כ קונדום שנקרע באמצע אנאלי - מה עושים? - סקס אדיר

קונדום שנקרע באמצע אנאלי - מה עושים?

1
אתמול הייתי עם בחורה שכבר נדונה פה בפורום - ולנטינה (של רוני)
אין לי משהו לחדש לגביה.

היא לא הביאה אתה קונדומים ולכן נאלצתי לקנות מהמלון. קיבלתי קונדומים מצ'וקמקים במחיר מופקע...
באמצע אנאלי אינטנסיבי (אני קצת עבה שם) , נקרע הקונדום הראשון. שמתי לב לזה רק לאחר הגמירה. נבהלתי , אבל איך שהוא הצלחתי להמשיך למס' 2.
הגמירה השנייה הייתה בסדר ועברה בשלום אבל בפעם השלישית שוב שמתי לב שהקונדום נקרע וגם הפעם רק לאחר הגמירה.

הסטיטסטיקה אומרת 2 נקרעו מתוך 3...

אני קצת מבוהל כרגע. היא לא נראית חולה , לא ראיתי חתכים , שפשופים או שריטות. למרות הכל - סקס אנאלי לא מוגן עם זונה זה יותר מדי אקסטרים בשבילי. אני איש משפחה כמו רובכם כך שאתם יכולים לתאר לעצמכם מה מעובר עלי כרגע.

שמעתי על טיפול PEP שאמור לסייע בעצירת הדבקות בסמוך למגע החשוד. יש לו תופעות לוואי לא נעימות.

יש למישהו עצה בנושא ? זה דיי דחוף...

2
שמע אחי בעיה...אם זה היה סקס רגיל אז היית נבדק לHIV ואם אחרי תקופה של חודש לא הופיעו סימנים מוזרים על איבר המין אז לא חטפת גם חיידק או משהו
אבל אנאלי זה משו אחר. מן הסתם תצטרך להבדק לHIV
יש הרבה דברים שאתה יכול לחטוף אבל עיקר הסכנה זה לבחורה במיוחד אם אתה עובר לפה או לכוס ישר אחרי.
הסכנה העיקרית זה הפטיטיס וסיפיליס...
מזיין והולך

9
הסיכוי מאוד מאוד נמוך לHIV,יש בדיקה מהירה שאפשר לעשות אחר שבועיים.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”