כ .. - דף 12 - סקס אדיר

..

111
לטעמי היא נראית טוב באופן סטנדרטי. רחוקה מלהדהים, אבל גם ממש לא קווקזית. סתם עוד אחת שנראית טוב.
צריך להודות שבמצב השוק הנוכחי זה לא מעט.

..

112
טוב חברים יקרים הייתי אצלה הבוקר בשעה09:30.
את האמת נראית סבבה אבל מעבר לזה.
נמצאת בפלורנטין קומה שניה מחולקת לשלוש דירות
יבלה אותי עם חוטיני ורוד וגופיה אפורה.
הבית מזעזע הרבה בלאגן וסירחון מטורף.
תקשיבו הבחורה חופרת בטירוףף.
סגרתי איתה על 300 וכך היה
ניכנסתי למקלחת קטנה ומסריחה
יצאתי היא כבר היתה עירומה לגמרי גוף מדהים שזה הכי חשוב
חזה בנינו יפה וכוס עם פס סבבי כזה.
ביקשה סקס אגרסיבי ואני מת על זה
לא מוצצת בלי גומי אז עשתה לי ביד עד שנעמד לו החבר שמה גומי וביקשה דוגי,
כאן התחיל הסיפור הבחורה צועקת תזיין אותי חזק אני אוהבת ככה תן לי כאפות תרביץ לי תירק עליי
אני עושה הכל אבל לא יורק ובטח לא מרביץ.
בקיצור זיון סבבהלגמרי הייתה כימיה טובה וסביר מאד המחיר.
הייתי עם יותר טובות אבל היא סבירה לגמרי ולא מעבר.
תודה רבה לכל מי שדלח לי את הטלפון שלה.
תהנו חברים

..

113
[QUOTE=Black] הבחורה עפה על עצמה מרוב ביקוש כרגע . דיברתי איתה פעמיים והיא עמוסה כל כך שאין לי ספק שהיא לא יכולה לתת שירות
[/QUOTE]
ואחרי זה יש מי שאומר שלפורום אין כוח... שהוא רק טיפה בים... הפורום הוא אוקיינוס של זרע!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

..

114
מכמות הפניות שקיבלתי לפרטי אני יכול להניח שכמות הזרע שתעבור אצל אמילי בסופ״ש הקרוב יכולה ליצור בנק זרע חדש.
הבחורה הולכת לנגוס בעשרות בולבולים נרגשים שמפנטזים על חוויית בסגנון titan. בתיאבון לילדה ובהצלחה למפמפמים.

..

115
איזה קטע, הייתה איזה כתבה באתר מקומי של תל אביב שבשכונת פלורנטין יש דיירת שגונחת בקולי קולות וזה נהיה מטרד לשכונה.. האם זו אמילי שלנו ?

..

117
חברה...המון שואלים אותי על אמילי ופשוט אין לי זמן לכתוב דיווח מלא בימים אלו.

קחו בחשבון מספר דברים:

1. נניח והיו אומרים לכם שיש סיכוי שתקבלו סקס טוב ב 50 אחוז וב 50 אחוז יאיימו עליכם..יתקשרו לאנשים מפוקפקים ולא יתנו לכם לעזוב את הדירה. 50 אחוז שתהיו עם מישהי שאיננה בסדר ו 50 אחוז שתקבלו מישהי שאיננה בסדר ושיכורה ברמה של תחנה מרכזית לא יותר...שמדברת לעצמה ומתקשרת לבזק לומר להם שהיא תורמת גדולה לחברת חשמל. שבאופן ספונטני בועטת במקרר שלה בעיטה שמרעידה את הדירה...שבאופן ספונטני בוכה...צוחקת...מחייכת אליכם ואומרת לכם כמה אתם חמודים ואז בסיבוב מהיר אומרת לכם שאתם מגעילים אותה ונגעו בה מלא קליינטים כל היום וכולם מתייחסים אליה כמו חפץ בבכי מר.

2. יש פה אנשים שמדברים גבוהה גבוהה על מוסר וכבוד לבחורה. מבחינתי כל מי ששכב איתה בוודאי במצב שאני ראיתי אותה עשה מעשה שקרוב לניצול חסר ישע כי היא במצוקה וצריכה עזרה. אני לא שם להעניק לה עזרה זה בטוח אבל אני גם לא אנצל כזו בחורה.

3. יש פייסבוק...תהנו ותסתכלו...בעיניי היא ממש לא יפה אבל בגלל התיאורים למעלה זה לא רלוונטי.

תנסו לחשוב עם הראש הפעם

..

