כ .. - דף 15 - סקס אדיר

..

143
אתמול בצהרים התקשרתי וקבעתי עימה מועד. הבחורה בטל' נשמעה מדליקה, דיברה בצורה רהוטה, וסיפרה כי עם חברה שלה בדירה שלא יודעת מה עבודתה אבל היא מצטרפת לחגיגה והיא משלמת לה מתןך הסכום כ-150 ש"ח (אחלה הסבר אידיוטי...)סיפרה שהיא והבחורה חיות כזוג....
מה אומר ומה אוסיף? הטיל עלה לשמיים והשכל כרגיל למכנסיים...
הגעתי לאזור, שוחחתי איתה והתכוונתי לעלות, אבל משהו צד את עיניי..
בדיוק שסיימתי לשוחח איתה יצא מהכניסה בחור צעיר, הלך שנים שלושה צעדים הצידה ונשאר לעמוד בצד.
החלטתי להמתין וגם התקשרתי לעדכן אותה...
הבחור נשאר לעמוד כמו זין ממש מול הכניסה והסתכל כאילו בוחן מי נכנס (אולי לקוח קודם אבל היא לא סיפרה שיש מישהו שמסיים).
עשיתי מס' סיבובים בסביבה והבחור נשאר במקום. הוא ראה שאני מסתכל עליו ועל כן חצה הכביש כביכול כממשיך בדרכו - או אז עצר אחרי עץ והמשיך לצפות לכניסה. בשלב זה החלטתי שמשהו לא "יושב" לי טוב שם - ואחורה פנה...
יכול להיות שהוא קשור אליה, פקיד שיצא או "שומר" שלה, אבל החלטתי שסיכון מיותר אני לא לוקח....(רק היום שבאתי לכתוב על כך ראיתי אזהרות עליה, ובקשה שלא ללכת אליה).

..

144
לדוד

מוותקך בפורום וסגנון כתיבתך ניכר כי אתה אדם בוגר ושקול.
הבחורה נשוא הדיון סובלת לכל הפחות מבעיות קשות במצב הרוח.
יש סכנה מוחשית שהיא "תתהפך" עליך, דהיינו תתפרץ ללא סיבה חיצונית, תזיק לעצמה ולך, אולי בדרך של תלונה עליך וכדומה.

מצבה בהחלט חריג ביחס לכלל ספקיות המין, ולכן ישנה סכנה של ממש בקשר איתה, מה שאין עם אחרות בתחום הזנות.

..

146
זה וודאי לא ״שומר ראש מטעמה״, כי אין לה שום אינטרס להבריח לקוחות.
יותר סביר שמדובר בשכן שנשבר לו הזין. צפה מעבר דירה בקרוב.
ובלי קשר, היא שרוטה קשות.

..

148
[QUOTE=chico] זה וודאי לא ״שומר ראש מטעמה״, כי אין לה שום אינטרס להבריח לקוחות.[/QUOTE]
לא בטוח: קרא את דיווחו של אוליגופול. אם היא אכן במצב כזה, יכול להיות שפתאום יימאס לה והיא אכן תרצה להבריח לקוח. מאחל לה רפואה שלמה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

..

149
תקחו בחשבון שאפשר לצלם אותנו בשניה

הרי כל טלפון היום מצויד במצלמה!!
אסור להתקרב
המקום שרוף!!!
נשים אי אפשר איתם ,אי אפשר בלעדיהם...

..

150
אחים של גברות...אם אתה נותן קרדיט או סולידריות תן אותם לאדם הנכון...גם פינוקיו, גם מקסימום וגם אתה הייתם עם הבחורה הזו...אני היחיד פה שהרים דגל שחור וגם עמד בפיתוי למרות שהייתי יכול להיות איתה למרות הכל.

אני לא מאשים אף אחד מיכם אבל במקרה הנל את פרס המוסר אני צריך לקבל ומקווה שגם הצלתי פה כמה מאירועים לא נעימים.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”