חייו וידוי -לפני יותר עשור הייתי לקוח קבוע של רוסיה מדהימה...פיזרתי עליה כספים רבים,והיא בתמורה החזירה לי דקות של שובבות:)כחלק מאהבתי אליה ניסיתי להחזיר אותה למוטב-הלוואתי לה סכום ענק 6 ספרות...של כסף שהבטיחה להחזיר-כמובן שזה לא קרה...ואפילו סידרתי לה עבודה.במסגרת ההתפקחות לאחר התמימות...שאלתי את שאלת השאלות...למה?-והיא השיבה בפשטות...אתם הגברים חושבים שאתם על תקן מצילים מושיעים..גברים אמיתיים שבאים להציל גברת שנקלעה במצוקה שרק מחכה לגבר האמיתי.מתלהבים שהיא גומרת מתמסרת נותנת או מספרת לכם וידוי סודי שאף אחד לא יודע...המציאות בעיני הזונה-כך היא אומרת ניראת אחרת-הנה מגיע ילד לגננת ורוצה להראות כמה הוא מיוחד משקיע אוהב מרטיט ומטריף...ואילו היא בתמורה משחקת את המשחק.הם לא טיפשות אלה שחקניות!!!
ולעיניין סקס האגרסיבי-הם אוכלות כאלה בערמות...עושות ריסט מייד שהולך-ונגמר...הם יודעות עם איזה חומר אנושי הם משחקות-ודי להתלהב מכל מניפולציה כתובה.
אני במשחק הורדתי מינון-אבל אני מבין את הכללים שלקח לי מלא זמן להפנים-ואני לא מתלהב מדיווחים לא לכאן ולא לכאן.
והזונות מכירות טוב מאוד את המשפט-מי שמשחק עם חרא שלא יתלונן על הרייח.[/QUOTE]
כששאלתי לתומי את אחת "העובדות" תוך כדי ההשתובבות האם היא נהנת ...היא ענתה - אני נהנת פעמיים עם כל לקוח ,פעם אחת כשהוא משלם ,ופעם שניה כשהוא הולך ...