חדש בפורום, קורא ותיק וחדש בתחום בארץ לאחר שבשנים האחרונות דוגם רק באירופה והמזרח הרחוק.
השבוע החלטתי לתת גיחה ולדגום את קטיה.
ומהתגובות פה אני יכול להסיק שתפסתי את קטיה לא במצב הרוח האופטימלי שלה.
קבענו לשבע בערב, הוכנסתי ב19:05 , חבר טוב לקח את הבלונדה אני אהבתי את המראה של קטיה, אם כי התחת כפי שנכתב לא סימטרי ומצומק. החבר התקלח כמה דקות, אחריו אני נכנסתי. מפה לשם 19:10+ מתחילים בלי יותר מדי דיבורים למרות ידיעת השפה.
הגעתי לחוץ כהרגלי כי אפשר לספור על יד אחת את הניסיון עם בנות עובדות פה בארץ.
ביקשה תשלום, בלי יותר מדי חיוכים אמרה לי לשכב על המיטה, הורידה את החזייה ונחשפו הפיטמות המפורסמות. ההיילייט של הערב ללא ספק. נשיקות בקטנה, ראו שלא מתלהבת מהרעיון.
עברה למציצה מקונדמת.
הורידה את התחתון , ומיהרה לרכיבה, אבל חבריקו לא היה בשיא כוחו מהלחץ כנראה, והמכניות של הגברת לא הוסיפה לעניינים.
עברנו למיסיונרי, קונדומים עבים כמו שנאמר כאן , בקושי מרגישים (להבא אצטייד מהבית). רבע שעה של עבודה בקצב והמזגן לא עמד בעומס. אני והיא מים.
עברנו לדוגי עוד 5 דקות , לא גומר. היא התעייפה ועברנו ל69 כשהיא מבצעת עבודת יד. 10 דקות של ניסיונות שלא צלחו.
היתי צריך לבקש ממנה לחזור למיסיונרית, הוציאה קונדום נוסף בחוסר חשק. עוד כמה דקות של פימפומים תוך כדי גניחות של קטייה.
השעה 19:40 היא החליטה שאין לה כוח יותר קמה והתחילה להתלבש!?
אני המום, ומריץ מחשבות, אם אני מבקש ממנה לעזור לי לגמור אז גג שיהיה פה זה עבודת יד חסרת חשק.
מצד שני עם הגישה שלה להתחיל להתווכח איתה על הזמנים, כנראה שלא היו מובילים למקומות המיוחלים כי הנזק בגישה כבר נעשה.
אז אולי אני לא תיפעלתי טוב, אולי העובדה שניסתי לנשק תוך כדי האקט ולא התלהבה מהרעיון עיצבנו אותה...שורה תחתונה לא נגמר בהפי אנדינג.
אולי היא מתאימה יותר למי שמגיע חרמן יותר ומצליח לגמור ב20 הדקות הראשונות.
30 דקות נטו 400 ש"ח בלי לגמור. (10 דקות על יציאות מהחדר שלי ושלה "להתארגנויות" ומקלחות)
קטיה מתל אביב
82טוב, אז אני אמנם לא דוגם ולא מדווח הרבה - אבל אני פה לא מעט, ובימים האחרונים יצא לי לדבקר את קטיה.
קודם כל מדובר בבחורה יפיפה לטעמי, גבוהה, רזה, סקסית, חזה פרופורציונאלי,(ישבן קצת קטן - אבל עליו בהמשך). יפה כמו נימפה.
הכיכרות, כסף, מקלחת, הבחורה מעט עצורה. גם בנשיקות, הזדרזה לסגור את הפה. נעמדה במיטה על הברכיים כדי להתחיל להתפשט, ואני ניצלתי את ההזדמנות ונכנסתי עם הפנים בין רגליה ל-facesitting. קטיה גנחה, רטטה מעט (היה נראה אותנטי) והתחילה להכנס לעניינים. הרגשתי שהיא נרטבת, והיא מיד משכה קונדום הלבישה והתחילה לרדת לי שאנחנו ב-69. חוויה מופלאה.
