[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=maximum]
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=maximum]גם תל אביב הייתה בית קטן על החוף, תראה מה נהיה ממנה
אז כנסו, תשקיעו, תפתחו את התשתיות ותצמיחו שם איפריה
[/QUOTE]
אתה ראשון יא מקסי! אני נוטה להתרחק מהאזורים המדוברים. ואני עדיין לא מתכנן ערים. לכשאקים מדינה חדשה - ארצה מזור איכותי וסימפטי לנערות העובדות.
[/QUOTE]
לא מתכנן ערים, התכוונתי לפורום של המבוגרות והזולות
תצמיחו שם אימפריה, הרי לצעיר יש ים בחורות בחינם ועד 300 שקל מקסימום שהוא יחלוק איתכם, כולן מדייט69 אגב
וכל השאר יבואו בגלל השפע, כך תתחיל מחאה אמיתית
תפתחו מאהל בפורום הנ"ל
קדימה חברים לעבודה
תשאירו אותנו כאן לבד עם החוויות באלף שקל וזהו
מבטיח לא להגיע לשם או להפריע
[/QUOTE]
מקסימום הגדול! (תרתי משמע

) כפי שגם אני וגם אחרים כתבו לך: אנחנו, חרמני המחאה, לא מחפשים זונות רחוב נרקומניות בתחנה המרכזית הישנה (וגם אם כן, היום פורסמה ידיעה על כך שמוסד תל אביבי ותיק נהרס, כך שגם אם זה מה שהיינו מחפשים זה כבר לא בנמצא). אנחנו לא בעניין של קשישות מרקיבות - מה גם שדווקא אלה שלוקחות 500 ל(כמעט) שעה הן כאלה (ראה התאגיד האבן גבירולי). אשר על כן, הפורום המדובר ("מבוגרות מעל 40 ודרום תל אביב") אינו בשבילנו. כפי שהציעו חברים נוספים פה, ההיגיון אומר שדווקא הפורום לאוליגרכים שמוכנים לשפוך 4,000 לשעה עם בחורה, עדיף שייפתח. שם תוכלו להחליף חוויות בדבר אותן בחורות יקרות שמשפריצות זהב 27 קראט.[/QUOTE]
פעמיים כתבתי לך תגובה הולמת ולא עלתה בגלל באגים שונים
אתה יודע מה ההבדל בינינו?
ההבדל הוא מקסימום 600 שקל, 600 שקל הפרש בין ה400 מקסימום שאתה מוכן לשלם ל1000 מקסימום שאני מוכן לשלם (גם זה לא לכל אחת)
אכתוב בקצרה כי אין לי כוח
אני לא מרוויח כלכך הרבה כסף, יש פה אנשים שמרוויחים הרבה יותר ממני
אבל אני מקציב לעצמי כל חודש מה שאני מסוגל להוציא, אני מחלק את זה כראות עיניי
אגלה לך סוד קטן, אבל רק בינינו, אני משלם בממוצע 500 שקל לפגישה (לא הכנסתי לממוצע את כל החינמיים שיש לי)
אז אם קורה ואני פוגש אחת שלדעתי שווה 1000 שקלים אני מזיין אחת פחות בחודש בממוצע
אני חי עם זה טוב תאמין לי
עכשיו בעניין המעבר שלכם לפורום חדש
הפורם הנ"ל נקרא "פורום סקס להמונים בזיל הזול" כוון שקבעת שאנחנו אוליגרכים ולא המונים אז תעברו אחר כבוד לשם, נבקש מאדמין שיוריד את התוספת של ה40 ודרום תל אביב
עכשיו בגלל שאני לא עובר את האלף שקלים, כך אני מאמין יעידו גם רוב החברים האחרים, נפתח פורום מיוחד ל"אוליגרכים" שאמרת מעל 4000 שקלים ונראה מי יגיע לשם
ועכשיו לגבי ה"מחאה" שלכם, כבר מזמן הפכה לחמאה (או מרגרינה יותר מתאים כי זה זול) שנמרחה על כל פוסט ופוסט בפורום, נמרחה כלכך הרבה ובחוסר טעם שכבר אין חשק אפילו להזדהות איתה מרחוק