כ טופז חדשה באזור המרכז - דף 3 - סקס אדיר

טופז חדשה באזור המרכז

21

אני עכשיו חזרתי ממנה אני מכיר טוב בשם אחר מהכירות מוקדמת שלי יחד עם מישהי פה בפורום!

אותי היא מכירה אז שוט היה לי נעים! צריך הוריד אותה ל600 שקלים ואז יהיה בסדר! הייתי שם 50 ומשהו דקות לא הרגשתי שום תקתוק מצידה שום נו מתי אתה גומר למרות שלא חשבתי שאני אשפית לה בכוס שלה וואלה עשיתי את זה.

הגעתי אליה עליתי אליה על הדירה שלה מחולקת 3 דווקא אהבתי את זה! אמרתי לעצמי יאללה אתה יכול לגור בדירה מחולקת! סבבה!

פותחת לי את הדלת נותן לה חיבוק ונשיקה על הלחי! (איב תמיד אומרת שזה שובר קרירות!) לא יודע כמה זה עוזר!.

דירה קטנה יש בקצה החדר החדרון קטן עם מיטה ענקית, קופצנית! אהבתי יותר קל לזיין:).

היא נותנת לי מים אומר תודה שותה חם חם חם ולח לח ולח בחוץ אשששש....

אלוהים למה אתה לא יכול לקבוע שתמיד שאני אלך לנערת ליווי יהיה נעים! בחוץ!!!

ממשיכים נכנסים לחדר, אני כמעט קורע ממני את הבגדים מרוב חרמנות! אומר שמעי מותק לא אוננתי היום אז אני חרמן רצח! זהירות! (תמיד אני מזהיר שאני חדש!).

היא מתחילה להוריד את הבגדים שלי (למי שקורא את הדיווחים שלי יודע שאני מעדיף נשים שיש להם בשר תחת בטן וכו...

אז היה לי די מוזר מכיוון שאני אוהב נשים מלאות לראות חתיכה מולי ולא פשוט לאנוס אותה!).
אומר לעצמי שמע אתה נמצא בגן עדן קטן איזה גוף יש לה שדיים עומדים! (סיליקון!) קטנים חמודים! תחת קטן שובב כוס חלק חלק חלק חלק! יותר משל שרון!!! פשוט משהו מדהים. טופז מתחילה למצוץ לי פתאום היא ראתה שאני מגולח בוא-נא איזה גילוח הבאתי! אמרתי לה כל זיון זה ככה! מוריד מוריד בשביל גרון עמוק! אבל היא לא יכולה גרון עמוק יכול להיות שהיא צריכה פשוט להתאמן עלי! על תדאגי מותק אני יבוא הרבה עד שאת תקחי את כל הזין שלי! ככה בקטנה!

אומר לה אחרי כמה דקות קונדום עומד לי חזק רק מלראות את התחת הסקסי שלה! היא אומרת באיזה תנוחה אתה רוצה אותי לזיין אותי! אומר לה תשכבי על הבטן! מכניס לה את הזין שלי לאט ,לאט, לאט, לאט לא רוצה לגמור מתחיל ככה קצת לשחק מרגיש חם חם רותח לא לוקח לי הרבה זמן ואני פשוט גומר חזק אצלה! אחר כך מברר כמה דברים שאני צריך לברר והולך!

זה הסיכום שלה אצלה!
תודה לך מכבי

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

טופז חדשה באזור המרכז

27
הרב הגאון רוני

תודה על הדיווחים ועל התובנות בשפה קולחת שתענוג לקרוא.

אתה מזכיר בעייה של זמן ״בפנים״ מתוך זמן שקנינו.

גם אצל שרון המפורסמת ביותר כאן בפורום הייתה לי חוויה דומה.

אומרת שהזמן לזיון הוא רק מספר דקות מהזמן שקבענו.

זה ממש הוריד לי את החשק ( תרתי משמע) ולכן גם לא חזרתי אליה.

שבת שלום
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”