כ ואלרי מעסה מקצועית בפתח תקווה מומלצת!!! - דף 16 - סקס אדיר

ואלרי מעסה מקצועית בפתח תקווה מומלצת!!!

151
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=מוצץ_בזוית]מה כבר עשיתי כתבתי ששמה הפרטי האמיתי_____________ שרוצה את 2 הפייסבוקים שלו על מנת שיתרשמו מתמונותיה ומפרטים אחרים אז שיפנו אלי בפרטי ואמסור אותו לכל דורש בחפץ לב [/QUOTE]
שקרן מבחיל, אפס מאופס ואידיוט - ערכת את ההודעה עכשיו (בפעם השניה) - זה לא מה שהופיע שם במקור וגם לא אחרי שערכת בפעם הראשונה.
[/QUOTE]

קישקשתא הוא יכול לערוך את הודעותיו כמה שירצה (כנראה שעשה זאת לקראת צאת השבת כדי שהאדמין לא יראה מה כתב) , אני כתבתי עוד אתמול לאדמין לגביו ואני מניח שהאדמין יראה את התגובות של חצי מהפורום למה שעשה, החכם הזה לא לקח בחשבון שאת תגובות החברים למעשיו הנלוזים הוא לא יוכל לערוך.

מי שמאונן לא מזיין

152
אני זוכר שהיתי אצלה כמה פעמים ולא ממש היתי מרוצה ... פעם זה היה 60 דקות נטו , עכשיו זה בקושי 35 באותו מחיר הזלזול הזה לא מתאים לי ... אני גם יכול להעיד שכל פעם שהיא קיבלה כסף היא מעולם לא רשמה חשבונית וקבלה כחוק על התקבול מדובר בעבירה על החוק אשר עונש בצידו , אני מציע לצלם את התעודה שעל הקיר בטלפון מבלי שתראה וכאשר נותנים כסף בסוף לבקש קבלה וחשבונית כדין לא לפני שמפעילים את אפליקציית ההקלטה בנייד על מנת להפליל אותה אם לא תיתן ובעזרת הראיות האלו יפתח נגדה תיק פלילי שיגרום לה לכאב וסבל רב והוצאות משפט ושכר טרחה רב ... כמו כן המלשין למס הכנסה יקבל תגמול בעת קבלת הקנס הכספי ממנה ... מאד מומלץ לעשות זאת

160
מצטרף לתמיהה ולזעזוע של החברים מהנעשה כאן .
באותה הזדמנות אני תוהה מדוע ההנהלה לא עושה דבר בנושא , בעוד אני מסיבות ממש לא ברורות כבר זמן רב "תחת פיקוח" והודעותיי לא מתפרסמות תוך זמן ראוי ( פניתי בעבר להנהלה בנושא זה - ולא נעניתי ... ) .

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”