כ דנה מרמת גן - 300 - דף 2 - סקס אדיר

דנה מרמת גן - 300

13
ידידי, רק מתוך דאגה כנה לכם ארצה להוסיף כי לדנה שלנו יש בעיית הגיינה קשה . בפעמיים שביקרתי אצלה הסדינים היו מסריחים ובמצב נורא נראה כי לא הוחלפו זמן רב והמקלחת היתה נטולת סבון רחצה ובנוסף המגבות היו לחות והדיפו ריח לא נעים כאילו כבר ניגבו את חלציהם המרובים של קודמיי .
כמו כן דנה אמנם מוצצת בכוח אדיר אך ממש לא אוהבת להזדיין ותעשה הכל כדי לסיים את המפגש במציצה בלבד אלא אם תהיו אסרטיביים וגם אז תעשה זאת בחוסר התלהבות מופגן
צריך גם לציין כי בשל ניתוח שעברה לקיצור קיבה כנראה, יש צלקת לא פשוטה לאורך בטנה ובשרה בהליך ההרזייה המסיבי הפך לנוזלי מאד שלא לדבר על שרידי שדיים מרוקנים מכל תוכן.
כמו כן אבקש להתריע על בעיית ניחוח לא תקינה בפיה עקב תחזוקת שיניים קלוקלת והנשיקות איתה יכולות להיות חוייה באושה במידה רבה
ארשה לעצמי גם להניח לא על סמך מידע אלא על פי נסיוני כי מזמן חצתה את גיל ה40 לא שזה צריך להיות מקום לדאגה.
עניין בעייתי לנשואים שביננו כולל עבדכם - הדיסקרטיות שלה לוקה בחסר!!! ולעיתים היא מכניסה את האורח הבא לדירתה ממש ברגע שהקודם עדיין על סף הדלת כך שפעמיים כמעט נתקלתי פיזית במבקר שלפני או אחריי וגם על כך כדאי שתעירו לה . אגב בין השאר מסיבה זו חדלתי לבקרה . וזה בנוסף על חוסר חיבתה למקלחות בין לבין לקוחות ...
יחד עם כל זאת היא בהחלט ערסית חמודה חייכנית שירותית וביום טוב אפילו משעשעת במידה אך גם זה לא מחפה על שאר בעיותיה .
אם תצליחו לחנך אותה להגיינה מינימלית לתחזוקה ראויה של סבון מגבות נקיות ולפחות החלפת סדין פעם בשבוע ולדאוג להרחקת הלקוחות זה מזה -כולנו נרוויח מכך

דנה מרמת גן - 300

14
היזהרו חברים מדובר על בחורה שככל הנראה הסרסור שלה זה מישהו ממשפחת פשע ידועה במרכז , ראיתי אותו לפני שנים יוצא ממנה ( אוחנה אלי לא השחקן פרשן ) ניראה לי זה ,עבדה פעם בפתח תקוה , פקדתי אותה בעבר פעמיים ומאז שנתקלתי באיש אני לא מגיע לאזור

