כ אלף לילה ועוד לילה- 1000 שח ועוד 1 שח - דף 3 - סקס אדיר

אלף לילה ועוד לילה- 1000 שח ועוד 1 שח

21
[QUOTE=maximum]
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=maximum]גם תל אביב הייתה בית קטן על החוף, תראה מה נהיה ממנה
אז כנסו, תשקיעו, תפתחו את התשתיות ותצמיחו שם איפריה
[/QUOTE]
אתה ראשון יא מקסי! אני נוטה להתרחק מהאזורים המדוברים. ואני עדיין לא מתכנן ערים. לכשאקים מדינה חדשה - ארצה מזור איכותי וסימפטי לנערות העובדות.
[/QUOTE]
לא מתכנן ערים, התכוונתי לפורום של המבוגרות והזולות
תצמיחו שם אימפריה, הרי לצעיר יש ים בחורות בחינם ועד 300 שקל מקסימום שהוא יחלוק איתכם, כולן מדייט69 אגב
וכל השאר יבואו בגלל השפע, כך תתחיל מחאה אמיתית
תפתחו מאהל בפורום הנ"ל
קדימה חברים לעבודה
תשאירו אותנו כאן לבד עם החוויות באלף שקל וזהו
מבטיח לא להגיע לשם או להפריע
[/QUOTE]
מקסימום הגדול! (תרתי משמע ) כפי שגם אני וגם אחרים כתבו לך: אנחנו, חרמני המחאה, לא מחפשים זונות רחוב נרקומניות בתחנה המרכזית הישנה (וגם אם כן, היום פורסמה ידיעה על כך שמוסד תל אביבי ותיק נהרס, כך שגם אם זה מה שהיינו מחפשים זה כבר לא בנמצא). אנחנו לא בעניין של קשישות מרקיבות - מה גם שדווקא אלה שלוקחות 500 ל(כמעט) שעה הן כאלה (ראה התאגיד האבן גבירולי). אשר על כן, הפורום המדובר ("מבוגרות מעל 40 ודרום תל אביב") אינו בשבילנו. כפי שהציעו חברים נוספים פה, ההיגיון אומר שדווקא הפורום לאוליגרכים שמוכנים לשפוך 4,000 לשעה עם בחורה, עדיף שייפתח. שם תוכלו להחליף חוויות בדבר אותן בחורות יקרות שמשפריצות זהב 27 קראט.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

22
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=maximum]

[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=maximum]גם תל אביב הייתה בית קטן על החוף, תראה מה נהיה ממנה
אז כנסו, תשקיעו, תפתחו את התשתיות ותצמיחו שם איפריה
[/QUOTE]

אתה ראשון יא מקסי! אני נוטה להתרחק מהאזורים המדוברים. ואני עדיין לא מתכנן ערים. לכשאקים מדינה חדשה - ארצה מזור איכותי וסימפטי לנערות העובדות.

[/QUOTE]

לא מתכנן ערים, התכוונתי לפורום של המבוגרות והזולות
תצמיחו שם אימפריה, הרי לצעיר יש ים בחורות בחינם ועד 300 שקל מקסימום שהוא יחלוק איתכם, כולן מדייט69 אגב
וכל השאר יבואו בגלל השפע, כך תתחיל מחאה אמיתית
תפתחו מאהל בפורום הנ"ל
קדימה חברים לעבודה
תשאירו אותנו כאן לבד עם החוויות באלף שקל וזהו
מבטיח לא להגיע לשם או להפריע
[/QUOTE]

מקסימום הגדול! (תרתי משמע ) כפי שגם אני וגם אחרים כתבו לך: אנחנו, חרמני המחאה, לא מחפשים זונות רחוב נרקומניות בתחנה המרכזית הישנה (וגם אם כן, היום פורסמה ידיעה על כך שמוסד תל אביבי ותיק נהרס, כך שגם אם זה מה שהיינו מחפשים זה כבר לא בנמצא). אנחנו לא בעניין של קשישות מרקיבות - מה גם שדווקא אלה שלוקחות 500 ל(כמעט) שעה הן כאלה (ראה התאגיד האבן גבירולי). אשר על כן, הפורום המדובר ("מבוגרות מעל 40 ודרום תל אביב") אינו בשבילנו. כפי שהציעו חברים נוספים פה, ההיגיון אומר שדווקא הפורום לאוליגרכים שמוכנים לשפוך 4,000 לשעה עם בחורה, עדיף שייפתח. שם תוכלו להחליף חוויות בדבר אותן בחורות יקרות שמשפריצות זהב 27 קראט.[/QUOTE]
פעמיים כתבתי לך תגובה הולמת ולא עלתה בגלל באגים שונים

