כ לינדה בת 19 בת ים התרשמות !!! - דף 2 - סקס אדיר

לינדה בת 19 בת ים התרשמות !!!

14
נשמח לדיווח, עם כתובות, וטלפונים.

[QUOTE=bob1970]חזרתי מצ'כיה לפני מספר ימים , אתם לא מבינים איזה שרות יש שם , אתה כמו מלך

הבנות שם לא רק שמנפקות אותך הם גם מכתירות אותך לאיש השנה ,

הבדל שמיים וארץ , הבנות שמגיעות לכאן רחוקות שנות אור בשרות ובמראה [/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

15
[QUOTE=bob1970]חזרתי מצ'כיה לפני מספר ימים , אתם לא מבינים איזה שרות יש שם , אתה כמו מלך

הבנות שם לא רק שמנפקות אותך הם גם מכתירות אותך לאיש השנה ,

הבדל שמיים וארץ , הבנות שמגיעות לכאן רחוקות שנות אור בשרות ובמראה [/QUOTE]

מבינים, מבינים....
ובמחיר שפוי של 1500CZK לשעה

20
מכל מלמדי השכלתי

תודה על הדיווח בועל נשים .

אני מקווה שבפעם הבאה תראה כוכבים ותצא בריקודים . תמיד יש נפילות ( ולא נורא , זה רק כסף ) . הצטרפתי לפורום לא מכבר , ואין ספק שבעקבות קריאת דיווחים וההארות נמנעו נפילות שהיו לי בעבר . אם קיים דיווח או פוסט על בחורה חשוב לקרוא אותו , וגם כאשר הדעות חלוקות בין חברי הפורום , יש לקרוא בין השורות ולבצע החלטה .

אבל בחורות שהמשוב עליהן שלילי מכמה גורמים בפורום , יש להניח שלא לחינם הדבר . ציינתי כבר בהערתי למעלה שקמילה ולינדה אינן בנויות לעבודה מסוג זה , ולכן לא נפלתי מהכיסא בעת קריאת דיווחו של בועל נשים .

לגבי הדיווחההארה של bob1970 באמת מאוד מאוד "התפלאתי" שהבחורות בצ'כיה מעניקות יחס ופינוק לא כפי הניתן בישראל . הייתי בכמה מדינות באירופה , ותמיד היחס שם באופן כללי יותר טוב מפה . אני חושב שאנו משלמים פה סכומים נכבדים וצריכים וראויים לצפות ליחס "סביר" .
הפוך כל חסרון ליתרון
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”