כ דניאלה פרטית מראשון לציון - דף 11 - סקס אדיר

דניאלה פרטית מראשון לציון

101
לאחר 2 דפים מלאים עם תיאורים אין סופיים של מעלותיה של דניאלה הנה סוף - סוף מספר הטלפון שלה : [בפרטי,אסור לפרסם] . לפי התיאורים אפשר לחשוב שיש לה כוס לא רק מזהב אלא ממשהו הרבה יותר יקר ולכן דורשת סכומים אסטרונומיים כדי להיפגש איתה . חברה , כוס זה כוס ולא יותר מזה . בסך הכול חור מסריח ולא יותר . ונמצא ממש ליד חור מסריח אחר . אם הגברים מוכנים לשלם את הסכומים שהיא דורשת אז למה שהיא לא תדרוש . עוד לא הייתי אצלה . אני מתכוון אולי השבוע . לא בוער כלום . ואז תקבלו ממני דיווח מלא וגם כן האם אכן מגיע לה את מה שהיא מבקשת . סבלנות . שטיינקבצר

104
האם המשפט הזה : "אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים" מכוון אלי ?!
מי אתה שתגיד לי את זה ?! באיזה זכות אתה אומר את המשפט הזה ?!
מי אתה אדון yosi שמרשה לעצמך לומר לי את זה ?! תתבייש לך . אני מצפה להתנצלות ממך . שטיינקבצר .

105
הייתי אצל דניאלה.
הבחורה לא נראת טוב כל כל... יש לה גוף שמנמן לא יותר מידי אבל הבעייה שהוא רופס (יש שמנות שהגוף שלם מוצקי יותר היא לא כזאת)
הייתי אצלה 1000 לשעתיים וחצי כולל החדר.
עשינו מציצה גרון עמוק מכניסה אותו מידי פעם עד הסוף ואז יורקת מלא רוק על הרצפה ...קשה לה עם גרון עמוק עוצרת מידי וגם לא נותנת לשלוט לה בראש.
בזיון היא צרה אבל היו לי צרוקת יותר אבל לא כאלו שעובדות... היא נונת להזדיין בלי קונדום הציעה מיוזמתה וסירבתי...
נראה לי שהיא ליבירלית כמעט בהכל..חוץ מאנאלי שהבנתי שלא מוכנה לעשות..
לסיכום זיון לא רע אבל לא נראה לי שאחזור..
אשמח להעביר את הפון בפרטי

108
התיאורים על דניאלה עשו לי חשק, אז גם אני בדקתי על מה כל הרעש. אני בדרך כלל לא הולך לזונות, כי אני יותר מעדיף עיסויים, אבל הפעם חרגתי ממנהגי. התקשורת איתה פשוטה וניתן גם להתכתב איתה בהודעות וגם בווצאפ. קבענו והיא מסרה לי מיקום מקורב בפינת רחוב הקרוב לתחנה המרכזית של רחובות. הגעתי והיא כיוונה אותי לרחוב סמוך. הגיעה כשהיא נוהגת בג'יפ מפואר ונכנסנו יחדיו למתחם חדרים להשכרה לפי שעה. הדיסקרטיות שם מושלמת.

ביקשה את הכסף מראש (1200 ש"ח ל-3 שעות) והלכה לשלם לבעל המקום, תוך שהיא מדגישה שבפעם הבאה העלות תרד ל-1000 ש"ח. החדר עצמו סטנדרטי כמקובל בז'אנר הזה, אך עם ג'קוזי.

דניאל היא בחורה בת כ-30, ממוצא מזרחי, גובה ממוצע, שחומה בצבע עור מהמם לכל אורך גופה, חטובה ומעט מלאה, שיער שחור, בטן שטוחה, תחת סקסי, חזה בינוני סיליקוני ופנים לא משהו, אך גם לא מכוערת.

התפשטתי והתקלחתי והיא יצאה לעשן סיגריה. כשחזרה עשינו שיחת הכרות כשאני מלטף את כל גופה החטוב, עם הצבע השזוף המהמם שאני כה אוהב ולדעתי הוא גולת הכותרת שלה. עיסוי היא לא יודעת, אז לקחתי את המושכות לידיים ועשיתי לה עיסוי טנטרי מפנק מהשכמות ועד לכפות הרגליים, תוך ירידה והחדרת אצבעות. משם עברנו לזיון והיא בהחלט יודעת למצוץ (היה קצת שיניים) ולהזדיין במגוון תנוחות. יש לציין שהיא ביקשה ממני לקנות קונדומים לפני שנפגשנו, אך משהגעתי בלי, לא הייתה לה בעיה להזדיין ללא קונדום. אני כאמור לא הולך לזונות, אז לקחתי פה את הסיכון במודע. היא עושה בודי, מתנשקת ואפשר לגמור לה בפה. הכוס אכן צר ונעים. גמרתי חזק ונכנסנו לג'קוזי לרחצה משותפת, עם המון סבון קצף שהבאתי במיוחד וכמובן שגם בג'קוזי פינקתי אותה היטב. יצאה שוב לסיגריה ולשיחות טלפון וכשחזרה ביקשה סיבוב נוסף למרות שהרגשתי שלא אצליח, אך היא התעקשה ואכן גמרתי שוב בעידודה ולאחר זיון ארוך ונמרץ.

קיבלתי כשעתיים וחצי מתוך 3 השעות שהובטחו, דבר שאף קרה גם בפגישה השנייה.
חזרתי רק פעם אחת נוספת ומיציתי את הרעיון, כי במחיר הזה אני מעדיף עיסויים טנטריים...
יחס גורר יחס

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”