כ מילנה אוח מילנה - דף 2 - סקס אדיר

מילנה אוח מילנה

15
[QUOTE=צ׳אק נוריס] מנסיון, ברגע שאכילס אומר שבחורה היא כוסית, אז היא כוסית!
ומילנה אכן כוסית.
שלא תתבלבלו, היא לא דומה לא לאנג׳י ולא לקים רחוק מזה.
סגנון הפנים אכן יותר דומה לקרדשיאן, אבל קרדשיאן הרבה יותר יפה.
מצד שני, קרדשיאן היתה משלמת הרבה כסף כדי לקבל את הגוף של מילנה!
איך שפתחה הדלת, אמרתי וואו.
לא הספיקה לנעול וכבר הצמדתי אותה לדלת כשאני נצמד לאחוריה ומסניף את הריח שלה.
שלפתי קונדום שהולבש במהירות בעודנו עומדים בכניסה.
הסטתי לה את התחתון הצידה וכשאני עוד עם הבגדים חדרתי אליה מאחור.
נשענה על הדלת עם הידיים למעלה, פמפום חזק כשאני מחזיק אותה במותניים וגמירה ראשונה.
הצלחתי לשכנע אותה להכנס איתי למקלחת, לא היה קל.
סיבנה אותי ואני אותה, מתעכב על הישבן שלה והחזה.
הזין נעמד שוב, ביקשתי שתביא לי ביד, אוננות הדדית של שנינו וגמירה שניה על החזה שלה.
דיברנו קצת, הראתה לי תמונות של הילד שלה, מסתבר שהביאה אותו עוד בגיל 17.
לא להאמין שגוף כזה עבר לידה, מדהים.
עשינו נסיון שלישי כשהיא מוצצת לי כשאני עומד והיא על הברכיים.
אחלה מציצה, יודעת לכסות את כל הזין, לגמירה שלישית לא הגעתי, אבל מציצה סבבה.
מקלחת והחוצה.
מי שבא לו לזיין גוף קומפקטי, חטוב, שחום, שרואים רק בסרטי פורנו, זו הכתובת.
שווה כל שקל.
[/QUOTE]
צ'אקי... שתף נא אותנו: איך זה שבחורה עובדת, אשר מוסכם ושפיר שמקבלת ל-2 גמירות מקסימום, איך זה שניסתה להוציא ממך 3? ובעצם... לא שילמת לה? צ'אקי, זה מעורר מחשבה... גלה לנו את סודך...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מילנה אוח מילנה

16
[QUOTE=החפוז המכני] צ'אקי... שתף נא אותנו: איך זה שבחורה עובדת, אשר מוסכם ושפיר שמקבלת ל-2 גמירות מקסימום, איך זה שניסתה להוציא ממך 3? ובעצם... לא שילמת לה? צ'אקי, זה מעורר מחשבה... גלה לנו את סודך...[/QUOTE]

[QUOTE=yoav1]
בחורה עם גוף נפלא אך עם יחס קר מאוד.
[/QUOTE]

לפעמים בחורה מתאמצת בשביל לקוח מסויים יותר מאשר בשביל לקוח אחר...
----------------------------

:)

מילנה אוח מילנה

17
שלום לכולם

גם אני הייתי היום עם מילנה, אכן גוף פצצה, אכן פנים מאכזבות, לי היא מזכירה את ליסה אן בפנים.

מקבלת בירקון, ת"א.

לקחתי אותה לשעה - שולמו 500 הרצלים.

