כ אווה מהוד השרון עוברת להרצליה - סקס אדיר

אווה מהוד השרון עוברת להרצליה

1
אווה חזרה ממסע להודו ובדרך למדה כמה תרגילי עיסוי. הייתי אצלה אתמול והעיסוי היה משובח יותר מתמיד. כנראה שההודים יודעים משהו שאנחנו לא יודעים. בכל מקרה היה כיף לחזור אליה. היא אמנם קצת רזתה אבל נשארה חתיכה ומקצוענית כמו תמיד. כמובן שאחזור. הפעם לכתובת החדשה בהרצליה. מספר הטלפון כמובן נשאר כשהיה.

7
תודה לCANOGAPARK על זה שמצא את השרשור הקודם ובו כל הפרטים שכולם ביקשו ממני כולל הטלפונים העדכניים שמשום מה נמחקו מן הפוסט הנוכחי. שוגל ברכות - למרות שרזתה עדיין יש מה לתפוס והשדיים שלה מתאימים בדיוק לכפות הידיים (לפחות שלי) מה שאני יכול עוד להוסיף זה שהיא עושה פוט ג'וב (נהניתי) ופרוסטטה למבקשים (לא ניסיתי). אין סקס וגם לא אוראלי. למרות זה הייתי אצלה כבר כמה וכמה פעמים ובוודאי עוד אחזור. אה, מחיר - 300 ש"ח לשעה מלאה! קיבלתי המון פניות בפרטי ואני לא מספיק לענות על כולן אז אני מקווה שזה מספיק. בכל זאת, אם יש שאלות נוספות אשמח לענות. אני פשוט מת על הבחורה הזאת

8
התקשרתי היום היא עוברת דירה אבל בכל זאת אחלה אשה אם קובעת איתך זהו אין שינויים
לא כמו אחרות שקובעות ולא עונות לטלפון לאחר מכן
קבענו שאגיע אך היתה לי בעיה התקשרתי והודעתי לה 4 שעות לפני הפגישה שלא אוכל להגיע
אמרה תודה רבה שאלה לשמי ואמרה שיכול להיות שתעבוד אם המעבר יהיה בסדר
איחלתי כל טוב וקבענו שנדבר
אני מצפה בקוצר רוח לפגישה איתה

10
סבאצעיר (גם אני) אם אתה מצפה לחק טלפונים ולראות דיווחים אז תחלק רק לאלו שיש להם דיווחים בעבר
אני הפסקתי לחלק טלפונים לפונים שאני רואה שרשומים כאן כבר שנים וחוץ מלבקש טלפונים לא מפרסמים כלום
איך שביבי אמר (מצתת למרות שאני לא ממש מת עליו) "יתנו - יקבלו, לא יתנו - לא יקבלו"Tongue
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”