כ .. - דף 13 - סקס אדיר

..

121
זה מה שחשבתי כאשר ראיתי את המתרחש....היו סימני אזהרה בטלפון בשיחה השניה שלנו וגם נסעתי אליה יותר מפעם אחת כאשר בפעם הראשונה היא פשוט לא ענתה אחרי שקבענו ואז אחרי כשעה נסעתי שוב כאשר היא חזרה אלי והחלה לדבר דברים הזויים בטלפון..

אני בן אדם חד מאד וכל נוריות האזהרה הבהבו אבל הדיווח של טיטאן גמר אותי וחטאתי בלחשוב עם "מונופול" הקטן. שכבר הייתי שם גם החרמנות לא הצליחה לגבור על מה שהתרחש...

עכשיו גם אם חלקכם יתפסו אותה במצב יותר רגוע אני אומר לכם שזה לא שווה את הסיכון שהיא תתהפך ומעבר לזה יש פה עניין אתי מוסרי שאני לא יכולתי להתעלם ממנו..

רדו ממנה

..

122
פינוקיו יש מצב
ואני אמרתי אין טעם לפנות אלי, אני לא נותן יותר את הטלפון ימבקש מאנשים להפסיק לתת
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

..

123
[QUOTE=pinnochio] אוליגופול,
מה שאתה מתאר נשמע כמו התקף מאני.
מתאים לחולים במאניה דיפרסיה.
אם אכן זה המקרה, היא צריכה עזרה ודחוף.
אני הפסקתי לחלק את המספר שלה.
אם מישהו מוכן לעזור לה, אשמח לסייע כלכלית

[/QUOTE]
סיוע כלכלי לא יעזור.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

..

126
חברים סיוע כלכלי בלבד! מחטיא את המטרה....אלא אם מצורפת לזה עזרה על ידי איש או אנשי מקצוע...הבחורה זקוקה לעזרה נפשית
"המון שיחות" כמובן נטולות אלכוהול וכו'.., לא אגזים אם אומר "גמילה" ! ( בצורה מסודרת וממוסדת!!...)

לשמחתי..מצאתי לנכון לגנוז את הדיווח מאמש... מה שכן אני אציין ששוחחתי אתה לא מעט עד כמה שגרמתי לה להיות קשובה...
ולשמחתי היא כן הצליחה להיפתח מעט.. וכל מה שהיא שתפה נגע לקשר או לנתק עם ההורים...אומרת שאימה רוסיה ואביה צרפתי הם עברו לאנטוורפן .בלגיה עוד ליפני שנולדה...מטעמי צנעת הפרט לא אכנס לפרטים....(בטוחני שכולם פה מבינים).

הכבוד של האישה יותר חשוב מרצונו של גבר....!!!

..

127
אוליגופול - תודה!
ניסיתי לקבוע איתה היום והיא הייתה כל הזמן בממתינות
אחכ חזרה אלי ולא הייתי יכול לענות ושוב
בסוף התיאשתי והתבאסתי.
עכשיו אני מבין שהכל היה לטובה

תודה לחברים שמזהירים. זה לא פחות חשוב ואולי אף יותר מדיווחים טובים

..

129
הייתי איתה שוב הבוקר.
זיון סבבה רגילי לחלוטין
היום הבנתי ונפל לי האסימון מדובר בבחורה כוסית אין ספק
אבל לא מעבר זיון מכני וחזק אוהבת כאפות והשפלות שזה הבונוס היחידי מעבר לזה כמו כולם.
שיהיה שבוע טוב לכווווווולם

..

130
[QUOTE=אוליגופול]
חברה...המון שואלים אותי על אמילי ופשוט אין לי זמן לכתוב דיווח מלא בימים אלו.

קחו בחשבון מספר דברים:

1. נניח והיו אומרים לכם שיש סיכוי שתקבלו סקס טוב ב 50 אחוז וב 50 אחוז יאיימו עליכם..יתקשרו לאנשים מפוקפקים ולא יתנו לכם לעזוב את הדירה. 50 אחוז שתהיו עם מישהי שאיננה בסדר ו 50 אחוז שתקבלו מישהי שאיננה בסדר ושיכורה ברמה של תחנה מרכזית לא יותר...שמדברת לעצמה ומתקשרת לבזק לומר להם שהיא תורמת גדולה לחברת חשמל. שבאופן ספונטני בועטת במקרר שלה בעיטה שמרעידה את הדירה...שבאופן ספונטני בוכה...צוחקת...מחייכת אליכם ואומרת לכם כמה אתם חמודים ואז בסיבוב מהיר אומרת לכם שאתם מגעילים אותה ונגעו בה מלא קליינטים כל היום וכולם מתייחסים אליה כמו חפץ בבכי מר.

2. יש פה אנשים שמדברים גבוהה גבוהה על מוסר וכבוד לבחורה. מבחינתי כל מי ששכב איתה בוודאי במצב שאני ראיתי אותה עשה מעשה שקרוב לניצול חסר ישע כי היא במצוקה וצריכה עזרה. אני לא שם להעניק לה עזרה זה בטוח אבל אני גם לא אנצל כזו בחורה.

3. יש פייסבוק...תהנו ותסתכלו...בעיניי היא ממש לא יפה אבל בגלל התיאורים למעלה זה לא רלוונטי.

תנסו לחשוב עם הראש הפעם

[/QUOTE]

כל הכבוד. אני לא הצלחתי להעביר את המסר הזה ויותר אנשים קראו את מה שכתבתי כדיווח (ולראייה כמויות האנשים שביקשו ממני את המספר). אז אני מחקתי את המספר של הבחורה שניה אחרי שיצאתי משם. חוסר יציבות של הנערה זה מסוכן לנו...והמבין יבין.
[ו...סוף סוף יוצא לי להגיד את זה]: "די לחכימא וכו'..."

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”