כ שאלוהים יעזור לי|דאשה על מארלי20 - סקס אדיר

שאלוהים יעזור לי|דאשה על מארלי20

1
"בשביל לגרום לחפץ לעבוד דרושים 1,000 נסיונות , אבל בשביל להרוס רק דבר 1"
"החיפזון הוא מהשטןןןןן" (כן בכונה השטןןןןן"

-מתקשר בשעות הערב המוקדמות לפקידה המוזרה , מדברת עברית שותף אבל יש לי תחושה חזקה שמישהו לימד אותה לספור עד 12 וככה היא מבינה מי רוצה מתי....

-קובע יחסית מאוד (מעריך שאחרון (כן אני אוהב לבוא בלילה ככה אני נשאר סאחי רוב היום ואין לי בעיות) )

-מחפש חניה ושאלוהים יעזור לי זה לא היה היום שלי בכללללללללל היה כנראה איזה אירוע בבת ים 0 עגול מקומות חניה חציה שעה שאני מחפש (אני תמיד נמצא באיזור שעה מראש ע"מ להעריך דיסקרטיות , לתצפת מעט (לראות אם יש מי שיודע ומבין מה הולך פה) , וגם למצוא פינה שקטה ולא חשודה להחנות בה את הפורש השחורה שלי

- יוצא מהאוטו מבסוט מחיי ומדלג לעבר הבניין (דיסקרטיות במקום קיבלה 0 )
והפקידה אומרת לי להמתין...
וממתין...
וממתין ...
ופרץ מחשבות מעמיקות עובר בליבי על כל הנושא
ועוד ממתין (נראה לי שהבנתם את הרעיון המכזי)
מתקשר "ונושך שיניים" עם הפקידה על מנת להבין מה נהיה רבאק 40 דקות
טוב אחרי זה סוף סוף עולה , ואז אני מבין שאלוהים קיים והוא פשוט ניסה בכל יכולתו למנוע ממני להגיע אליה (גם החניה וגם זמן ההמתנה המפגר)
רוני רבנו במחילה מכבודך אולי כי אני צעיר יותר , וטעם שונה מעט
אבל בעייני מבחינת מראה היא מזכירה לי את הגרוזיניות המטופחות מדי שרואים בסרטים עם גבות מחוברות (סליחה למי שנפגע)

-טוב ייאמר לזכותה שהיא יודעת למצוץ לשון זריזה להפחיד ממש כמו מכונת גילוח
מנסה לרמוז לה לבוא למעלה ... (נמענת , מתחיל לתהות בליבי מה לא נכון בסיטואציה (אני תמיד מגיע נקי מצוחצח מגולח ועם הרבה בושם ) )

-פלאש באק לימי הבית ספר היסודי והיא ממשיכה לעבוד ומוצצת פטמותיי (פעם ראשונה בחיים רעדתי כמו אישה)

-נוחת חזה במציאות ומתפוצץ לה בפה (האמת קצת פחדתי לעשות את זה לא נעים לי חחח

- מציעה מסאג'
אני הייתי משווה את זה יותר למגרפה על הגב

-טוב עבר זמן מה , התהפכתי על הגב חזרה ויאללה ... (הרוסית אצלה היא השפה הדומיננטית להחריד ובעקבות מצבי התודעתי בחצי השעה הראשונה לא הבנתי אותה בכלללללל חושב שזה בדיעבד יצר רושם ראשוני לקוי)

-נמנעת! טוב מושך אותה למעלה מתנשקת בזהירות (כן אני שם מי פה גם עם ריח מנטה) והיא שואלת ברוסית "מה אתה רוצה" (סוף סוף הצלחתי להבין מעט"
מסמן לה והיא מתחמקת שוב למטה ... שולח אותה חזרה להרי הרוקי שלי ועושה לה פרצוף "את בטוחה שזו תשובתך? שאני אלך?"
עשתה פרצוף ונשברה

- איבר רפוי מאוד (לא יודע אם טבעי או בגללכם) שדיים ד"א מזכירה לי של המחנכת שלי בת ה 60 ומי יודע כמה

מפמפם כמה שאפשר מדמיין לי את השיר "I Shoot thr Sherif"
מתלבש (בודק כמה כסף יש לי בארנק ובודק שהשעון במקום כי היא שלחה אותי בצורה חשודה מדי למקלחת )
ובורח

האם אחזור?
אישית לא אבל אם אתם חובבי עבודת לשון היא האחת
האם נהנתי?
מעדיף להתמזמז עם מגרפה

לוסי (או למי שקורא פה והעסיק את הבחורה המדהימה הזאת אני מבקש להקדיש לך שיר עלי והצליחי בהכל)
https://www.youtube.com/watch?v=2vjPBrBU-TM

ולדשה
(...)
נתראה בשבוע הבא!

2
מבין אותך ידידי
אתה צריך להבין שאם מישהו מהפורום ממליץ בחום (ומאוד בחום) על בחורה אז דוהרים אליה ההמון כמו הדר של סוסים
וכתוצאה מזאת הבחורה נשחקת לגמרי
בגלל זה איני מחכה להמלצות חמות. דוגם ישר ואז ממליץ בטעם ולא מיחצן את הבחורה...

8
[QUOTE=booman]יין-יאנג אחד לבן שני שחור. טובים השניים מן האחד.[/QUOTE]

אצבע למעלה

[QUOTE=מארלי20] כפי שאתם יכולים להבין משמי אני סטלן בן 20 שנהנה מפגשים עם בחורות מפעם לפעם.[/QUOTE]

[QUOTE=מארלי20]
מחנה את הפורש הלבנה שלי (תמיד אהבתי את בת ים בענייני חניה קליל גמיש ונוח בכל מקום אשר יחפוץ ליבך)
-מארלי 20[/QUOTE]

[QUOTE=מארלי20]
-מחפש חניה ושאלוהים יעזור לי זה לא היה היום שלי בכללללללללל היה כנראה איזה אירוע בבת ים 0 עגול מקומות חניה חציה שעה שאני מחפש (אני תמיד נמצא באיזור שעה מראש ע"מ להעריך דיסקרטיות , לתצפת מעט (לראות אם יש מי שיודע ומבין מה הולך פה) , וגם למצוא פינה שקטה ולא חשודה להחנות בה את הפורש השחורה שלי
[/QUOTE]

Ermm

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”