כ חזה ענק 8 ראיתי את החזיה - דף 6 - סקס אדיר

חזה ענק 8 ראיתי את החזיה

53
הייתי.

למיטב הבנתי היא עובדת רק חמישי,שישי ושבת והמספר הישיר שלה מסתיים ב-039 (ליזה יד 2 חפשו תחת 200 שקל).

מראה: מלאה/שמנה אך מהסוג המוצק עם עור נעים למגע. לא יפה וגם אין בה חן או סקסיות, אך היא בסך הכל אדם חביב וחיובי למדי (עם בוסית רעה ונודניקית). גולת הכותרת היא כמובן החזה הענק שלה (באמת ענק) עם פטמות (ועטרה) קטנות, אך הוא לא יפה או מושך במיוחד, פשוט חזה ענק וכבד והיא בהחלט עושה בו שימוש לכל אורך העיסוי. להערכתי בת 45 או משהו כזה.

המקום: בסמטה מהרחוב הראשי, אך כל מי שמהאזור יודע מה יש שם (אני מניח). הדירה מסודרת ונקיה, חדש עבודה קטן אך סביר וישנה מקלחת מסודרת.

העיסוי: יש לה מגע נעים והיא יודעת מה שהיא עושה. בחלק לשמו התכנסנו, היא יודעת לגעת אך יחד עם זאת קולות מזויפים וכו', לי ממש לא עושים את זה, אך היא עושה זאת במידה נסבלת כך שאין על מה להתלונן, היא גם לא מנסה לזרזר יותר מידי את התהליך ונותנת את הזמן.

לא שאלתי על אקסטרות ולא בקשתי.

אחזור? החוויה בסך הכל חיובית ועבורי זה יתרון שהיא עובדת בסוף השבוע - מספר לעת צרה. אני לא יודע אם זה בגלל הפרסום כאן, אך היא עמוסה למדי בסוף השבוע. לקבועים ניתן לתאם מראש, מי שמגיע פעם ראשונה היא מסרבת לקבוע שעה ועובדת לפי הנוהל המוכר - תתקשר 20 דקות לפני.

חזה ענק 8 ראיתי את החזיה

54
לפי המידע שרשם פה jamesr, ראיתי שהיא העלתה פירסום חדש עם תמונה חדשה ופחות מפחידה... בפרופיל ורואים את החזה שלה, שנראה גדול, אפילו מאוד, אך לא ענק. בכל מקרה מבאס שהכל עם גומי אבל אולי אנסה אם אהיה באיזור.

ולאנשי הממבה - איך אפשר למצוא אותה שם?
עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.

חזה ענק 8 ראיתי את החזיה

55
הייתי אצלה..

והיא לא מפחידה , אחרי שמורידה את המשקפיים

עם המשקפיים היא דומה לאידה נודל , דודה רוסיה, אפילו שמנה..אבל כשהורידה את המשקפיים

התחילה את העיסוי,

התגלו שדי הענק שלה, ואפילו עיניה הכחולות / אפורות

התגלתה כאשת שיחה מרתקת (במקור מאיזור ליד סיביר הקרה...)

המקום עצמו קטן, ניקיון ואסתטיקה סבירים, יש מזגן

לא מקום ממש נקי ומסודר, אבל כפי שכתבתי סביר.

האישה לדעתי כבת 50 +,

היא שמנה-מלאה....

ואני אומר אם היינו מחזירים את החיים, 20-30 שנה אחורה, בטח היא הייתה הכוסית של החיים...

לסיכום :

מסז' סביר, מקום סביר, מרכזי.

ניקיון ואסתטיקה, סבירים

השקעה במסז' - לא רע (הייתי אצל יותר טובות)

מראה - אישה קצת מלאה, עם מעט שומנים בפנים , כנראה הייתה יפה בצעירותה.

אין לה גוף יפה, חוץ מהחזה שהוא גדול מאוד.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”