118
[QUOTE=אוליגופול]
<span style="font-size: 12px;"></span>
<span style="font-size: 12px;">קחו בחשבון מספר דברים:</span>
<span style="font-size: 12px;">1. נניח והיו אומרים לכם שיש סיכוי שתקבלו סקס טוב ב 50 אחוז וב 50 אחוז יאיימו עליכם..יתקשרו לאנשים מפוקפקים ולא יתנו לכם לעזוב את הדירה. 50 אחוז שתהיו עם מישהי שאיננה בסדר ו 50 אחוז שתקבלו מישהי שאיננה בסדר ושיכורה ברמה של תחנה מרכזית לא יותר...שמדברת לעצמה ומתקשרת לבזק לומר להם שהיא תורמת גדולה לחברת חשמל. שבאופן ספונטני בועטת במקרר שלה בעיטה שמרעידה את הדירה...שבאופן ספונטני בוכה...צוחקת...מחייכת אליכם ואומרת לכם כמה אתם חמודים ואז בסיבוב מהיר אומרת לכם שאתם מגעילים אותה ונגעו בה מלא קליינטים כל היום וכולם מתייחסים אליה כמו חפץ בבכי מר.</span>
<span style="font-size: 12px;">2. יש פה אנשים שמדברים גבוהה גבוהה על מוסר וכבוד לבחורה. מבחינתי כל מי ששכב איתה בוודאי במצב שאני ראיתי אותה עשה מעשה שקרוב לניצול חסר ישע כי היא במצוקה וצריכה עזרה. אני לא שם להעניק לה עזרה זה בטוח אבל אני גם לא אנצל כזו בחורה.</span>
<span style="font-size: 12px;">3. יש פייסבוק...תהנו ותסתכלו...בעיניי היא ממש לא יפה אבל בגלל התיאורים למעלה זה לא רלוונטי.</span>
<span style="font-size: 12px;">תנסו לחשוב עם הראש הפעם</span>

[/QUOTE]
תודה... אמרת מספיק
והאמת, נותן תזכורת מסוימת, ועושה חשק לעזור לבחורה באמת ובתמים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

..

119
[QUOTE=אוליגופול]

קחו בחשבון מספר דברים:

1. נניח והיו אומרים לכם שיש סיכוי שתקבלו סקס טוב ב 50 אחוז וב 50 אחוז יאיימו עליכם..יתקשרו לאנשים מפוקפקים ולא יתנו לכם לעזוב את הדירה. 50 אחוז שתהיו עם מישהי שאיננה בסדר ו 50 אחוז שתקבלו מישהי שאיננה בסדר ושיכורה ברמה של תחנה מרכזית לא יותר...שמדברת לעצמה ומתקשרת לבזק לומר להם שהיא תורמת גדולה לחברת חשמל. שבאופן ספונטני בועטת במקרר שלה בעיטה שמרעידה את הדירה...שבאופן ספונטני בוכה...צוחקת...מחייכת אליכם ואומרת לכם כמה אתם חמודים ואז בסיבוב מהיר אומרת לכם שאתם מגעילים אותה ונגעו בה מלא קליינטים כל היום וכולם מתייחסים אליה כמו חפץ בבכי מר.

2. יש פה אנשים שמדברים גבוהה גבוהה על מוסר וכבוד לבחורה. מבחינתי כל מי ששכב איתה בוודאי במצב שאני ראיתי אותה עשה מעשה שקרוב לניצול חסר ישע כי היא במצוקה וצריכה עזרה. אני לא שם להעניק לה עזרה זה בטוח אבל אני גם לא אנצל כזו בחורה.

3. יש פייסבוק...תהנו ותסתכלו...בעיניי היא ממש לא יפה אבל בגלל התיאורים למעלה זה לא רלוונטי.

תנסו לחשוב עם הראש הפעם

[/QUOTE]

כשאני הכרתי אותה לפני שנתיים מצבה היה הרבה יותר טוב, נראה שהדרדרה קשות
אני כתבתי למעלה שהיא לא יודעת להתמודד עם כלכך הרבה אנשים
אני מפסיק לתת את הטלפון שלה לאנשים והייתי שמח אם אחרים לא היו נותנים את הטלפון שלה גם
הבחורה לא במצב טוב, אני מבקש לאור מה שכתב חברנו פה לעזוב אותה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

..

120
אוליגופול,
מה שאתה מתאר נשמע כמו התקף מאני.
מתאים לחולים במאניה דיפרסיה.
אם אכן זה המקרה, היא צריכה עזרה ודחוף.
אני הפסקתי לחלק את המספר שלה.
אם מישהו מוכן לעזור לה, אשמח לסייע כלכלית אבל מבחינת מעורבות פיסית זה בעייתי מבחינתי בגלל דיסקרטיות.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”