כ אלף לילה ועוד לילה- 1000 שח ועוד 1 שח - דף 2 - סקס אדיר

אלף לילה ועוד לילה- 1000 שח ועוד 1 שח

11
[QUOTE=אוהב מנושים]גבר...ב-400 שקל אתה יכול לזיין רק נרקומנית בלי שיניים. גם אני רוצה לזיין כוסית ב-200 שקל אבל זה לא מציאותי.[/QUOTE]

טועה ומטעה !!!
ב400 אפשר לקבל גם יופי וגם שרות
ב500 מקבלים בדיוק את אותו הדבר

ב1000 מקבלים הרגשה שסוננת פיננסית ולכן תקבל שרות אקסלוסיבי. אבל המציאות היא שאתה מקבל בדיוק את אותו הדבר רק ביותר כסף.

אם נפלת על זנותנת שרות טובה, תקבל חוויה מעולה גם אם תשלם "רק" 400.
אם נפלת על טיפוס חרא, תקבל חוויה מחורבנת גם אם תשלם 1000.

עד לפני חצי שנה היתה לי פרטית קבועה יפה וצעירה, שהתעקשה שלא אפיץ אותה בפורום, שב250 נתנה לי חוויה טוטאלית שכוללת הכל מכל כל (לפעמים צרפה את חברה שלה בעוד 150). חברה של ממש (לזיונים ולזיוני שכל). לצערי פרשה לגמלאות (סיימה לימודים והתחילה לעבוד)

אגב נרקומניות בתחנה מרכזית עולות 100 ש"ח (בלי שיניים 200) - מניסיון של צעיר לבצע
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

13
[QUOTE=אוליגופול]

מה שכן אפשר לעשות לדעתי זה להחיות את פורום הפרטיות החסום ולפתוח אותו לכולם.
[/QUOTE]

רעיון מצוין!
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

15
[QUOTE=titan]
[QUOTE=אוהב מנושים]
גבר...ב-400 שקל אתה יכול לזיין רק נרקומנית בלי שיניים. גם אני רוצה לזיין כוסית ב-200 שקל אבל זה לא מציאותי.
[/QUOTE]
טועה ומטעה !!!
ב400 אפשר לקבל גם יופי וגם שרות
ב500 מקבלים בדיוק את אותו הדבר
ב1000 מקבלים הרגשה שסוננת פיננסית ולכן תקבל שרות אקסלוסיבי. אבל המציאות היא שאתה מקבל בדיוק את אותו הדבר רק ביותר כסף.
אם נפלת על זנותנת שרות טובה, תקבל חוויה מעולה גם אם תשלם "רק" 400.
אם נפלת על טיפוס חרא, תקבל חוויה מחורבנת גם אם תשלם 1000.
עד לפני חצי שנה היתה לי פרטית קבועה יפה וצעירה, שהתעקשה שלא אפיץ אותה בפורום, שב250 נתנה לי חוויה טוטאלית שכוללת הכל מכל כל (לפעמים צרפה את חברה שלה בעוד 150). חברה של ממש (לזיונים ולזיוני שכל). לצערי פרשה לגמלאות (סיימה לימודים והתחילה לעבוד)
אגב נרקומניות בתחנה מרכזית עולות 100 ש"ח (בלי שיניים 200) - מניסיון של צעיר לבצע
[/QUOTE]
שלום titan Star
גם צעיר ...גם חתיך...גם חכם ....מוחא כפייה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

16
[QUOTE=maximum]גם תל אביב הייתה בית קטן על החוף, תראה מה נהיה ממנה
אז כנסו, תשקיעו, תפתחו את התשתיות ותצמיחו שם איפריה
[/QUOTE]
אתה ראשון יא מקסי! אני נוטה להתרחק מהאזורים המדוברים. ואני עדיין לא מתכנן ערים. לכשאקים מדינה חדשה - ארצה מזור איכותי וסימפטי לנערות העובדות.
[QUOTE=אוהב מנושים] גבר...ב-400 שקל אתה יכול לזיין רק נרקומנית בלי שיניים. גם אני רוצה לזיין כוסית ב-200 שקל אבל זה לא מציאותי.[/QUOTE]
עניינית כבר ענו לך. אומר רק זאת: אתה אחד מהשניים, 1. אידיוט; 2. יחצן. לגבי ההערה הנוספת שלך: צא ולמד, כנס לתמונות אמתיות, סנכרן עם דיווחים כאן וראה בעצמך.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

19
כבר כמה וכמה זמן שהקבועה שלי זו מאשה מהחלוצים, לוקחת 120 ש"ח. אני מביא לה 200. מקבל GFE מלא, מציצה בלי, שירות מדהים, והיא עוד אומרת לי תודה בסוף. לא הייתי עם אף אחת אחרת באופן קבוע במחירים האלה אבל אין סיבה שזה יהיה שונה.
מה ההבדל בין זונה לשרמוטה? זונה מזדיינת עם כולם, שרמוטה מזדיינת עם כולם חוץ ממך

20
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=maximum]גם תל אביב הייתה בית קטן על החוף, תראה מה נהיה ממנה
אז כנסו, תשקיעו, תפתחו את התשתיות ותצמיחו שם איפריה
[/QUOTE]

אתה ראשון יא מקסי! אני נוטה להתרחק מהאזורים המדוברים. ואני עדיין לא מתכנן ערים. לכשאקים מדינה חדשה - ארצה מזור איכותי וסימפטי לנערות העובדות.

[/QUOTE]

לא מתכנן ערים, התכוונתי לפורום של המבוגרות והזולות
תצמיחו שם אימפריה, הרי לצעיר יש ים בחורות בחינם ועד 300 שקל מקסימום שהוא יחלוק איתכם, כולן מדייט69 אגב
וכל השאר יבואו בגלל השפע, כך תתחיל מחאה אמיתית
תפתחו מאהל בפורום הנ"ל
קדימה חברים לעבודה
תשאירו אותנו כאן לבד עם החוויות באלף שקל וזהו
מבטיח לא להגיע לשם או להפריע

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”