כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 76 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

751
חן - תחנת אוטובוס ברחוב המרכבה
------------------------------

מדובר באותה חן שחברינו XRM1963 צילם.
עמדה בתחנת אוטובוס הראשונה לכיוון שופרשל כשבאים מכיוון צומת המלאכה/מרכבה.

מחיר: 100 עבור מציצה וזיון מקונדמים.
-----

מראה: אוסיף למה שXRM1963 כבר אמר:
-----
גיל - עד 30. פנים נחמדות ללא איפור. שיער שטני חלק אסוף בקוקו. צברית שחומה שלבשה שמלה שהציגה את הדברים באור יותר חיובי ממהשהם באמת.
אחרי שהתפשטה התגלה חזה קטן ובטן די גדולה ועם תחת קצת שטוח. רגליים נחמדות קצת מחפות על זה אבל בגדול הגוף לא סקסי, למרות שאם היתה משקיעה כן היתה נראת טוב כי יש לה פנים חמודות.
הנ"ל לגבי בגדים, בגדים ממש פשוטים, נוחים להליכה בטיול אבל ממש לא סקסיים: כפכפים, חזיה לבנה פשוטה, תחתון לבן רחב פשוט.

רושם כללי אחר שהתפשטה: באה להשיג מטרה רק בעזרת הגיל הצעיר ופנים נחמדות,
ללא השקעה מינימלית בשאר הדברים. אני לא מצפה שזונצ רחוב תוציא 300 ש"ח על חזייה סקסית אבל תחתון חוטיני פשוט עולה 20-30 ש"ח.
אותו דבר לגבי המראה: הריחה טוב, אבל מנוש עם זיפים של שבוע וחצי.

שירות:
------
התרונות: יחסית קשובה ולא חצופה, מתפשטת עד הסוף, משתדלת במציצה (המציצה עצמה בינונית מאוד).

חסרונות:
1. אחרי 10 דקות, גג רבע שעה מתחילה לאבד סובלנות, למרות הטיפ השמן בתחילת המפגש.
קטע כזה שנתקלים בו הרבה - אני מרגיש שכאילו יש להן טיימר בראש שמכוון לזמן מסויים. רגע לפני שהטיימר צלצל - היא נחמדה וקשובה ורגע אחרי כבר מתחילים סימני התקתוק, ממש היפוך של 180 מעלות.
ניסיון להסביר בצורה יפה שב300 אפשר לזיין שעה בנוחות בחדר עם מקלחת (בלי להזכיר הבדלי מראה חיצוני על מנת לא להעליב) נתקל באנטי חריף, היא בבטחון מלא מנסה לשכנע שלשעה בחדר היא לוקחת 500 ויש הרבה שרוצים. בבטחון מלא שאתה חייב לגמור ב10 דקות, ואם היא רבע שעה איתך אז באמת מגיע לה צל"ש והיא לא מבינה איך אתה מעיז לבקש עוד כמה דקות.
כאילו עברה השתלמות בתורת התקתוק אצל הקוקסיות לא הרחק משם.
מפה היה כבר ברור שמצב הולך רק להדרדר אז הורדתי את הקונדום וביקשתי שתביא לי ביד ואני אגמור מהר. הסכימה והתחילה לאונן לי ואז בא החסרון השני הבלתי צפוי.
2. נרתעת מזרע ברמות!!!
תוך כדי שמביאה לי ביד (והיא ערומה) אומרת לי שאדאג לא לגמור עליה, כי כבר פגשה גבר אחד שגמר עליה.
הייתי המום :(((((((!!!
זה לא שהיא אוננה לי מעל הפרצוף שלה וחשדה שאגמור לה על הפנים או שיער. מקסימום הייתי גומר לה על הידיים ומזה היא חשדה ממש כאילו אני בא להקיא עליה.
קטע הזוי אבל הרגשתי שאם אגיד מה דעתי בעניין אז לא אגמור בכלל והייתי קרוב אז פשוט הזזתי את הידיים שלה ובבאסה הבאתי שפריץ לתוך הידיים שלי ומגבון.
הקטע המצחיק, שאיכשהו טיפה אחת בכל זאת פגעה לה ביד אז היא קפצה אחורה במושב האחורי ונדבקה עם התחת שלה לדלת הרכב. כנראה שיש לה איזושהי טראומה בנושא השפיך, ראו הוזהרתם.

לא חסרון ולא התרון: נותנת לזיין את עצמה בלי תירוצים, לא מנסה לגמר אותך בסקסיות אבל גם לא מתלוננת עד שטיימר בראש לא צלצל.

סיכום:
------
סה"כ יוצרת רושם של ילדה שהסתבכה בחיים מזדינת ברכב עם גברים בלי להבין איך היא הגיע לזה ומה לעשות עם זה, זה יוצר אמפטיה ורצון לעזור (מרצוני נתתי לה 200 במקום 100 עוד בהתחלה) אבל לא עוזר בזיון כי היר ממש לא משדרת סקס.

