כ נויה - הריונית סקסית ממעפילי אגוז - דף 2 - סקס אדיר

נויה - הריונית סקסית ממעפילי אגוז

14
שבוע שעבר ביקרתי אצל נויה
קבעתי איתה אולי 20 דקות לפני הגעתי אליה היא פתחה לי את הדלת הופתעתי לראות בחורה יפה מאוד נתנה לי פרטים החלטתי להכנס . התחילה איתי במאסג שהיה מצוין ועברה אחרי זה לבודי שגם היה מעולה בעיקר כשראיתי את החזה הזה שלה ... כזה חזה עוד לא ראיתי עסיסי עומד ובעיקר טבעי התענגתי עליו אולי כמה דקות ארוכות .
מאוד נהנתי מהטיפול בסהכ
בחורה מקסימה נקייה ושירותית אני אחזור אליה

15
דיווח ראשון:

מגיע אל העלמה שנמצאת בפאתי העיר ת"א. הכניסה לדירה נעשתה על ידי הדרכתה לאחר עלייה ממושכת במדרגות. נוקש בדלת ונויה מציגה את עצמה, אל מול עיני נגלית בטן הריונית סקסית - שמח וטוב לב נכנס לדירה המעופשת.
לאחר סמול טאלק נויה מכוונת אותי אל חדר העבודה בו שרוי מזרון על הרצפה ומאוורר מיושן שמכוון למרכז החדר. גם חדר העבודה של נויה לא נקי, בלשון המעטה (סידנים לא נראו נקיים) . זרמתי למרות עניין הניקיון שלי אישית מפריע.
מסיר את חליפתי ונויה בעקבותיי. בשלב זה מלבד הבטן ההריונית גם מאגרי החלב העתידיים של נויה נגלו לעיני - שדייה יפיפיים וגדולים. שומר על עדינות ונותן לגברת להוביל. לפקודתה נשכבתי על המזרן והיא החלה במשיכת שמן על גופי. העיסוי החל מאזור הרגליים ומשם המשיך צפונה - בשלב זה לא הייתה התמקדות במי שלשמו התכנסו אלא בעיסוי הגוף בלבד. מכוון שהגעתי עם גב תפוס ביקשתי ממנה להתמקד באזור מסוים בגופי. המסא'ג היה פושר לחלוטין למרות שניכר שנויה הייתה עם כוונות טובות. בזמן זה מנהלים שיחה על הא ודא. לאחר 10 דקות מרים את העכוז שלי כאשר אני שוכב על הבטן ומרגיש את קצות אצבעותיה מטיילות באזור שלשמו התכנסנו. נויה לא ניגשה ישר למטרה ודאגה שהכלי יהיה מוכן לפני שנתחיל לעבור לטיפול העיקרי. לפי בקשתה התהפכתי והגברת הציעה לשאוב את הכלי כשהוא חשוף. המציצה הייתה רטובה אך חלשה. לשונה לא הורגשה מספיק וגרונה לא התמלא בכלי אלא בכיפתו בלבד. בזמן זה עיסיתי את שדייה שהם חלק מרכזי בהצגה. שדייה של נויה - כפי שציינו חברי היקרים לעיל, גדולים ונעימים. פיטמותיה גדולות וחומות. לאחר 5-10 דקות ביקשתי מהעלמה לעבור ל-69 משום שכל כך רציתי לראות את חלציה בזמן שהבטן ההריונית מסתירה את פעולת השאיבה של הכלי. שפתיה התחתונות היו נקיות והריחו טוב. נותנת ללקק אך לא להחדיר אצבעות. אפשר לדגדג את הפעמון אך בקצב שלה. העלמה נהייתה רטובה אך זה לא השפיע על החוקים - ניתן ללקק אך לא להחדיר, ניתן לדגדג אך בקצב שלה. לאחר 15 דקות הסתובבה והחלה ללטף את הכלי, תחילה לאט אך במהרה עברה לקצב מכני. ראיתי שידייה מתעייפות והזמן אוזל והתרכזתי בשדייה עד שהר הגעש התפרץ.
נויה מיהרה לנקות את ידיה והעבירה לי את המגבונים - נעלמה למקלחת וחזרה לאחר מספר דקות עם כוס מים עבורי. הציעה לי להתקלח ונענתי בחיוב. המקלחת הייתה מעופשת עוד יותר מהדירה. התקלחתי התלבשתי ונפרדתי לשלום בחיוך.

לסיכום - פרמטרים שלדעתי כדאי להזכיר בדגימה זו:

מראה כללי: 6
פנים: 5
גוף:7
GFE: 2 (אין נשיקות - גם לא ניסיתי)
ניקיון הדירה: 4
ניקיון נויה: 7 ניכר שהיא משתדלת לשמור על הגיינה. לצדה סט של תכשירי ניקיון ומגבנונים בשלל צבעים.
מחיר: 200 לשירות סטנדרטי (נתתי 100 מראש אם ארצה לזרום למציצה ואוראלי הדדי)
דיסקרטיות: 8

אם אחזור שוב? אם אגלה שהעלמה החלה לסחור בשוק החלב.

דירוג כללי (1-10): Star Star Star Star Star Star
ALL YOU NEED IS SEX

17
לאחר שהבנתי במי מדובר, אני רוצה לתמוך בהמלצתו של אוליגופול.
אכן בחורה יפה וסקסית, ומי שאוהב הריוניות - בטוח ייהנה.
המחיר גם נשמע מציאה, ולכן מומלץ בייחוד למי שאוהב בחורות פרטיות ולא אוהב לבוא למקום עם מספר בנות ופקידה.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”