מה קרה לשרי מבני ברק? 1 על ידי gintoki כבר חודש+ לא עונה לטלפון. מישהו יודע משהו? אולי החליפה מספר? אני ממש מתגעגע אליה ציטוט 24 אוגוסט 2015, 15:05
מה קרה לשרי מבני ברק? 2 על ידי המנוסה שרי דיללה מאד את כמות הזמן שהיא מקדישה לנו ואני רק שמח בשבילה - היא ילדה טובה מדי ותמימה מדי כדי לעסוק במקצוע הזה באופן בלעדי. מאחל לה רק טוב וקריירה אחרת ומהנה ציטוט 24 אוגוסט 2015, 15:27
מה קרה לשרי מבני ברק? 3 על ידי gintoki מצד אחד אני מסכים איתך המנוסה. היא באמת ילדה טובה וגם אני מאחל לה רק טוב.מצד שני אני אנוכי וממש רוצה....תודה Dann. אם אדע משהו אעדכן בעצמי.דרך אגב יש לכם המלצה על מישהי אחרת דומה לשרי?תודה מראש. ציטוט 24 אוגוסט 2015, 15:50
מה קרה לשרי מבני ברק? 4 על ידי חולה על חזה ענק לפני כמה שבועות היא אמרה לי שיש לה הצעות לשחק בסרטים כחולים בחו"ל. יכול להיות שהיא טסה לשם כך. אני גם חולה על החזה המפלצתי שלה ומחכה שתחזור כבר ציטוט 25 אוגוסט 2015, 09:38
מה קרה לשרי מבני ברק? 5 על ידי חולה על חזה ענק הייתי לפני יומיים אצלה.פשוט תענוג אין כמו החזה שלה הוא כל כך ענק!!!!! ת- ע-נ-ו-ג ציטוט 27 אוגוסט 2015, 11:10