לכל החובבי האנאלי, רציתי ליצור רשימה עדכנית של כל הבחורות שעושות אנאלי. אומנם הרשימה שלי קצרה מאוד, אני מצפה שכל אחד יתרום ממה שהוא מכיר וכך תהיה לנו רשימה דיי ארוכה ומסודרת של האנליות בכל המחירים ובכל הטעמים

דיי קשה למצוא משהי שעושה אנאלי במיוחד אם מחפשים משהי איכותית, אולי אחת ל....
שרון הידועה מתל אביב - מי לא מכיר אותה, קשה מאוד למצוא עוד בחורות צעירות כמוה שעושות אנאלי. אומנם היא אנאלית ויש לה גוף טוב, אבל מכנית מידי.
אנאלי ב 600 שקל.
איריס מפתח תקווה - אין כמו איריס ! שירות הכי טוב שקיבלתי איי פעם, הבחורה הכי ליברלית שהייתה לי עד עכשו. נותנת חופשי להכניס כל דבר לחור מאחור, ואם יש לך כמו לסוס אז גם לא תהיה שום בעיה... המחיר הנמוך - 200 שקלים, השירות, והביצועים זה הפלוס אצלה, אבל המראה שלה לא יתאים לכל אחד - מבוגרת ולא מלכת היופי.
מישל הגדולה - בחורה ענקית, גבוה ומלאה, לא שמנה רופסת,. כשהייתי אצלה לפני כמה חודשים עבדה ברחוב סלמה צל אביב. 200 שקל לאנאלי. דיי ליברלית, מציצה טובה ועמוקה, מלקקת ביצים, דווקא עשתה רושם של נימפומנית.
נטלי מפלורנטין - מבוגרת. לא דגמתי, אבל בתפריט יש אנאלי.
קטרין - יש שמועות שזה קוקסינל ושהיו דיווחים שלילים עליה שנמחקו. 500 שקל, לא בטוח אם זה כולל אנאלי - במודעה שלה כותבת שיש אנאלי.
קטי מאבן גבירול (לשעבר?) - ממה שאני יודע היא עדיין איתנו, אף פעם לא דגמתי אותה, ואני מתכוון לדגום אותה בעתיד הקרוב. יש דיווחים לוהטים עליה והתחת המושלם שלה 

בלה מבת ים - לא בידיוק יודע על מי מדובר, אבל היה פה בפורום דיווח על אנאלית מבוגרת בשם בלה - תפרטו מי שמכיר.
...........