אתה יודע מה ההבדל בינינו?
ההבדל הוא מקסימום 600 שקל, 600 שקל הפרש בין ה400 מקסימום שאתה מוכן לשלם ל1000 מקסימום שאני מוכן לשלם (גם זה לא לכל אחת)
אכתוב בקצרה כי אין לי כוח
אני לא מרוויח כלכך הרבה כסף, יש פה אנשים שמרוויחים הרבה יותר ממני
אבל אני מקציב לעצמי כל חודש מה שאני מסוגל להוציא, אני מחלק את זה כראות עיניי
אגלה לך סוד קטן, אבל רק בינינו, אני משלם בממוצע 500 שקל לפגישה (לא הכנסתי לממוצע את כל החינמיים שיש לי)
אז אם קורה ואני פוגש אחת שלדעתי שווה 1000 שקלים אני מזיין אחת פחות בחודש בממוצע
אני חי עם זה טוב תאמין לי
עכשיו בעניין המעבר שלכם לפורום חדש
הפורם הנ"ל נקרא "פורום סקס להמונים בזיל הזול" כוון שקבעת שאנחנו אוליגרכים ולא המונים אז תעברו אחר כבוד לשם, נבקש מאדמין שיוריד את התוספת של ה40 ודרום תל אביב
עכשיו בגלל שאני לא עובר את האלף שקלים, כך אני מאמין יעידו גם רוב החברים האחרים, נפתח פורום מיוחד ל"אוליגרכים" שאמרת מעל 4000 שקלים ונראה מי יגיע לשם

ועכשיו לגבי ה"מחאה" שלכם, כבר מזמן הפכה לחמאה (או מרגרינה יותר מתאים כי זה זול) שנמרחה על כל פוסט ופוסט בפורום, נמרחה כלכך הרבה ובחוסר טעם שכבר אין חשק אפילו להזדהות איתה מרחוק

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

23
נשים כמו תכשיטים, תכשיטי יוקרה הוא יקרים וסחורות זולות הן זולות לפעמים אתה יכול לקבל כמה תכשיטים יקרים בשוק יד שנייה במחיר מעניין, ואילו אלה שאין להם את האמצעים לעכשיו יש תקווה להמשךצחוק
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.

24
[QUOTE=foudelabite] נשים כמו תכשיטים, תכשיטי יוקרה הוא יקרים וסחורות זולות הן זולות לפעמים אתה יכול לקבל כמה תכשיטים יקרים בשוק יד שנייה במחיר מעניין, ואילו אלה שאין להם את האמצעים לעכשיו יש תקווה להמשךצחוק

[/QUOTE]

הבעיה היא עם כאלו שנותנים סחורה זולה במחיר יקר.
הבעיה הגדולה יותר היא עם אלו שמספרים לך שזה סחורה יקרה אתה משלם מחיר בהתאם ומקבל סחורה פגומה, זה נקרא נוכלות.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

26
[QUOTE=neil] [QUOTE=foudelabite] נשים כמו תכשיטים, תכשיטי יוקרה הוא יקרים וסחורות זולות הן זולות לפעמים אתה יכול לקבל כמה תכשיטים יקרים בשוק יד שנייה במחיר מעניין, ואילו אלה שאין להם את האמצעים לעכשיו יש תקווה להמשךצחוק

[/QUOTE]

הבעיה היא עם כאלו שנותנים סחורה זולה במחיר יקר.

הבעיה הגדולה יותר היא עם אלו שמספרים לך שזה סחורה יקרה אתה משלם מחיר בהתאם ומקבל סחורה פגומה, זה נקרא נוכלות.[/QUOTE]

למי שאין את הניסיון לזהות "סחורה" פגומה שלא ייכנס ל"מסחר" ברמה גבוהה!
שישאיר את זה לאלה שיש להם
אוליגופול:

גזען!

27
האמת שיש לי בעיה יותר גדולה עם אלה שמשלים את עצמם בתהליך של דיסוננס קוגניטיבי (גגלו אם לא יודעים מה זה) שמה שהם שילמו לו 1000 או אפילו 600 במקרים מסויימים היה שווה את המחיר (כמה שהיא ביצועסטית...הסקס הכי טוב בעולם)

אני לא אציין שמות כדי לא לעורר פה ויכוחים אבל אחת הבנות שכמה וכמה דיברו פה בשבחה אני אומר בכנות שלא בטוח לפי התמונות שלה שהייתי שוכב איתה אפילו בחינם.

אולי זה עניין של גיל או סטנדרטים ...אני לא יודע...אבל שראיתי והבנתי ששילמו לה 600 פשוט הייתי בשוק...שראיתי את התמונות שלה עוד לפני זמן רב...לפני שידעתי שהיו פה כאלה ששילמו לה...אמרתי לעצמי "אין מצב שמישהו ילך איתה"...ופתאום מספר מכובדים פה כותבים עליה שבחים...

לא יודע איך אוכלים דברים כאלה...

