טוב, מכיוון שלא יכולתי להזמין לחדר, אז התקשיתי למצוא נערת ליווי שמקבלת אצלה, אולי אין דבר כזה בווגאס.
החלטתי ללכת על עיסוי, וכבר הייתי מוכן להתפשר כמעט על הכל.
עצרתי נהג מונית צעיר שנראה בעניינים שהבין די מהר מה אני מחפש.
הוא אמר לי שהוא מכיר כמה מקומות טובים בצ'יינה טאון (בערך 10 דקות נסיעה מהסטריפ, מחיפוש באינטרנט ידעתי שבאיזור הצ'יינה טאון יש הרבה מכונים ולכיוון הזה בכל מקרה התכוונתי לנסוע).
במקום הראשון שהוא לקח אותי אליו הייתה רק מעסה אחת מבוגרת שנראה כאילו קמה באותה השניה מהשינה.
המקום השני היה סגור.
במקום השלישי הייתה אסאתית מדהימה שטענה שהעיסוי הוא לכל הגוף, אבל מדובר בעיסוי בלבד.
אגב מסתבר שבשעות הצהריים אין הרבה מעסות במכונים האלה, ורובם מגיעות לקראת הערב (בכל זאת, לאס וגאס).
לא היה לי כוח להמשיך להתברבר, הכל שם זה מרחקים עצומים אחד מהשני (הרי זה מחוץ לסטריפ, ב"עיר" עצמה).
מה גם שהבחורה הייתה ממש חמודה, והמחיר 36$, אז אמרתי לעצמי שמקסימום זה יהיה עיסוי בלבד.
העיסוי נמשך כשעה, והיה מאוד מקצועי. נשארתי עם המכנסיים הקצרים עליי לבקשתה, וזה גרם לי להבין שהרפיה היא לא תתן לי (שאלתי על אקסטרות ואמרה שאין). המקום גם מאוד לא דיסקרטי.
נשארתי עם כאבי ביצים. ביציאה אחרי ששילמתי לה 36$, היא הראתה לי "תפריט טיפים" שאני בעצם חייב לתת. נתתי את המינימום שזה 10$, כי מאחוריה עמדו 2 גברים שנראים כמו מהיאקוזה (אני הרי בצ'יינה טאון), ולא היה בא לי להתעסק איתם.
דבר חשוב נוסף- באזור צ'יינה טאון אין מוניות. כך שבחזור היה לי מאוד קשה להגיע חזרה לסטריפ. האסיאתית שעשתה לי את המסאז אמרה לי שלא עונים לה בתחנת מוניות ודי חיפפה אותי מהמקום.
התקשרתי בעצמי לכמה תחנות מוניות, לפי מספרים מגוגל, אבל חלק לא ענו, חלק אמרו שלא ישלחו במיוחד אליי מונית, בקיצור סרט.
בסוף נכסנתי לתחנת דלק ובאה לשם מונית ופשוט קפצתי על הנהג שיקח אותי