כ סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי - דף 43 - סקס אדיר

סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי

421
מזה זמן ממושך ששמתי עין על הבחורה הזאת, עוד מהזמן שגאנר שלח לי ה"פ לגביה עם המלצה חמה. אחרי מספר נסיונות כושלים לנסות ולמצוא חלון זמן פנוי לבקר את סמדר, זה סוף סוף קרה. התיאום בטלפון היה קל ונוח כי כבר ידעתי לקראת מה אני הולך. היא מסרה רק כתובת מקורבת וביקשה שאתקשר כשאגיע. הגעתי לאזור דרום תל אביב ומשם היא כיוונה אותי עד לביתה שנמצא במרחק מספר דקות הליכה משם. היא גרה בדירת קרקע עם כניסה נפרדת, כך שהדיסקרטיות היא מקסימלית.

סמדר היא כבת 30, ממוצא מרוקאי, גובה ממוצע, עור בהיר, שיער שחור, שמנה ובעלת החזה הגדול ביותר שראיתי מימיי !!!
התקלחתי, התפשטתי והמתנתי לה על המיטה. אין אצלה שום עיסוי שהוא, אלא ישר מתחילים במזמוזים. היא התפשטה עם הגב אליי תוך שאני מחבק אותה מאחור והתפלאה שלא זרקתי שום קריאות התפעלות לגבי החזה שלה. אני לקחתי את הזמן (באתי ל-3 שעות) ועיסיתי לה את השכמות ולאט לאט ירדתי לגובה החזה, שקיבל טיפול ממוקד ויסודי. נשכבנו יחדיו מחובקים על המיטה וניהלנו שיחת היכרות. היא בחורה מאוד אינטליגנטית שעברה הרבה בחיים ותענוג להקשיב לה. עלתה עליי לבודי ממושך עם החזה שלה שקבר את הפנים שלי עמוק בין שדיה, דבר שהרגיש נפלא ומיוחד. מצצתי כל פיטמה בהנאה רבה ולשתי כל שד ממושכות. ביצעה מספר נסיונות לגמר אותי בעזרת טכניקת הפרפר, אבל לא הצליחה. החלפנו תפקידים והענקתי לה עיסוי ממושך כולל ירידה והתמקדות בכפות רגליה הרכות. נכנסנו למקלחת משותפת לפי בקשתי ושם גמרתי לה על התחת בחיכוך מאחור.

היא מתנשקת, חביבה מאוד, לא עונה לטלפונים תוך כדי ואף כיבדה אותי בשוקולדים לפני שנפרדנו.
שילמתי 800 ש"ח ל-3 שעות. היא עובדת בימים א,ד,ה בשעות הערב.
לא חזרתי, כי לדעתי היא מסוג הבחורות עם טריק אחד (חזה גדול). מרגע שחוויתי אותו, מיותר לחזור שוב.
יחס גורר יחס

422
החזה הגדול ביותר שראיתי מימי?? או קיי אז כנראה ימיך החלו והסתיימו מבחינה זו לפני שחווית את שרי מבני ברק . אנוכי שחוויתי לאושרי את החזות הגדולים ביותר כי זו מן שריטה שלי החל מדניאל נ הזכורה לטוב קובע בזאת כי עד כה אין לשרי מתחרה ולהערכתי החזה של סמדר או בשני מספרים קטן מזה של שרי . כמו כן החזה של שרי אינו נשפך לשני צידי גופה אלא גולש בחן מטה מה שיוצר נופך סקסי יותר
שרי אגב גם מוצצת וסמדר לא ... שרי מזדיינת וסמדר לא ... שרי צעירה מסמדר והפרופורציה בין השומנים לגובהה יותר ראויה .
אז עד כאן בעניין זה ותהנו בכל מקרה

425
[QUOTE=עיסוי_קצף]
[QUOTE=המנוסה]שרי מזדיינת וסמדר לא
[/QUOTE]
עכשיו אתה מבין למה הלכתי לסמדר ולמה שרי לא אופציה בשבילי כלל ?
באתי לעיסוי, לא לזיון.
בדיעבד, אפילו עיסוי לא היה...
[/QUOTE]
דווקא שרי עושה עיסוי לא רע בכלל ,אפשר להגיד אפילו טוב.
נדמה לי שזיון זה אופציה חדשה יחסית ולא מוצעת לכל אחד.

428
אחרי הרבה נסיונות לקבוע אתה סוף סוף קבענו שעה. שלחה לי הודעה אם אני יכול לדבר החזרתי כן, התחלנו לדבר פתאום קיבלה סיבוב ואמרה שזה לא מתאים לה שהיא עובדת על איכות ולא כמות ושהיא מבטלת את הפגישה.
איחלתי לחיילת בהצלחה קצת מוזר וחבל לא אזכה לראות את כוהנת הפריון כמו שתיאר אחד החברים בשרשור, לידעתכם ותשומת לבכם.

429
הפעם אני רץ לספר מהר לחברה (דיווח)
אז הערב פעם ראשונה אצל סמדר וכך התרשמותי:
לבחורה הזאת יש את הדברים הכי חשובים לי אצל אישה לפי הסדר הבא:
1) חיוך מקסים ובעיניי יש לה פנים מאד יפים
2) נבונה, אדיבה, נעימה בשיחה ומאש שרירותית
3) חזה מרשים

הטיפול שלה הוא פינוק, וצערי הרב לא היה מין למרות שהייתי מת לזיין אותה. קשה לי להאמין שיש מצב כי היא חרדה בתחום הידבקות ממחלות.

לא אכנס לפרטים כי הם מאד דומים למה קודמיי סיפרו, אבל בסה"כ חוויה 100% אירוטית מאד נעימה עם בחורה צעירה יפה ונחמדה שהתברכה בחזה מאד גדול.
קצת הזכירה לי את ליאת מהרצליה פיתוח בגישתה האוהדת ללקוח ובמתן שירות 100% אירוטי בלי מין וחבל.

מבחינת דיסקרטיות, ניקיון שלה ושל המקום וחניה נוחה, על הכל ציון 10

אם אחזור, לא בטוח כי נשארתי עם חשק לזיין אותה ולא נראה לי שיש מצב איתה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”