כ נטלי 23 בת ים עיניים כחולות !!! - דף 2 - סקס אדיר

נטלי 23 בת ים עיניים כחולות !!!

12
[QUOTE=shed] הייתי אצלה לפני כמה ימים, ודי התאכזבתי אחרי קריאת הדיווחים פה. היא אכן סובלנית וכנועה אך בזה זה נגמר.[/QUOTE]
אז... למה אתם הולכים??? אומרים לכם שיש מחאה. אתם רואים שמתחילה מגמה. אי אפשר להתאפק כמה ימים??? בעצם למה להתאפק - אי אפשר ללכת למישהי ב400 מקסימום לשעה מלאה??? בכוח אתם רוצים גם לשלם יותר וגם ליהנות פחות???
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

13
הדיווחים של רוני מדהימים, אבל אני נפעם כל פעם מחדש, לקרוא את תיאור הבחורה..
גם אם נניח שרוני הוא רופא שיניים, או משהו בתחום..
איך הוא מצליח כל פעם לבדוק את הפה, כך שהוא יודע על כל שן חסרה, גם אם היא שן ביינה עמוק בפה..
או כמה עששת בדיוק יש, ועל אילו שיניים..
האם בראיון הפתיחה שלו עם כל בחורה, רוני גם מבצע מלבד בדיקות ואגינאליות ורקטאליות בדיקות דנטאליות?..

15
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=shed] הייתי אצלה לפני כמה ימים, ודי התאכזבתי אחרי קריאת הדיווחים פה. היא אכן סובלנית וכנועה אך בזה זה נגמר.[/QUOTE]

אז... למה אתם הולכים??? אומרים לכם שיש מחאה. אתם רואים שמתחילה מגמה. אי אפשר להתאפק כמה ימים??? בעצם למה להתאפק - אי אפשר ללכת למישהי ב400 מקסימום לשעה מלאה??? בכוח אתם רוצים גם לשלם יותר וגם ליהנות פחות???[/QUOTE]
גם אני איתך במחאה אבל לצערנו חברים אחרים אוהבים לשלם יותר מ 400 אז בכל מחאה שמתחילה צריך התמדה ולא ללכת . אני מציע לחברים שרואים דיווח של 500 לא לפתוח את הקישור (כך יותר טוב)
אפשר לקרוא במיוחד שיש דיווח של רוני אז גם נהנים מהקריאה . ולא פותחים = לא נדלקים .
אני מבין שיש דודה (הסלנג )אבל למען מחאה לא נגררים.
לא משלם יותר מ 400 לשעה .

17
ערב טוב cbrcbr היקר,
אפתח ואומר, אני שמח על כך שאתה לוקח חלק פעיל במחאה. אתה דואג לטובת הכלל. לגבי החברים האחרים: זה בסדר, כפי שמלמדים הדיווחים - הם פראיירים. מה גם שהמחאה כבר נותנת את אותותיה: בתוך יומיים שתי בחורות של 500 עברו ל-400 לשעה מלאה!
לגבי המודעות של 500: להפך. אני מוצא שעדיף ויותר אפקטיבי להתקשר, לאחר שמביעים התעניינות לבקש הנחת פורום (כשהרף העליון הוא 400 לשעה מלאה), ואם נענים בשלילה - משיבים שלא מעוניינים!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”