מוצץ
אם לא שמת לב ולא הבנת מה שכתבו לך- אתה נמצא באתר שנקרא ״ס ק ס. אדיר״
מה לא מובן לך יא דפוק?
למה אתה מתעקש לפגוע באנשים יא חתיכת חרא??
לך תתאבד ! דביל
ואלרי מעסה מקצועית בפתח תקווה מומלצת!!!
132בוא אני אנסה להסביר לך לאט יותר כי אתה לא העיפרון החד בקלמר לפי התשובות שלך עד כה:
היא משפשפת לגברים את איבר המין...זה לא דבר מקובל מחוץ לכותלי האתר הזה....עד פה אתה איתנו???
לכן מהיותה בעלת חיים מעבר להיותה משפשפת איברי מין של גברים יש לה אינטראקציה עם כל מיני אנשים..למשל הורים של החברים של ילדיה ועוד גורמים....עד פה אתה מבין???
עכשיו תאר לך שיש גאון נוסף לך שמבלה פה באתר ורואה את השם שלה ומבין שהיא אמא של .... ובטעות חושף את המידע הזה והורי חברים של הילדים שלה מגלים שהיא משפשפת איברי מין של גברים...אתה מבין את הנזק שזה יכול לעשות לה????
אם ההסבר לא ברור לך ואתה לא מוחק את השם שלה אז אתה צריך לעוף קיבינימט מהפורום הזה כי אתה בושה למין הגברי.
133היא עושה עיסוי לכל הגוף ללא יוצא מהכלל ואכן היא צריכה לשחרר גם שרירים תפוסים ואיבר המין הוא גם שריר שלפעמים הוא נתפס ואם הלקוח מבקש לשחררו אז היא עוזרת לו ...
134הוא לא עושה את זה (רק) מטמטום - הוא עושה את זה בכוונה! הוא נהנה מזה (זאת לא הפעם הראשונה שלו).
השאלה הנשאלת היא למה מאפשרים לו לעשות את זה?
למה לא מעיפים את האפס מאופס הזה על טיל אחרי שעשה זאת בפעם הראשונה?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
135[QUOTE=קישקשתא]
הוא לא עושה את זה (רק) מטמטום - הוא עושה את זה בכוונה! הוא נהנה מזה (זאת לא הפעם הראשונה שלו).
[/QUOTE]
הוא לא עושה את זה (רק) מטמטום - הוא עושה את זה בכוונה! הוא נהנה מזה (זאת לא הפעם הראשונה שלו).
[/QUOTE]
צודק קישקשתא, אני רואה שכל הניסיונות לדבר אל הבחור הזה בצורה הגיונית ולהסביר לו את הנזק שהוא גורם עולים בתוהו, אני פונה לאדמין שימחק את תגובותיו ולדעתי צריך לשים אותו תחת פיקוח.
מי שמאונן לא מזיין
136עכשיו אחרי שניסיתי להסביר בצורה הכי ברורה שאני יכול והוא עדיין לא הוריד את שמה אני מסכים איתך לחלוטין קישקשתא יקר.
הוא גם הגדיל לעשות וחזר על שמה שוב.
137אני לא ציינתי את מספר תעודת הזהות שלה או שם הרחוב והמספר ומספר הקומה או הדירה שלה , היא מעסה מקצועית ושמה האמיתי חייב להיות רשום על התעודה וזה מה שכתבתי רק את האמת וחוץ מזה יש עוד פייסבוקים עם אותו שם כמו שלה ...
138מוצץ בזוית, אחרי כל התשובות שלך אני שואל אותך לאיזה מטרה אתה מפרסם את שמה האמיתי?
139כי קודם כל זה חוקי לחלוטין שמו אותה כאן בקטגוריית עיסוי ולא זנות ודבר שני אנשים יוכלו להתרשם מהמראה שלה ...
140מוצץ בזווית, אם הבחנתת אני בדרך כלל לא מתערב בויכוחים כאן והפעם אחרוג ממנהגי!
אתה אדם חסר חמלה, חסר לב וחסר מוח! כנראה שבילדותך היית ילד כאפות, חבל רק שנשארת עם רמת חשיבה של ילד!
מקווה שיעיפו אותך מהפורום הזה לכל הרוחות ושאת הכסף שאתה מוציא על נשים עובדות תצטרך בקרוב לתרופות!
כנראה שהזווית נתקעה לך במה שהיה פעם שכל!
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....