כ למי שפיקפק בסיפור שלי על התפשרות במחיר - דף 3 - סקס אדיר

למי שפיקפק בסיפור שלי על התפשרות במחיר

23
ולזה שטען שאי אפשר לזיין כוסיות ב 300 ש"ח...

1. הרבה מאלה שלוקחות 400 -500 (וגם יותר) ראות ממש לא טוב או סתמיות.. חלקן מבוגרות, חלקן שמנות וחלקן סתם לא יפות או סתם גוף שלא שווה גם 200 ש"ח...

2. הרבה מאלה שלוקחות 400- 500 ש"ח (וגם יותר) הן חרא של זיון.. לא עושות את זה, לא עושות את ההוא, לא אוהבות משהו אחר... בקיצור נפילות

3. הרבה מאלה שלוקחות 400 - 500 ש"ח (וגם יותר) מתקתקות אותך ככה שתוך 20 דקות אתה בחוץ...

בקיצור, הבנתם.

כל אלה שמתעקשים להלחם בי על זה שאני מביא טלפונים במחירים סבירים, ובוחר לתקוף אותי - אז ברור גם ברור שהוא אינטרסנט.
הרי לא יכול להיות שיש כאן אנשים שמסרבים לשלם פחות כסף על בילוי עם בחורה, שהיא גם צעירה וגם נותנת שרות טוב.

אז מה הקטע שלכם?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

26
[QUOTE=צעיר לנצח]מקסימום היקר,

מאד מוזר למה אתה תוקף אותי

מה רע להוציא פחות כסף על זיונים?

מה בדיוק הבעיה?

אתה לא רוצה להוריד את המחירים?

אתה רוצה לספר לנו את האינטרסים שלך?[/QUOTE]

זה בגלל שיש לי 3 דירות עם בחורות שלוקחות 600, אתה יודע כמה כסף הולך לי דלק להסתובב בין כל הדירות האלה, בשביל לאסוף את הכסף, כל זה בלנד קרוזר 2015 שקניתי לפני שבוע? אתה יודע כמה לנד קרוזר שותה? כמה עולים הטיפולים?
אני עושה קילומטרז' בין כל הדירות האלה. גם שלא נדבר על חניה בתל אביב...

עכשיו ברצינות, אין לי כלום אליך רק שאתה מדבר שטויות, חינם ועד 300 שקל
אתה הזוי? או שאתה באמת מאמין לעצמך
חלק איתנו אחת או שתיים בחינם, בוא נראה
כדי שנהיה פייר שלח לפינוקיו, אני מאמין לו
בוא נראה את הסיפורים שלך, אולי אמיתיים ואנחנו סתם יורדים עליך
אז קדימה, תרים את הכפפה

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

27
צעיר לנצח
אתה נהנה מלזיין בחורות? או מלזיין אותן במחיר ?
נראה לי שהכי הרבה אתה נהנה מלזיין לנו את המוח !

בנתיים רק דיבורים על כסף
איפה חדירות ?
איפה השפרצות ?
איפה גוף, מיקום יחס ?

במקום לצקצק בלשונך בכל פעם שמישהו מעלה דיווח על זיון ב400 ש"ח
דווח לנו על זיונים שעשית ב200 (לא בשרותים של התחנה הישנה ולא במילניום הקודם)
ונשמח כולנו להינות מפירותך
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

28
[QUOTE=yoav1] צר  לי לאכזב חלק מכם אבל זה שווה על מנת לעודד חלק אחר: החלק השפוי או אם תרצו החלק הלא- אינטרסנטי פה, בעצם כן אינטרסנטי: האינטרס לשלם פחות.
שימו לב ושימו לב טוב: אני זיינתי ומזיין ב-300 את כל חברות התאגידים למיניהן  ושוות מהן. איך אני עושה את זה? אני מתווכח ומתמקח עם הפקידה ולאחר מכן עם הבחורה עצמה. כן, פשוט נעים ונוח. אני לא מחפש קשר כי הן ממילא עפות תוך חודש עד חצי שנה לכל היוותר. הסטייה היחידה שלי ממדיניות המחירים הנוקשה שלי היא עם ישראלית אחת שאני פשוט קצת מאוהב בה ונסחף.
לגבי השאר לא מצאתי אחת ששווה יותר ממה שאני מוכן לשלם וזה עד 300.
צעיר לנצח: אני מאמין לך לחלוטין.
[/QUOTE]
יואב, יותר מנשמח אם תחלוק עמנו איזה בחורות מתאגידים הצלחת להוריד במחיר. ואולי גם באיזו ישראלית מדובר, כך שנפסיק ללכת אליה
[QUOTE=ליאור 10] יש המון מקומות עד 200-250 רק שאלה מקומות של פרטיות ויותר קשה למצוא את זה. הם לא צריכות להתחלק ברווח שלהם...[/QUOTE]
ליאור10, יותר מנשמח אם תחלוק עמנו באיזה מקומות מדובר.
[QUOTE=sunken360] ברור לחלוטין שרובן לא שוות את המחיר אבל אלו שכן לא יסכימו להוריד לך בוא תנסה להוריד לקארין או מילנה ותגיד לי אם הצלחת[/QUOTE]
סאנקן, לא ענית לי פעם קודמת, אז פשוט אסתור את טענתך: אנג'לה, אלכס וליסה הן כולן מהתאגיד האבן גבירולי, כולן קשישות עם שירות גרוע. כולן לוקחות 500 - "ולא יסכימו להוריד לך". ניקול, מישל, ויולה הן כולן מהתאגיד הנספח של האבן גבירולי, באלנבי. ניקול זקנה (ברמת גיל הבלות), מישל עם שיניים שחורות וגוף של מתאבק, ויולה מכוערת ועם אגן ברוחב מגרש כדורגל.כולן לוקחות 500 - "ולא יסכימו להוריד לך". את קארין אולי לא תוכל להוריד, אבל היא מקיימת יחסים לא מוגנים וכבר דווח שהיתה לה מחלה.
טיטאן, נראה לי שצעיר נהנה לזיין - אבל לא לשלם... או לפחות לשלם כמה שפחות.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

29
זה תלוי גם בזמן המנוצל; אני יכול לעשות סקס שעה ולגמור פעמיים, ולרוב הגמירה השנייה יותר חזקה. למי שהולך אחרי חצי שעה זה לא שווה.
לי זה שווה שעה, מה גם שאפשר לדבר ולהכיר את הבחורה. לעיתים נדירות גם מעבר לסקס... יש לפעמים בנות מדהימות מבחינת אופי.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”