מקלחת קצרה ואז יוצא אליה, היא מחכה לי על המיטה בפוזה מגרה כאשר התחת שלה לכיווני.
בכלל, היא יודעת לעשות טיזינג מאוד טוב..
הצמדתי אותה אלי והתחלנו להתמזמז, היא מנשקת אותי בצוואר ואני מפשיט אותה, היא עולה לכיוון האוזן וזה הטריף אותי..
תוך כדי היא שולחת ידיים ומלטפת את הזין.
סימנתי לה לרדת לי, והיא בחושניות יורדת לאט, מנשקת את גופי, מציצה טובה ורטובה, מכניסה את כל הזין..
עברנו למיטה, כמו שפינוקיו אמר היא אוהבת ליצור חיכוך בין הזין לכוס שלה, זה בטח מחרמן אותה..
השכבתי אותה על הגב והתחלתי לרדת לה עד שהיתה רטובה ואז הלבישה קונדום..
כמה דקות של מיסיונרית תוך כדי מבטים חודרים לעיניים, נשיקות ומזמוזים..
החלפנו תנוחה כך שהיא רוכבת עליי, פה היא הפילה אותי!!! היא יודעת לנוע כמו שחקנית פורנו, ויש לה גם גוף כזה אז הגמירה לא אחרה לבוא.
מקלחת קצרה וחוזר אליה למיטה.
פטפטנו קצת, מסתבר שהיא מגיעה אלינו מסוצ'י, רוסיה, ויש לה ילד בן 8 (דרך אגב האנגלית שלה סבירה).
היא מתאמנת בחדר כושר באופן קבוע ואכן רואים עליה, היא מאוד חטובה, הכל אצלה מתוח.

מספר 2- ביקשתי ממנה לרדת לי, לא הסכימה לגמור בפה, לא נורא.

לסיכום: מי שמוכן לשלם 500 שקל על גוף של כוכבת פורנו - אני ממליץ עליה.
מי שאוהב פנים יפות - לא ממליץ.

ככל הנראה שלא אחזור אליה.
עוזבת ב27.8
תהנו חבר'ה.
כשהזין עומד המוח נרדם

מילנה אוח מילנה

19
מה שכתב יואב בטעות בשרשור על לורן, אבל התכוון למילנה.
אני קורא שוב ושוב את מה שכתב וקשה לי להרדם.
הוא כמובן עוד מתלונן על יחס קר מהבחורה!

[QUOTE=yoav1]הייתי, התאכזבתי, נקמתי.
מראה טוב, תחת נחמד ושירות חרא ואני אסביר מה זה חרא:
כשאני מבקש מבחורה עובדת לעמוד(כי אני רוצה לראות את התחת) אז בבקשה שלא תסמן לי לבוא אליה למיטה.
כשאני נכנס עם " מה נשמע" נחמד שלא תדפוק לי את מבט ה- "הנה עוד ישראלי מטומטם" ותדפוק קללה עסיסית ברוסית( כי לא פניתי אליה באנגלית). כשאני מבקש שתלטף לי את הביצים בדרך מסויימת שלא תדפוק לי את מבט ה-"בכמה דפוקים אני צריכה לטפל היום" ותסנן שוב קללה ברוסית.
אז אחרי ששילמתי 400 שקל ( באופן יוצא מהכלל) החלטתי להשיב לה במטבע שאני מכיר לפחות כמו שהיא מכירה את מטבע הרובל, בסקס כואב, לא נוח ומשפיל. ואני יודע איך עושים את זה. עם סיום ה-40 דקות המלאות מתוכן לפחות 35 דקות בפמים ובצורה מכאיבנ הייה קצת דם על הקונדום וקצת דמעה על הלחי.
היה שווה כל שקל.
[/QUOTE]

אתה אדיוט!
אני קורא את הדיווח שלך ובא לי להקיא!
אתה בן אדם שפל, חסר כבוד ברוטאלי ואלים!
אני מתבייש שאני חבר בפורום שיש בו יצורים כמוך!
אנשים כמוך צריך לעצור ולשים מאחורי סורג ובריח!
אתה אנס!!!

חברים, מצטער על ההשתלחות, אבל יש גבול!

אדמין, לא יודע אם מה שהוא כתב זה חוקי או לא, אבל זה מגעיל!!!

