כ לנה מרחוב צלאנוב - סקס אדיר

לנה מרחוב צלאנוב

1
טוב לכול העוסקים במלכה מדובר על אישה קומפקטית שבעבר רשמתי פוסט עליה ומשום מה לא פורסם.
השבוע שוב פקדתי אותה .
לנה אישה נחמדה וזונה במיטה ועל זה אין עוררין הייתי איתה מספר פעמים ברכב בדירה ולהלן הדיווח הכללי שלי.
בחורה גובה 1.55 ס"מ תמיד על עקבים+חצאית מיני.
עניים חומות שיער שחור קצת יותר ארוך מהכתפיים אבל תמיד מגיעה לעבודה בתסרוקת של הקופאית בסופר.
חזה בינוני יחסית מלא אבל לא עומד בכול זאת הבחורה בסביבות גיל 40 בחורה קלילה וזורמת.
הבחורה קצת סוג של איטית וחייבת הכוונה תמידית.
נוסיף ואומר שהבחורה נקייה ומריחה טוב תמיד.
השבוע אספתי אותה מהפינה של שדרות הר ציון וולפסון עקב העבודות השיפוצים ברחוב צלנוב בדרך כלל עומדת על רחוב צלנוב מול השוק לשעבר.
השבוע הייתי איתה וחרמן אש ביקשה כרגיל 100 לטיפול החלטתי שאני הולך על מציצה ארוכה נסענו לחניון באזור טוב איטית כבר אמרנו עד שהיא התפשטה כבר הספקתי לצאת מהרכב (תמיד מעדיף מחוץ לרכב ) ובעצמי להוריד מכנסיים וישר דחפתי לה את ינקלה לתוך הפה ראיתי כי טוב אז המשכתי לסיון גרון עמוק ככה במשך כ-8 דקות אני תופס לה את הראש בשתי ידיים ודוחף ודוחף וממשיך לדחוף לה לתוך הגרון הבחורה לא גילתה שמץ של התנגדות וכך שהמשכתי עד להתפוצצות לתוך גרונה.
שאבה עד הטיפה האחרונה ואז ירקה הכול בחוץ.
לסיכום 100 מאישה נאה+נקייה+סובלנית+מריחה טוב+ניתנת לעיצוב ביד היוצר=שווה הכול נהנתי.
נ.ב שסיימתי היא עדיין לא הספיקה להוריד את כול הבגדים חחחחח.
מומלצת ביותר

נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

לנה מרחוב צלאנוב

2
יכול בהחלט להסכים איתך.

מבחינת השירות אחת הטובות,
עושה הכל באטיות ולא ממהרת לשום מקום גם כאשר מקבלת שיחה מקליינט שאומר שהוא ממתין לה.
תמיד מטופחת ונקייה ומבצעת את תפקידה במסירות רבה,יוצרת תחושה שנהנת היא מעבודתה
ושסיפוק הלקוח חשוב בעיניה.
הגיל שלה מחוץ לתחום ולא תגלה אותו לאיש ואני על פי תווי פניה יכול להעריך שנושקת היא ל-55.
(חוגגת יום הולדת לקראת סוף החודש,שני קליינטים כבר הבטיחו לה בושם..Tongue)

אחד החסרונות שלה הוא חפרנות יתר,יכולה לעבור לאחור ולהתחיל בסיפור שעד שלא תסיים אותו
לא תתקדם,כך נוצר מצב שעוברות חמש דקות והיא עוד עם בגדים עליה...בכי

בכל אופן,
תודה שהזכרת אודותיה.

לנה מרחוב צלאנוב

4
צעיר לנצח היא נמצאת כל יום למעט סופ"ש בגדול.
קריסטל אין מצב שהיא נושקת ל-55 היא הרבה יותר צעירה.
אוסיף שללקוחות הקבועים או המגיעים מספר פעמים יש אפשרות תמורת תוספת הגיונית להעמיס אותה לבית/מלונית.
וכמובן זורמת גם למסיבות כאשר היא הדובדבן.
לידידי קרומבה/רימינג מעשי זה הזמן לתפוס אותה לנה מסתובבת בנעלי עקב חדשות בצבע אדום בוהק והמבין יבין לטיפולכםקריצה
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

לנה מרחוב צלאנוב

6
הייתי איתה פעמים והייתה כביכול בסדר.בפעם השלישית הייתה מסוממת בצורה נוראה.זה היה לפני שנתיים ומה מצבה כיום לא ידוע לי.מדובר באשה עם לוק חצי טטרי,לא יפה אבל סבירה.לא נראת כנרקומנית בכלל.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”