דנה מרמת גן - 300

15
[QUOTE=אלכסנדר2]
עברה את גיל 40 מזמן
מעשת עם ריח של מאפרה מהפה ובכללי בחדר מסריח מסיגריות.
גוף נבול ציצי כמו שקיות שוקו מפוצצות .
עברה ניתוח בעבר של קיצור קיבה גוף מדובלל מאוד ונבול .
ריח לא טוב מלמטה המעיד על פיטריה מחלה משהו .
בגדול לא בליגה של 300 הייתי אומר 200 בלחץ .
כל אחד והשיקול שלו .
[/QUOTE]
[QUOTE=insideout]
ידידי, רק מתוך דאגה כנה לכם ארצה להוסיף כי לדנה שלנו יש בעיית הגיינה קשה . בפעמיים שביקרתי אצלה הסדינים היו מסריחים ובמצב נורא נראה כי לא הוחלפו זמן רב והמקלחת היתה נטולת סבון רחצה ובנוסף המגבות היו לחות והדיפו ריח לא נעים כאילו כבר ניגבו את חלציהם המרובים של קודמיי .
צריך גם לציין כי בשל ניתוח שעברה לקיצור קיבה כנראה, יש צלקת לא פשוטה לאורך בטנה ובשרה בהליך ההרזייה המסיבי הפך לנוזלי מאד שלא לדבר על שרידי שדיים מרוקנים מכל תוכן.
כמו כן אבקש להתריע על בעיית ניחוח לא תקינה בפיה עקב תחזוקת שיניים קלוקלת והנשיקות איתה יכולות להיות חוייה באושה במידה רבה
ארשה לעצמי גם להניח לא על סמך מידע אלא על פי נסיוני כי מזמן חצתה את גיל ה40 לא שזה צריך להיות מקום לדאגה.
עניין בעייתי לנשואים שביננו כולל עבדכם - הדיסקרטיות שלה לוקה בחסר!!! ולעיתים היא מכניסה את האורח הבא לדירתה ממש ברגע שהקודם עדיין על סף הדלת כך שפעמיים כמעט נתקלתי פיזית במבקר שלפני או אחריי וגם על כך כדאי שתעירו לה . אגב בין השאר מסיבה זו חדלתי לבקרה . וזה בנוסף על חוסר חיבתה למקלחות בין לבין לקוחות ...
יחד עם כל זאת היא בהחלט ערסית חמודה חייכנית שירותית וביום טוב אפילו משעשעת במידה אך גם זה לא מחפה על שאר בעיותיה .
אם תצליחו לחנך אותה להגיינה מינימלית לתחזוקה ראויה של סבון מגבות נקיות ולפחות החלפת סדין פעם בשבוע ולדאוג להרחקת הלקוחות זה מזה -כולנו נרוויח מכך
[/QUOTE]
בוקר טוב צ'אקי ...בוקר טוב דורש גיוון ...
ברצוני לסיים את המחלוקת המיותרת שנתגלעה ביננו ...
אך הפעם ללא ציטוטים מהתורה וללא ציטוטי סופרים ואנשי רוח ....
אלא במילים פשוטות בכדי שכולם יוכלו להבין ...
הימים הנוראים בפתח ומעשים רעים ביני לבין הבורא לא חסרים לי !!!
למרות שהאל הרחמן תמיד סולח לחטאים שבין אדם למקום !!!
אך על חטאים שבין אדם לחברו האל אינו סולח ...אלא אם ביקש האדם את סליחת חברו !!!
לכן בראשית דבריי ...סליחה אם פגעתי בכם !!!(ואני יודע שפגעתי)
זה לא פייר מצידי הייתי צריך להתעלם מכם !!!זה גם לא כוחות !!! אתם בחורים צעירים ...
ואני אריה זקן עם צלקות רבות מקרבות ...וזיונים רבים מספור !!!
טעיתי ...אריה אמיתי לא שואג כדי שידעו שהוא המלך !!!
רק חשוב לי ורוצה שנלמד כולנו משהו מהויכוח הזה ...
וכן אני אציב מראה אובייקטיבית על שלושתנו ...
נתחיל עם התם נעבור ל"רשע" ..ונסיים עם זה שאינו יודע לשאול ....
רוני : זקן חרמן שאינו יודע שובע ...מודה בעצמו שהוא חולה !!!
מזיין כל מה שזז ומה שלא זז מזיז ומזיין ...
זקן לא נורמלי...אך בינינו מי כאן נורמלי !!!
צ'אקי :קשקשן,שחצן,יהיר,מצטדק,מעליב,לא נותן כבוד לחבריו,לא מכבד אנשים מבוגרים עם ניסיון חיים.
חושב שיודע הכל,שחכם מכל אדם...אך כשסוף סוף מחליט לזיין ...
מזיין את הזקנה,והגרועה בנשים...וכותב דיווח לוקה בחסר
תקרא מה כתבו חבריך על הגברת שאהבת ....
אילו רק היית פונה אלי בפרטי ...הייתי עוזר לך בשמחה ...
תשאל את מאות החברים כאן בפורום ....
דורש גיוון: אצלך הבעיה חמורה יותר !!!
תקרא מה אתה בעצמך כותב ... במקור ציטוט שלך ...
"אדון רוני, אני לא מתכוון לזלזל בתרומתך לפורום, השתמשתי לא פעם בהמלצתך ולא התאכזבתי.
"אולי אני לא תורם כמוך, מעטים בפורום הזה תורמים כמוך. אבל אני משתדל לתרום בין אם בהודעות פומביות או בהודעות פרטיות. מה לעשות יש לי חיים ואני לא צורך מין בתשלום על בסיס יומי ואפילו לא על בסיס חודשי אלא רק פה ושם"
דורש גיוון אתך לא ניתן לסיים ללא ציטוט..לדעתי אתה גם צריך לבקש סליחה מאדון האדונים ...
"שפוך שיחה,דרוש סליחה,מאדון האדונים"
"רחץ וטהר,ואל תאחר,בטרם ימים פונים "
"מהרה רוץ לעזרה לפני שוכן מעונים "
"מפשע וגם רשע ברח ופחד מאסונים"
בכל מקרה שוב סליחה ...ואני אוהב אתכם שני אחיי הצעירים ...
......אכן נסתרות הן דרכי האל.....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