28
[QUOTE=אוליגופול]האמת שיש לי בעיה יותר גדולה עם אלה שמשלים את עצמם בתהליך של דיסוננס קוגניטיבי (גגלו אם לא יודעים מה זה) שמה שהם שילמו לו 1000 או אפילו 600 במקרים מסויימים היה שווה את המחיר (כמה שהיא ביצועסטית...הסקס הכי טוב בעולם)

אני לא אציין שמות כדי לא לעורר פה ויכוחים אבל אחת הבנות שכמה וכמה דיברו פה בשבחה אני אומר בכנות שלא בטוח לפי התמונות שלה שהייתי שוכב איתה אפילו בחינם.

אולי זה עניין של גיל או סטנדרטים ...אני לא יודע...אבל שראיתי והבנתי ששילמו לה 600 פשוט הייתי בשוק...שראיתי את התמונות שלה עוד לפני זמן רב...לפני שידעתי שהיו פה כאלה ששילמו לה...אמרתי לעצמי "אין מצב שמישהו ילך איתה"...ופתאום מספר מכובדים פה כותבים עליה שבחים...

[/QUOTE]

שלום אוליגופול.
נדמה לי שאני יודע למי אתה מתכוון. אבל גם אם לא התגובה עדיין תופסת.
אני מתאר לעצמי שאתה בחור צעיר.
ככזה מה שבעיקר מעניין אותך זה המראה, וזה בסדר, כולנו היינו שם, גם המבוגרים היו פעם צעירים וחלקו את אותה השקפה.

עם הנסיון והשנים אתה עוד תלמד להעריך דברים נוספים, אני בטוח שזה נשמע לך מוזר כרגע, אבל זה יגיע!

זה לא שאתה פתאום לא תעריך בחורה יפה כשתראה או תזיין אותה, אבל תלמד שיש עוד חוויות ולפעמים גם בנות שלא נראות כמו נערות שער יכולות ללמד אותך דברים שלא חלמת שקיימים.

בינתיים תמשיך בשלך, זה השלב שאתה נמצא בו, ולגבי האחרים שאתה לא מבין אותם היום, אתה תבין אותם מחר.

זיונים מוצלחים לכולנו, איש איש ומי שבא לו לזיין.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

29
[QUOTE=אוליגופול]האמת שיש לי בעיה יותר גדולה עם אלה שמשלים את עצמם בתהליך של דיסוננס קוגניטיבי (גגלו אם לא יודעים מה זה) שמה שהם שילמו לו 1000 או אפילו 600 במקרים מסויימים היה שווה את המחיר (כמה שהיא ביצועסטית...הסקס הכי טוב בעולם)

[/QUOTE]

זה כבר עניין של טעם חבר
על זה אי אפשר להתווכח בחיים, כל אחד יש לו טעם אחר בנשים, כמו באוכל ובכל דבר אחר בחיים
אחרת יש נשים וגברים שבחיים לא היו מצליחים למצוא בנות זוג
אז אל תיכנס לעניין של טעם ומה כל אחד מוכן לשלם על טעמו הוא
רק שתדע שנשים שדווקא נראות לך הכי רחוקות ממשהו שהיית מוכן לשלם בשבילו יפתיעו אותך לטובה, לא בהכללה מלאה אבל לרוב
ואתה יודע גם שעניין של "ביצועים" גם הוא די תלוי כימיה עם ה"לקוח" אז לא תמיד כל אחד יקבל אותו ביצוע מאותה בחורה
למשל גבר שריח רע נודף מאיברו לא יקבל אותה מציצה חלומית מבחורה לעומת גבר נקי יותר
אז זה אומר שהיא לא טובה?
כנ"ל לגבי יחס לבחורה, תתייחס אליה בחוסר כבוד אל תצפה לקבל חזרה כבוד (זה בכלל לקח לחיים בכל סיטואציה)
כל דבר שתעשה יגרור חזרה תגובה

אוליגופול:

גזען!

30
כאשר פתחתי הפוסט לא התכוונתי לעורר מהומה. פשוט רציתי להציע עוד אפשרות.
אין לד דבר נגד מי שמוציא 1000 ש"ח לזיון. גם לא 2000 ש"ח. שיהיה לו לבריאות.
אבל, אלה שמוציאים סכום כזה צריכים לדעת ש- 400 ש"ח זה לא "בזיל הזול" למרבית האנשים פה.
לכן, אני מציע שפורום "בזיל הזול" יוגבל עד 200 ש"ח.
יקימו פורום "יוקרתי" למחיר של מעל 500 ש"ח. מצדי תקראו לו VIP או EXCLUSIVE DIAMOND FUCK.
הבמה המרכזית תהיה כשמה: מרכזית- באמצע. בסכומים של 200-400/500 ש"ח.

לענין פורום הפרטיות. אפשר לפתוח אותו קצת יותר. נגיד לאלה ששלחו 20-30 הודעות במקום מאות. אלא אם מישהו רוצה שזו תהיה נחלה פרטית שלו.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”