כ מועדון הבורסה התרשמות - סקס אדיר

מועדון הבורסה התרשמות

1
הייתי היום במועדון הבורסה בתל אביב עם חברים
היה מפוצץ
וגם זכינו להופעה של בוקי נאה ביחד עם חשפנית שנתנה הרצאה על עולם החשפנות במועדון
אז עלתה לי מחשבה
פרסומת עם בוקי נאה ממליץ ללכת למועדון חשפנות ...
מה אתם אומרים על זה ?

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

מועדון הבורסה התרשמות

3
על מה יש להמליץ?

מועדון מתנשא שלא דואג שהבנות יפוזרו ויעברו בין הלקוחות אלא יקובצו ביחד בספה ליד הבמה וירכלו כל הערב-לילה או יתשקעו אצל לקוחות קבועיםבעל מועדוןפושע עשירוכו...וכל זה כאשר הבנות די משועממות ועייפות...הינה לך פרסומת.

.You so need a Daddy, little girl

מועדון הבורסה התרשמות

5
שלמה אתה המלך המקראי המועדף אלי.

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. וַתֵּרֶב חָכְמַת שְׁלֹמֹה מֵחָכְמַת כָּל בְּנֵי קֶדֶם וּמִכֹּל חָכְמַת מִצְרָיִם. וַיֶּחְכַּם מִכָּל הָאָדָם מֵאֵיתָן הָאֶזְרָחִי וְהֵימָן וְכַלְכֹּל וְדַרְדַּע בְּנֵי מָחוֹל וַיְהִי שְׁמוֹ בְכָל הַגּוֹיִם סָבִיב. (מלכים א', ה', ט'-י"א)

עכשיו לגבי השאלה, אין אחד טוב הכל תלוי בערב נתון...אבל מנסיון מכל המעדונים זה לא ללכת בסופי השבוע העמוסים.
מחוויה אישית לאחרונה נהנתי יותר בפוסיקט בשמו החדש "הקוליסאום".

.You so need a Daddy, little girl

מועדון הבורסה התרשמות

6
יש במועדון בחורה אחת עם פירסינג באף ובלחי, חסה סיליקון, די גבוהה ומאוד מאוד יפהת שזופה עם שיער חלק
אני חושב שזאת הבחורה היפה ביותר שראיתי בחיי ובאמת שאני לא מבין מה בחורה יפה כמוה עושה במקום כזה
אני בטוח שאלו מכם שהיו במועדון יודעים על מי אני מדבר מכיוון שיופי כזה ממש אבל ממש לא רואים כול יום וגם לא כול יומיים

מועדון הבורסה התרשמות

10
בקרתי במועדון הבורסה ביום ד
הגעתי ב19:00 והיה ממש משעמם,מעט בנות לא מובחרות.
החל מ 20:30 החל טפטוף של בנות נוספות ולקראת 22:00 השעה שעזבתי,
החלו להגיע תיירות רוסיות לקראת משמרת הלילה.
לקחתי תיירת מאכזבת ללפדנס,אלופה בקצרנות,גבוהה,רזה ,בלונד פלטינה, לבנה,מנובוסיבירסק,
לא ממליץ.
לעומתה שתי ישראליות נחמדות,לורן אתיופית רזה והשניה קלי גבוהה,שופעת ולא שמנה,ציצי בינוניגדול חייכנית עם שמחת חיים- מומלצות.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”