[QUOTE=אוליגופול]
חברה...המון שואלים אותי על אמילי ופשוט אין לי זמן לכתוב דיווח מלא בימים אלו.
קחו בחשבון מספר דברים:
1. נניח והיו אומרים לכם שיש סיכוי שתקבלו סקס טוב ב 50 אחוז וב 50 אחוז יאיימו עליכם..יתקשרו לאנשים מפוקפקים ולא יתנו לכם לעזוב את הדירה. 50 אחוז שתהיו עם מישהי שאיננה בסדר ו 50 אחוז שתקבלו מישהי שאיננה בסדר ושיכורה ברמה של תחנה מרכזית לא יותר...שמדברת לעצמה ומתקשרת לבזק לומר להם שהיא תורמת גדולה לחברת חשמל. שבאופן ספונטני בועטת במקרר שלה בעיטה שמרעידה את הדירה...שבאופן ספונטני בוכה...צוחקת...מחייכת אליכם ואומרת לכם כמה אתם חמודים ואז בסיבוב מהיר אומרת לכם שאתם מגעילים אותה ונגעו בה מלא קליינטים כל היום וכולם מתייחסים אליה כמו חפץ בבכי מר.
2. יש פה אנשים שמדברים גבוהה גבוהה על מוסר וכבוד לבחורה. מבחינתי כל מי ששכב איתה בוודאי במצב שאני ראיתי אותה עשה מעשה שקרוב לניצול חסר ישע כי היא במצוקה וצריכה עזרה. אני לא שם להעניק לה עזרה זה בטוח אבל אני גם לא אנצל כזו בחורה.
3. יש פייסבוק...תהנו ותסתכלו...בעיניי היא ממש לא יפה אבל בגלל התיאורים למעלה זה לא רלוונטי.
[/QUOTE]
כל הכבוד. אני לא הצלחתי להעביר את המסר הזה ויותר אנשים קראו את מה שכתבתי כדיווח (ולראייה כמויות האנשים שביקשו ממני את המספר). אז אני מחקתי את המספר של הבחורה שניה אחרי שיצאתי משם. חוסר יציבות של הנערה זה מסוכן לנו...והמבין יבין.
[ו...סוף סוף יוצא לי להגיד את זה]: "די לחכימא וכו'..."