כ ורוניקה חזה מידה 6 בבת ים - סקס אדיר

ורוניקה חזה מידה 6 בבת ים

1
הבחורה נאה מאוד , חזה גדול מאוד ויפה , תעשו חיפוש בגוגל סמנתה פוקס (samantha fox) למי שלא מכיר . מאוד דומה לה בפנים ובחזה ,
קומפקטית
טוענת שבת 21
מציצה חשופה , ניתן לגמור בפה
אין מים חמים ,אין מגבות נקיות , הרגשה שהיא לא מתקלחת בין לבין ....הרגשתי מלוכלך, גמרתי והלכתי !
תתקלחי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ורוניקה חזה מידה 6 בבת ים

10
הייתי.
אתחיל מהסוף.
מי שאוהב חזה גדול (יש מישהו שלא???), קומפקטית עם גוף עסיסי ומוצק ורוניקה תתאים בשבילו כמו כפפה ליד. או יותר נכון כמו קונדום לזין.
אחרי זיון צהרים עם סול (בהמשך דיווח), שבו לא גמרתי משום מה (החום הזה דופק קצת את העניינים למטה) שמתי את פעמי לעבר ורוניקה. הפקידה היתה נחמדה והפנתה לרחוב סוקולוב. לאותה דירה שבה התארחה לפני מספר שבועות מיס פורטבלו (קטיה היפה). את הדלת פתחה ורוניקה. חייכנית ומתוקה להפליא. עיניים בהירות וחיוך רחב. חלוק אדום פתוח לרווחה ומתחתיו תחתונים וחזיה בצבע אדום. החזיה כמעט התפוצצה מהגודל של החזה. בנוסף לבשה ורוניקה גרביונים שחורים (שלא ירדו לכל אורך הזיון, לידיעת כל אוהבי הפ'טיש שבינינו).
400 ש"ח ניתנו לעלמה ושמתי את פעמי למקלחת. ורוניקה המתינה לי על המיטה עם חיוך רחב. משם התחלנו במצווה. ורוניקה קצת נבהלה מהגודל (בכל זאת קומפקטית למדי) ומפה זה רק הלך והדרדר. אומנם היא השתדלה לרצות אותי, אבל מניסיוני הרב עם בנות עובדות הבנתי שזה לא הולך להגמר טוב.
המציצה היתה בינונית מינוס. היא הקושי הכניסה את הכיפה לפה וגם כשהכניסה קצת יותר זה היה להבזק של שנייה. ניסינו רכיבה, אבל לגברת היה קשה. אז נאלצנו לעבור למיסיונרית אהובתי. היא לא פישקה רחב כמו שאני אוהב והחדירה לא היתה להיט. ניסינו, ניסינו ושוב ניסינו...וזה לא הלך.
עברנו לעבודה ידנית בשילוב מציצה עלובה. ברור שגם זה לא עבד.
בקיצור נאחס!
זיון שני תוך שעתיים ובלי גמירה.
הייתי חם אש. תחשבו מה זה. שני זיונים ללא גמירה. זה באמת קצת מוגזם. יצאתי לרכב והתחלתי להריץ טלפונים. לצערי, כל השוות היו תפוסות אז נאלצתי להסתפק בקמילה, עליה ארחיב בפוסט שלה המשך.
שורה תחתונה.
ורוניקה באמת השתדלה, אבל אולי לא מספיק. היא חמודה וסימפטית ותשרה עליכם אווירה נעימה וכייפית. גוף מעולה יש לה (שלא לדבר על החזה הביג ביג סייז שלה), אבל למי שיש זין קצת יותר גדול מהממוצע, שלא ישים את כספו על קרן הצבי ולא ילך אליה.

כל היום חושב על זיונים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”