כ מון אמור ביקורת - סקס אדיר

מון אמור ביקורת

1
היי הייתי בחמישי לפני שבועיים במועדון
ואני יכול להגיד שבעיצוב ובהשקעה ממש השקיעו וסכומים רציניים אני מכיר את המקום עוד מהתקופה שהוא היה
מועדון והוא לא דומה לשום דבר שהוא היה בעבר המקום עבר מהפכה רצינית ונראה ברמה מאוד גבוהה, גם המגבות בשירותים
במקום נייר באזור נטילת הידיים בשירותים מראות כי המקום הזה מעוניין להיות רמה הספות בכל אופן יותר נוחות מהספות
בפוסיקט.

לגבי הבחורות הייתי ביום חמישי והיו רק 11 בחורות אחת מהן שמנה להחריד , וכל השאר ציון 7-8 כאלה
נחמדות מדי פעם עושות סיבוב ופונות ללקוחות מדי פעם סתם יושבות על ספה פנויה במועדון ומדברות ואתה צריך ללכת
להביא אותן אלייך מה שלא מובן בישראל , באתן לעבוד ולעשות כסף או לדבר?

חלקן עושות חדרים חלקן לא , וגם השירות של אלה שכן עושות חדרים הוא חלקי , חלק עושות רק ריקוד וביד, חלק מציצה
ולגבי סקס זה כבר לדבר עם אלה שעוד מוכנות לעשות מציצה בתוך החדר.

אני אישית התמזל מזלי ולקחתי לחדר בחורה עם מבטא זר שמדברת עברית בלונדינית עם גוף חטוב ושיער מתולתל במקצת.
לא זוכר את שמה אבל היא מוצצת סוף!!! היא הגיעה ממועדון חשפנות בלונדון והיא יודעת לתת שירות טוב זה 500 שקלים
(קצת יקר) אבל שווה כי היא מוצצת ממש טוב ללא קונדום וגם בולעת וגם שמה ג'ל על הפה להגברת החיכוך במציצה.

שאר הבחורות רצו בין 400 שקלים לחדר שלא כולל מציצה חלקם רצו 500 לחדר עם מציצה וחלקם גם 700 עם מציצה שזה כבר ממש מוגזם.

קראתי פה באחד הפוסטים מתחתי שהולכות להגיע עד סוף אוגוסט 15 בחורות מחו"ל אחזור אבדוק ואדווח.

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”