כ די לבקשות מספרי בחורות עובדות!!!!! - דף 2 - סקס אדיר

די לבקשות מספרי בחורות עובדות!!!!!

14
[QUOTE=bubu6699]
שלום,פצצהפצצהפצצה
משום מה אחרי כל דיווח עם ניחוח חיובי פתאום יש עשרות חברים בשרשורים שמבקשים לקבל את המספר של אותה עלמה חסודה.
אם אתם רוצים מספר בפרטי אז פשוט תשלחו הודעה פרטית... נמאס לראות את כל השרשורים האין סופיים של בקשת מספרים.
סתם אתם מנפחים את הפורום בהודעות מיותרות... לשם כך יש את ההודעות הפרטיות.
ובאותו הקשר... יש כל הזמן הודעות בסגנון: מחפש את האחת השווה / השרותית / חזה ענק.... ב100% מהמקרים מדובר בחברים עם הודעה אחת או שתיים שמתוכם שתי הודעות זה חיפוש הנערה המושלמת.
תתחילו לחפש בפורום ותפסיק עם השאלות הכל כך מיותרות כי אם מישהו מצא נערה שרותית/ איכותית / שווה. .... הוא בטח לא יחכה שתפתחו שרשור חיפוש כדי לשתף אותנו במציאה אלא שהוא כנראה כבר פרסם אותה בעבר ולכם נותר רק לחפש.
אם תפסיקו להכביד על הפורום עם פוסטים מיותרים, יהיה הרבה יותר קל למצוא ולעבד מידע ואפילו להמנע משרשורים כפולים.
בהצלחה,
לכו תזדיינו! !!

[/QUOTE]

בובו, אתה צודק בנושא הטלפונים. גם צריך להכיר לאנשים את פינות הפורום השונות.

בנוסף , תתחיל להדביק את הקישורית הזאת לכל המחפשים. יש פה מחלקת המלצות. צחוק

15
[QUOTE=עיסוי_קצף]מה כל כך מיוחד באתיופיות ?
צבע העור ? כי אם כן אז יש גם תמניות, ברזילאיות וכו'...
[/QUOTE]
כל אחד ומה שהוא אוהב ...
אני חושב שבגלל חוסר בבחורות אתיופיות אז יש ביקוש רב.
שלח את החברים חודש לאתיופיה והם לא יבקשו .
אחרי שבוע בתאילנד אני לא יכול לראות תאילנדיות .
ומחפש בלונדיניות לבנות .
לא משלם יותר מ 400 לשעה .

17
כל הכבוד על הפוסט, באמת נמאס , אתה מצפה לדיווח מעניין ומקבל אפשר את המספר . עכשו באמת שאין לי בעיה לחלוק בפרטי את המספר ,אבל ששולחים לי ״ אפשר את המספר? ״ של מי ? של מה? מה אני סרסור של מישהי , מספר של מי ? והאמת אין לי כל כוונה לנהל צ׳אט פה,
תפרטו. בקטע אחד מישהו ביקש את המספר בסמס , חחחחח , נו באמת עוד רגע תבקש שאני אסיע אותך לבחורה .אז מספיק תבקשו בפרטי ותהיו מפורטים . שבוע טוב לכל חברי הפורום.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”