כ דיווח ראשון שלי על כמה בחורות בצפון הרחוק - סקס אדיר

דיווח ראשון שלי על כמה בחורות בצפון הרחוק

1
שלום לכולם,
אני קורא פסיבי בפורום כבר לא מעט זמן והחלטתי סופסוף לקפוץ למים ולדווח.
אז להלן כמה דיווחים:
בחורה רוסיה די מלאה בסביבות גיל 45 מטבריה:
הכרתי דרך אתר היכרויות סקס ודי מהר נתנה טלפון. נפגשנו לאחר תיאום קצר למרות שהעברית שלה לא משהו. הסקס היה די משעמם אבל מוצצת טוב עם גמירה בפה ומאפשרת שתי גמירות. מנסה מאוד לענג את הלקוח ושיהיה מרוצה ומאוד מאוד שירותית. ממליץ לאוהבי המלאות+. מחיר - נתון למיקוח אבל סביב 200-300 ₪ ללא הגבלת זמן מסויים ובאופן כללי מאוד לא מלחיצה.
בחורה מיישוב בצפון המאוד-מאוד רחוק (כדי לשמור על אלמוניות הבחורה לא כתבתי את שם היישוב) - הכרנו דרך אתר היכרויות סקס, ותיאמנו אך ורק במייל (מאוד נוח ודיסקרטי). בחורה מלאה, מאוד מאוד שירותית, ומתאמצת שהלקוח ייצא מרוצה. סקס רגיל בכל תנוחה ואפשר גם אנאלי. מציצה טובה מאוד עם גמירה בפה ואפשר לגמור פעמיים ואף יותר. לא מסתכלת על השעון ולא מגבילה בזמן. מאוד נעימה לשיחה ובסך הכל חווייה חיובית לאוהבי המלאות+. בחורה טובה שנפגשת אך ורק להשלמת הכנסה ולדעתי גם כיוון שהיא צריכה מגע גברי (עד כמה שזה נשמע מופרך).
בחורה שלישית מאזור הגליל המערבי - הכרנו בצ'אט של וואלה והכינוי שלה מסגיר את עיסוקה כך שלא מסובך לתאם איתה. מסרה טלפון והתיאום היה פשוט. יש לה דירה פנויה, שהיא גם גרה בה. מעדיפה למצוץ בלבד, ללא סקס. בחורה מאוד מאוד מלאה, שוב, מתאימה בעיקר לאוהבי המלאות. מוצצת מדהים! גמירה בפה, במחיר של 200 ₪. לא מלחיצה ולא מסתכלת על השעון ואין מגבלת זמן. להיפך, מעדיפה לדבר עם הלקוח לפני.
שלושתן בחורות די נורמטיביות שעושות זאת מטעמי השלמת הכנסה ולכן אמסור את הטלפונים בפרטי. רצוי לומר שהשגתם את הטלפון דרך הצ'אט/האתר כדי לא להסגיר...
מדווח על שלושתן כיוון שהן כולן בצפון הרחוק, שחסר כל כך בבחורות, ועם שלושתן יצאתי מרוצה אם כי לא חזרתי לפעם שנייה בעיקר בגלל שאני לא מאוד נמשך אליהן בגלל הגודל. שלושתן מאוד נעימות ושירותיות.
מקווה שהדיווח יועיל למישהו.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”