כ כדורים לחיזוק - דף 2 - סקס אדיר

כדורים לחיזוק

11
חבל שאף אחד לא מזהיר אותך- סיאליס או ויאגרה, לא משנה, שניהן תרופות שיכולות לעזור וכמו כן יכולות להרוג אותך!!! הסיבה שהן דורשות מירשם ובדיקות היא שלחולי לב הן קטלניות!!! אתה יכו להיות עם לחץ דם גבוה ולא לדעת והתרופות יגרמו למותך! אתה חייב לעבור בדיקות לפני שאתה לוקח את התרופות האלו - וזה לא רק בגלל החוק אלא בגלל הרצון לחיות!!!
אם בדיקות יוצאות תקינות- אין בעיה והרופאה (דתיה או חילונית) תתן לך את התרופות. להיות רופא משמעו לעזור לחולה לפתור בעיות רפואיות וזו בעיה רפואית. גם אם כשאתה עם ישהי זרה עומד לך טוב יותר.
ב ב ק ש ה - אל תזלזל ולך לבידקות. זה הכרחי
(אני לא מאמין שאני כזה חנון ואומר את זה...)
בהצלחה
do good and live good

כדורים לחיזוק

12
Starc צודק במאה האחוז, אני כתבתי והמלצתי אותו דבר רק בביטויים פחות קיצוניים אבל זה בדיוק כך.
חוץ מזה אם רוצים לבלוע תכשיר אמין, זה יהיה רק עם מרשם ולא בשוק השחור.
רופאי משפחה של קופות החולים מטפלים בנושא זה ואין ממה להתבייש

כדורים לחיזוק

15
צודק אוהב סבתות חיוך גדול אם כבר למות אז בסוף הזיון.
וחברים יקרים תודה על העזרה, אבל לא ירדתם לסוף דעתי.
אין לי בכלל בעיה של זקפה. כשאני נרגש ורואה כוסית רוסיה או אוקראינית עומד לי חזק כמו מקל בייסבול. לפני כמה חודשים הייתי בטיול FKK וגם שם לא היתה בעיה. עמד לי כמו לבן הצעיר שלי...
הבעיה מתחילה עם החברות הקבועות, בעיקר עם האחרונה. ושלא תבינו היא כוסית רוסיה שכל אחד מכם היה מוכן לזיין אותה.
השאלה שלי היא האם כדורים יעמידו לי אותו כשאני איתה, או שזו בעיה שגם כדורים לא יעזרו. כלומר, האם לכדור יש השפעה חיובית גם במקרה כזה?
כל היום חושב על זיונים

כדורים לחיזוק

16
הבנתי אותך. לצערי אתה לא הבנת אותי.
בתשובה לשאלתך - כן! זה בהחלט יכול לעזור לך בבעיה אותה הצגת.
בהמשך - אתה יכול להגיע לקו הזינוק ולהתפגר! לא בזמן זיון אלא לפניו...
בצורה כללית ביותר: הפעולה של הכדור היא הרחבת כלי הדם כדי שיותר דם יזרום לאיבר המין שלך ולכן הוא ייתמלא ויעמוד. זה נכון גם במקרה שבו עומד לך כשאתה מתרגש יותר ולא עומד לך במקרים אחרים.
א ב ל - אותה הפעולה יכולה לגרום ללב שלך להפסיק לפעול!
אל תקשיב לשטויות בגרוש של ״טוב למות מאושר״ ״טוב למות בזיון״ או כל היתר. אם אתה חולה לב ומושפע מהכדור, אתה יכול למות הרבה לפני שהתחלת לזיין.
לך לבדיקה! רוב הסיכויים שאין לך בעיה עם הכדורים. יש סיכוי קטן , אבל מעשי, שיש בעיה. במקרה כזה יש פתרונות אחרים שרופא יכול להדריך אותך בהם.
מתנצל שאני שובר את הפנטזיה של כל היועצים, אבל ייעוץ לא מכון הינו מסוכן מאד! שים לב
מבטיח לא לדבר יותר על נושא זה.
ואילו אתם, אוהב סבתות ובועל נשים - שימו לב. זה שלכם זה עובד זה נהדר, אבל ביעוץ שלכם אתם עלולים לגרום לאדם שאינו בריא לנזק ממש רציני, עד כדי מוות!

do good and live good

כדורים לחיזוק

18
[QUOTE=אוהב סבתות]
[QUOTE=בועל נשים]מישהו אולי יכול לעזור בנושא קניית כדורים לחיזוק הזקפה עם החברה הקבועה? תתפלאו אבל עם הבחורות העובדות עומד לי כמו טיל למרות גילי (50) ודווקא עם הקבועות יש יותר בעיה. כנראה שפחות מרגשות אותי לעומת הצעירות הכוסיות שמגיעות מרוסיה ואוקראינה. חשבתי להשתמש עם הקבועה בכדורים דוגמת ויאגרה ו/או טייגר.
אשמח לשמוע המלצות, דעות ורעיונות.
ובינתיים שיהיה לכולנו סופ"ש מלא בזיונים וגמירות כמים.

[/QUOTE]
50 זה השלושים החדשStar,גם אני בגיל העמידה פלוס.
עכשיו משתמש בטייגר,מספיק לי רבע אבל שהכדור לא יגיד שאני קמצן
אני לוקח חצי.
שלושה ימים של זקפה וכלי נפוח וגדול מהרגיל.
אם אני דוגם אחרי יומיים אני לוקח שוב חצי.
תופעות לוואי,צרבת,כאבי ראש,והרגשת חום אני פותר עם הרבה מים וכדור נגד צרבת מעולה מעולה
בשם טאמס EX.
לא מחייב שלך יהיו תופעות כאלה.
תופעות הלוואי פוחתות עם הזמן והכדור (הטייגר)לא יקר ומעולם לא איכזב אותי.

אם אתה מקבל מהרופאה מרשם לתרים או ויאגרה,בקש 100 ml ותחתוך לשלוש כפי שהציעו לפני.
בהצלחה בועל
[/QUOTE]

אתה מצליח להשתין שיש זקפה זה כמעט בלתי אפשרי!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”