אני כל כך כועס עכשיו.אני מתאפק מלפרוק כאן כל מה שיש לי לאמר לחזיר הזה, זה יכול להגמר מאוד מכוער.כועס

למעשה אני לא רק מתבייש בהיותי חבר בפורום, אני מתבייש בהיותי ישראלי/יהודי/גבר/בן אדם או כל דבר אחר שיש לי במשותף עם אחד כזה.בכי

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

מילנה אוח מילנה

20
לפי מה שאני רואה מחקו את התגובה שלו ונשאר הציטוט שלך אותו פינוקיו... אז ברשותך אגיב
באמת שקראתי פעם אחת פעמיים, שלוש וממש לא יודע איך להגיב לכזה דבר לכעוס? כועס או לבכות בכי
כמו בכל סיפור אני מניח שיש 2 צדדים למטבע אבל לפי משפטים "מבקש מבחורה עובדת לעמוד" או "רציתי שתלטף לי את הביצים בדרך מסויימת" הבנתי בדיוק את הסגנון שלך. אתה בדיוק מהסוג של הלקוחות שהזונות מתלוננות עליהם שחושבים שהם קנו את הבחורה ב300,400,500 וכו' . עכשיו אני אפנה להגיון שלך (כי אם הצלחת להירשם לפורום אני מניח שקיימים כמה תאים במוח שלך שייכולים להבדיל בין אור לחושך). נראה לך הגיוני שאני אגיע למארחת ואתחיל לחלק לה פקודות? תעמדיתסתובביתדחפי לעצמך אבצע לתחתתעשי לעצמך בידתעצמי עינייםתמצצי בזמן שאני סותם לך את האף וכו'... למישהו זה נשמע כמו סרט פורנו?
מר יואב אתה לא חי בסרט פורנו והבחורה אינה בובת מין שאתה יכול לעשות בה כרצונך במשך שעה! אלו דברים שבאים בזרימה ותלויים בך,בבחורה,בכימיה שנוצרה, במראה, במצב רוח שלה באותו יום ואפשר להוסיף עוד כמה גורמים לרשימה... ואגב זה חלק מהכיף להזרים את הבחורה ולראות לאן תגיעו למרות שמדובר בנערה עובדת אבל זה עובד בעדינות ולא באלימות.

נכון באת להתארח ולהתפנק אבל כימיה זה עניין אינדבידואלי ואתה לא יכול לצפות שכל הלקוחות ייקבלו את אותו השירות במיוחד שמדובר בבן אדם ולא ברובוט. בנוסף אם לא שמת לב הגעת להתארח אצל מישהי שבקושי יודעת אנגלית ובטח שלא עברית אז איך הגעת למסקנה שתצליח להנחות אותה לעשות דברים כל כך ספציפים קטונתי.
ואגב גם כשאני הייתי אצלה בביקורה הראשון מקרה הסינוני קללות ברוסית הגיע בזמן האקט אבל להבדיל אלף אלפי הבדלות ממך
אני התעלמתי והמשכתי בשלי. ומה אתה מר יואב הערס המצוי עשה? החליט לעבור לזיון נקמה כי הוא התעצבן לשמוע נחוי פיזדסט וסוכה מאיזה מישהי שהוא לא ייראה יותר בחיים. עכשיו לא יודע מה עם שאר החברים אבל אני נהנה יותר כשהבחורה נהנת ולהפך , מתי שאני רואה שזה לא זה אני פשוט מתלבש והולך אין טעם ללכת ראש בקיר.
חוץ מזה שמה שעשית הוא פשוט מגעיל ולא מכבד אותך בנוסף יצרת אצלה אנטגוניזם ללקוח הישראלי ועל הדרך דפקת אותנו הלקוחות שבאים להתארח אחרי מאורעות שכאלו... (את זה אתה יכול להבין?!)

בחיים לא הבנתי מה עובר לגברים האלה שברגע שהם נכנסים לזונה לא יכולים להסתובב מה יש לך?!
לא בא לך בטוב הסוכה נאחוי פיזדט שלה על ההתחלה? תעשה פרסה! למה נכנסת בכוח למה?
סקס מוריד עול מלבך
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”