משם התהפכתי על הגב והיא התיישבה מעליי. לא רכיבה אלא ישיבה. הגניחות שלה התגברו, החזקה שלה קפץ, השיעור הארוך והחלק שלה נשפך על החזה והפטמות הורדרדות שלה ומהר מאד לא יכולתי לשלוט בעצמי והתפרקתי בתוכה.
הורדת קונדוום, מקלחת וחזרה למיטה. קטיה נפתחה, התחלנו לדבר עליה ועל אוקראינה, קצת בדיחות. שנינו ערומים במיטה, ליטופים, נשיקוןת (הפעם זרמה קצת יותר - הקרח נשבר) והתחלתי לרדת לה.
ירדתי לה איזה 7 דקות. הייתה פעילה, גנחה, התפתלה, הרימה את הרגליים שלה מעל הכפתיים שלה (מחזה שיכול להביא לדום לב אצל היפיופה הזו), לא נראה לי שגמרה, אבל בהחלט רצתה חדירה. הרימה את הראש שלי אליה, נשקיה אוי והחלה לטפל בקונדום.
הפכתי אותה לדוגי מול המראה - אמרתי לה שאני חייב לקראות אותה וזה הדליק אותה.
דוגי, טויק קטן, אני מתחיל לאט ורואה איך הזין שלי מושך איתו החוצה חלק מפנים הכוס המתוק שלה. התחלתי להגביר את הקצב שהיא מגבירה את הגניחות, עד שבאיזה שהוא שלב היא לא יכלה יותר, התרחקה קצת, התהפכה על הגב, נתנה לי חצי חיוך (אחד המפתים) ביד אחד אוננה לעצמה ובשניה קראה לי אליה למיסיונרית/
סחבק לא יכול היה לסרב, נכנסתי אליה במסיונרית. היא לא הכי צרה ולא רחבה מדי, היא הייתה רטובה והסקס היה נעים ואיטי. באיזה שהוא שלב הרימה את הרגליים הרזות, החלקות והבלתי נגמרות שלה מעל הכתפיים שלי, ודחפה לי את הישבן פנימה לתוכה בקצב מהיר יותר עד שהתפרקתי בתוכה. קצת לפני כן היא הגבירה אנחות, תפסה את הראש ונתנה אחלה שואו. לא יודע אם גמרה או ניסתה לזרז אותי. רק יודע שזה מחזה מאלף לראות כוסית שכזו מתפתלת תחתיך ואם זה הצגה - לגמרי שווה את זה.
סיכום על פי קריטריונים:
מציצה - 8 (מקונדמת) אבל בפוזיציה הנכונה מדובר במראה יפיפיה ששוה כל שניה.
סקס - סיבוב ראשון 7 סיבוב שני 9. הילדה נפתחת לא כמו פרח, עדין, אבל כשהיא פורחת - ה-ל-ל-ו-י-ה
אוירה - ראה סקס.
סה"כ - אני רוצה אותה שוב ושוב. מת להעביר לילה עם הדבר הסקסי הזה. שהיא שוכבת ערומה לידך מלטפת וצוחקת -בשבילי זה היה שווה הכל.
תבלו!
קטיה מתל אביב
83ביקרתי אותה שוב... אני לא רואה מקום להרחיב, וגם אין לי חשק. אז אסכם במילה אחת ויחידה:
שחיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שחיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
קטיה מתל אביב
84קטיושה
אני שמח לראות שחלק מחברי הפורום נהנו אצל קטיה . לדעתי הבחורה שחוקה , אבל גם בתחילת דרכה לא הייתה ברמה של מאשה שכבר עזבה אותנו . קטיה בחורה יפה ( בעלת מבנה פנים אירופאי , אך לא סלאבי מלבד האף המוארך ) , אבל הבחורה תופסת מעצמה . היא יותר באה לעבודה מאשר לעבוד . אה כן , בקשר להיותה עדינה , הרי שהכל אצלה זה יותר בכיוון "משחק" וחוסר התאמצות כי עם חבר אמיתי היא אינה עדינה אלא משוחררת ומתפרעת .
אבל מי שנהנה איתה , מי אני שאתווכח ? כל אחד רשאי לעשות וללכת לאן שירצה .
