כ שידול לזנות במועדונים\פאבים - דף 2 - סקס אדיר

שידול לזנות במועדונים\פאבים

12
[QUOTE=YaronX]הממ... תאר לך שאתה בקופת חולים עם הילד החולה ואשתך.
פתאום, ניגשת אליך בחורה עובדת אצלה ביקרת לא מזמן... ושואלת בקול רם: "מאמי, איך אתה רוצה שאפנק אותך? ביד או בפה? בפה זה תוספת חמישים שקלים....."
לא נעים ...אההה???
כנ"ל גם הפוך. גם לנערות עובדות יש חיים מחוץ לעבודה. חלקן עם חבר או אפילו בעל. למה לא לעשות הפרדה מלאה בין "חיים מקצועיים" וחיים פרטיים?[/QUOTE]

[QUOTE=ליאל]מצדו השני של המתרס אני אסביר לכם איך זה עובד.. אני לא רוצה להיתקל באף לקוח שאני אוף דיוטי.. ואם כבר נתקלתי.. וזה קורה, אז להתנהג כמו ג'נטלמנים, לא להגיד שלום לא היי ולא כלום... אולי אני עם חברה שלא יודעת מה אני עושה, אולי אני עם חברים שאין להם מושג מי ומה אני במשך היוםלילה.. בכל מקרה, אם כבר ניגשת.. למרות שהמוסר אומר לא, אז כנראה הבחורה תתגונן מכל כיוון אפשרי שלא בטעות יחשף במה היא עובדת, כולל דברים שגובלים בהטרדות וניסיונות למיניהם. תנסו להימנע בכל דרך וגם בהשפעת אלכוהול מלגשת לבחורה שהייתה אצלה.. (אגב, קרה לי אתמול שהסתובבתי עם אחי והבן שלו וראיתי לקוח יוצא מהחנות שאליה נכנסו.. לקוח טוב שמבקר שלוש פעמים בשבוע. יצא שהתנהג למופת ועבר לידי כאילו אנחנו לא מכירים.. מצויין! ככה צריך להתנהל.! [/QUOTE]

אנשים טובים, בלי קשר לחוקי או לא, תקראו את שתי התגובות המצוטטות (ליאל בחורה עובדת) ותפנימו
יש דרך להתנהג, אז פשוט כבדו את הצד השני
שמעתי על גברים שראו בחורות ברחוב או במועדון, קפצו עליהן במה נשמע וכאלה, לא לעניין
ושוב לא קשור חוקי או לא, לכבד כמו שתרצו שיכבדו אתכם
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

13
חברים יקרים,

תחשבו ההפך

אתם יושבים בפאב, החוקית הלכה רגע לשרותים או מדברת עם החברה שיושבת מצידה האחר ופתאום באה נערה שנתת אצלה אתנן זמן מה לפני ואומרת לך שלום, מה שלומך וכו'...

רק המחשבה מעלה זעה קרה על מצחי ...

וכבר דרש הילל הזקן ואמר : "מה ששנוא עלך אל תעשה לחברך..."

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

14
אסור בתכלית האיסור, אין שאלה בכלל. גם במקרה אנג׳לינה שתיארתי למעלה, לא ניגשתי אליה ולא היא אלי, למרות שהכרנו היטב זה את איברי זו. יש גבולות שלא חוצים. חיים פרטיים זה דבר אחד וריקון אשכים תמורת בצע ממון בתוך פות מושכר בליסינג שעתי זה דבר אחר.

19
[QUOTE=chico]לא אשכח איך ראיתי פעם את אנג׳לינה במועדון נמרחת על בחור שהכירה לפני 5 דקות ולא הבנתי איך אחרי רכבת הלקוחות שעברו אצלה במהלך היום היא עדיין חרמנית לצוד לה טרף בשעות הלילה. [/QUOTE]

תבין מזה לבד, כי אפשר להזדיין כפרנסה ואפשר להזדיין גם בשביל הכיף, או להכיר משהו, או לכל צורך אנושי אחר.

20
התופעה של "ציד וגיוס" בחורות מצודדות מראה לעבוד בתעשיית הזנות מוכרת זמן רב. עוד לפני הקלרה והחתחתול והכלבלב, היו גיוסים בגלינה, בהפקות של טייטל, ועוד מקומות. בד"כ המגייסות הן בחורות, כדי למנוע רתיעה ראשונית, שמספרות להן הרים וגבעות על קהל איכותי וכסף גדול.

לא ממליץ לכם בכלל על פעולה מהסוג הזה, לא שווה את הסיכון.
יצא לי לפגוש פעמיים מישהי לאחר דגימה, אחת בכלל לא זכרה, השנייה קרצה לי בלי לדבר והמשיכה לדרכה.

פעם מישהי סיפרה לי על החוסר טקט של אחד מהלקוחות שלה, כאשר ישבה עם אמא שלה בבית קפה, ועובר לקוח קבוע ושואל אותה מה קורה, עובדת היום?

לדעתי, חד וחלק לא לעשות אאוטינג, כשם שחלקנו ל היו רוצים.
הון ואון יחד לשלטון

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”