דנה מרמת גן - 300

16
רוני רוני רוני, מה יהיה, אפילו לבקש סליחה קשה לך?
אל תתנשא עלי, אני מוכן להתעמת איתך על כל במה ותחת כל עץ רענן.
אין לך מושג מי אני ובן כמה אני, אז אריה מזדקן לא מפחיד אותי.
אתה ממשיך להעליב ולהשתלח, ותוך כדי מאדיר את עצמך והכל תחת מטריית ההגנה של התנצלות כביכול.
עדיף שתפסיק להזכיר את ההוא שלמעלה, דיי ברור שלא ממש אכפת לך מה הוא חושב ואם יסלח לך או לא, מספיק להתבונן בתמונה שבחרת לעצמך כדי להבין שכבוד אמיתי לדת אין לך.

לגבי הבחורה, באתי אליה בגלל יכולות המציצה שלה, ולא התחרטתי.
שים לב, שגם מי שלא אהבו אותה, וזו זכותם, הרי בשביל זה קיים הפורום, עדיין מודים שלמצוץ היא יודעת.

לגבי הבחורות שלך, עם גישה מתנשאת כזאת, שמור אותן לעצמך, זה לא שאתה יודע משהו שאנחנו לא יודעים.
טוב לי עם מי שאני מזיין ואני מסתדר לא רע לבד לא צריך טובות מזקן גאוותן.

ומאחר שאתה מודה שאתה מזיין כל מה שזז, ושיש בזה משהו לא נורמלי, אז על מה יצא קצפך מלכתחילה?

לסיכום, עם בקשת סליחה כזאת, עדיף שלא היית מנסה בכלל.

...................

Boom Boom Chuck

דנה מרמת גן - 300

18
לכל הניצים כאן
מציע שתתעלמו זה מכתיבתו של זה לפחות לשבועיים שלושה
ומי יודע אולי תהפכו ברבות הימים לחברים הכי טובים
כי לכתוב אתם יודעים ועוד איך,אז הניחו לאיגו והתעלמו.
הפורום יקר כאן לכולנו וגם אתם חברים יקרים
סלחו לי על הבאנליות אבל לעיתים היא מביאה עבודה
יום נפלא לכולנו
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

דנה מרמת גן - 300

20
ואכן בוב הזכיר לי עוד פרט מאיים על דנה שעליכם לדעת בטרם תחליטו להפשיל את מכנסיכם במעונה.
למרבה הצער הסתבכה הגב' עם השוק האפור או משהו אפל אחר שעכשיו אנשיו פחות או יותר שותפים בעסקיה ואכן בפעם האחרונה בהחלט שפקדתי את מעונה הדל עמדו מחוץ לדלת בקירבה מאיימת כמה גברתנים בעלי חזות שלא הייתם רוצים לפגוש לא בלילה ואף לא בשעת שקיעה קסומה. כנראה הם מפקחים על עסקיה וגובים את חלקם לאלתר.
נמלטתי בעור שיניי בעודם מתבוננים בי בעניים מזרות אימה ולא נראה לי שמישהו מכם ירגיש נוח כאשר אברכם בפיה ובמרחק נגיעה עומד לו איזה גובה שוק אפור מסוקס ומחכה שתגמרו כדי ליטול ממנה את כספכם.
ורוני גם הגדיר אותה נכון הזקנה והגרועה בנשים!!! ואפילו לא הזהירה אותי לפני שהגעתי על הבריונים שבחוץ!
יש מאות זונות אחרות אז למה להסתכן ?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”