אני שמח לראות שחלק מחברי הפורום נהנו אצל קטיה . לדעתי הבחורה שחוקה , אבל גם בתחילת דרכה לא הייתה ברמה של מאשה שכבר עזבה אותנו . קטיה בחורה יפה ( בעלת מבנה פנים אירופאי , אך לא סלאבי מלבד האף המוארך ) , אבל הבחורה תופסת מעצמה . היא יותר באה לעבודה מאשר לעבוד . אה כן , בקשר להיותה עדינה , הרי שהכל אצלה זה יותר בכיוון "משחק" וחוסר התאמצות כי עם חבר אמיתי היא אינה עדינה אלא משוחררת ומתפרעת .
אבל מי שנהנה איתה , מי אני שאתווכח ? כל אחד רשאי לעשות וללכת לאן שירצה .
הפוך כל חסרון ליתרון
קטיה מתל אביב
87אין לה כוח, היא נראית עייפה, עושה דברים בחוסר חשק. היא עדיין כוסית אבל רואים עליה שהיא כבר מתה לחזור לאוקראינה.
קטיה מתל אביב
88הבחורה אכן שחוקה
הייתי לפני מספר ימים ולא היו לי לצערי לא זמן ולא חשק לדווח עליה.
מתבטא בקוצר רוח,בהפכפכות,לדוגמא אמרה לי שלא מתנשקת(לצערי לא ערכתי ראיון מקדים)ואח"כ במהלך מסיונרית "סוערת" הצטרפתנו בלהט ,להבנתי חשבה לגמר אותי מהר והבינה שזו הדרך,אבל אח"כ התאכזבה ורצתה לסיים ידנית,לא הסכמתי, היינו
באמצע השעה.היא ידעה שאני יכול רק פעם אחת וכשהמשכנו לא הסכימה עוד לנשיקות.
כבר לא נהניתי מההמשך כל כך אז מספר דקות מאוחר יותר הסכמתי לסיום ידני
שהתחילה אותו ממש מרחוק,בקשתי שתתקרב והיא פיצתה אותי בכך שהתקרבה מאד ונתנה לי לשחק באצבעות בכל פתחיה וזה אכן עזר לפורקן מהיר.
אמרתי לה שהיא אמנם בחורה יפה ומושכת אבל שחוקה וחבל שלא נפגשנו בתחילת
דרכה.ניסתה להכחיש ואמרה לי שעוזבת בתחילת ספטמבר.
בקיצור יצאתי בהרגשה שעשתה הכל כדי לקצר למרות שבסוף ניסתה להיות נחמדה.
פשוט שחוקה!!! וטוב לכולם שעוזבת.
הייתי לפני מספר ימים ולא היו לי לצערי לא זמן ולא חשק לדווח עליה.
מתבטא בקוצר רוח,בהפכפכות,לדוגמא אמרה לי שלא מתנשקת(לצערי לא ערכתי ראיון מקדים)ואח"כ במהלך מסיונרית "סוערת" הצטרפתנו בלהט ,להבנתי חשבה לגמר אותי מהר והבינה שזו הדרך,אבל אח"כ התאכזבה ורצתה לסיים ידנית,לא הסכמתי, היינו
באמצע השעה.היא ידעה שאני יכול רק פעם אחת וכשהמשכנו לא הסכימה עוד לנשיקות.
כבר לא נהניתי מההמשך כל כך אז מספר דקות מאוחר יותר הסכמתי לסיום ידני
שהתחילה אותו ממש מרחוק,בקשתי שתתקרב והיא פיצתה אותי בכך שהתקרבה מאד ונתנה לי לשחק באצבעות בכל פתחיה וזה אכן עזר לפורקן מהיר.
אמרתי לה שהיא אמנם בחורה יפה ומושכת אבל שחוקה וחבל שלא נפגשנו בתחילת
דרכה.ניסתה להכחיש ואמרה לי שעוזבת בתחילת ספטמבר.
בקיצור יצאתי בהרגשה שעשתה הכל כדי לקצר למרות שבסוף ניסתה להיות נחמדה.
פשוט שחוקה!!! וטוב לכולם שעוזבת.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
קטיה מתל אביב
90ברור שחיקה תמיד אצל כל הבנות לקראת סיום חופשת הסקס שלהם .
בכל אופן אין כמו המשרד של יוליה . שירות 10 !
וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.