נטלי מתל אביב 91 על ידי ניל מי נטלי היא אחת הבנות המומלצותהייתי אצלה מס' פעמים ותמיד אני יוצא הרגשה נהדרת ומתוקההיא יודעת את העבודה ועושה אותה בצורה הכי טובהמפנקת משהוהייתי אצלה מס' פעמים ואחזור לה שוב ושוב ציטוט 22 אוגוסט 2015, 23:16
נטלי מתל אביב 92 על ידי אשי קבענו להיפגש בשעה מסויימת הגעתי בזמן לאיזור לאחר שמצאתי חניה בדולפינריום מתקשר לא עונה לאחר חצי שעה עונה הגברת ולשאלתי אם אפשר להגיע ענתה לי בחוצפה שהייתי צריך להתקשר מלא חסוי כדי שתודיע לי על הפגישה עניתי לגברת את זאת שמבקשת לקבוע מראש קבענו ואת מבריזה והגברת ברוב חוצפתה עונה שהתקשר לקוח ותיק שלא יכלה לפספס חצופה גם אני הייתי יכול להיות לקוח ותיק אם היית הוגנת ציטוט 25 אוגוסט 2015, 20:41
נטלי מתל אביב 93 על ידי אוהב פינוק שלום חברים ביקרתי את נטלי לפני שבועיים, אין ספק שהיא יודעת לענג במציצה, והאמת קיבלתי מימנה שתי מציצות פינוק מטריף, כן כמו שמבינים ללא זיון, אבל היה שווה ליקוק ביצים מטריף חייב לחזור עליה ולצרף את החברה הג'ינ'ית :-) החיים יפים צריך לכייף בהם ציטוט 31 אוגוסט 2015, 09:09
נטלי מתל אביב 94 על ידי איב. את חזרת!!!איזה כייף!!! אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות! ציטוט 15 ינואר 2017, 18:33
נטלי מתל אביב 95 על ידי yellow-horny כיף שחזרת מחכה כבר לאורגיה איתך ועם איבושקה!!! נשיקות!!!! גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד! ציטוט 15 ינואר 2017, 20:11
נטלי מתל אביב 96 על ידי homeless שבוע טוב לכולם...הטלפון של נטלי השתנה וכיום הוא: 054-8842516נסיתי לתאם איתה ולא עלה בידי... מזל שיש את איב :-) ציטוט 16 ינואר 2017, 10:20