שירות:
למי שהגיע חרמן מאוד או שמסוגל לגמור עם קונדום תוך עשר דקות גג מאז שנכנסים לרכב יכולה להתאים כי ב10 דקות הראשונות היתה קשובה ו100 ש"ח זה לא הרבה להוציא על זיון עם בחורה צעירה.

למי שלא כזה זריז /חשוב לא השירות/רוצה להתחרמן תוך כדי/חולפם על מציצה חשופה או לגמור על בחורה אין לא מה לחפש שם במילים העדינות.

752
לפני כחצי שעה העלאתי את נטלי - הרבה זמן לא ראיתי אותה כייין שעובדת רק בימי חול ואני בעיקר בימי שבת בערב מגיע לאזור (אמרה שכנראה בקרוב תתחיל להגיע במוצש)
עלתה למציצה ב 50 שח - מיותר לציין שמריחה טוב, נראית טוב, נעימה למגע
לא הייתי ממש חרמן אז לאחר מכן עשתה לי ביד עד לגמירה

דרך אגב - כשהיא עלתה סיפרה לי שכרגע מישהו שכנראה קבוע שלה (יש לו את הטלפון שלה, לי אין!!!) רצה לשלם לה 200 שח לזיון ללא קונדום....אנשים
ה ז ו י י ם....כמובן שלא הסכימה

ערב טוב

753
[QUOTE=123osher]לפני כחצי שעה העלאתי את נטלי - הרבה זמן לא ראיתי אותה כייין שעובדת רק בימי חול ואני בעיקר בימי שבת בערב מגיע לאזור (אמרה שכנראה בקרוב תתחיל להגיע במוצש)

עלתה למציצה ב 50 שח - מיותר לציין שמריחה טוב, נראית טוב, נעימה למגע

לא הייתי ממש חרמן אז לאחר מכן עשתה לי ביד עד לגמירה

דרך אגב - כשהיא עלתה סיפרה לי שכרגע מישהו שכנראה קבוע שלה (יש לו את הטלפון שלה, לי אין!!!) רצה לשלם לה 200 שח לזיון ללא קונדום....אנשים

ה ז ו י י ם....כמובן שלא הסכימה

ערב טוב[/QUOTE]

נטלי הצרפתייה שלייד העליה ברמפת הרכבים?

755
טוב חזרתי כרגע מחולון ליד התחנת אוטובוס של המוניות עומד איזה רוסיה זקנה ולידה עומדת אחת הקוקסיות היפות שראיתי בערך בת 26 שיער חום חלק ארוך חזיה שחורה חזה גדול מכנסון ג'ינס ירוק קצר והגוף שלה פצצת עולם שזופה בקיצור היה ממש בא לי לפרק אותה רק עם הייתה עומדת במקום אחר ולא ליד המוניות והזקנה הזו פעם הבאה שובר אותה

757
אכזבה ובאסה .
אתמול לאחר תקופה ארוכה שאני מחפש את אורית/קריסטל באזור חולון ולאחר שקיבלתי גם את הטלפון שלה וניסיתי לתאם פגישה ולאחר שבנייד קבוע יש הודעה המודיעה על המיקום של יום העבודה של הגברת.
הצלחתי סוף סוף לפגוש את הגברת בתחנת האוטובוס ממש בכניסה מצומת טמפו הרמזור הראשון מצד שמאל יש יש תחנת אוטובוס בצד ימין ושם אפשר לפגוש אותה.
מבוגרת וסקסית בטירוףףףףף חצאית מיני חזה בינוני+ גבוהה ומבנה גוף עסיסי.
רק מה איך שאני מזמין אותה לעלות אומרת לי הגברת שהיא סיימה לעבוד ומשעה הייתי בדיוק 00.02 האם יש מצב שפגשתי את סינדרלה המבוגרת??
ניסיתי לקלילות לשכנע אותה לעלות איך לא עזר הצעתי לה הסעה הביתה איך סורבתי בנימוס בטענה שמחכה למונית הקבועה.
בגדול אתמול הלכתי הביתה שהשרביט עומד בניצב דום.
למתלוננים אתמול היו כ-15 נותנות דירות בחולון כמחצית היו קוקס והשאר היו לא לטעמי מאלצתי לקפל חרמן בתקווה ליום אחר לתפוס את אורית/קריסטל.

נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

758
אתמול סיור בסביבות 21
שוקק חיים
ויש גם כמה חדשות
שתים עומדות אפילו על הרחוב הראשי מרוב פיצוץ אוכלוסין אחת רוסיה בלונדה מעט מבוגרת שניה ישראלית שמנמנה ושחומה
יש היצע....סעו לזיין

ומעניין לעניין באותו עניין....:
מישהו מכיר או היה עם הקוקס שיושבת לבדה בתחנת האוטובוס באזור התעשיה בחולון?
כמדומני רחוב הסתת
שיער שחור ארוך
חזה יפה וגדול
עושה רושם של נשית והכול אבל בדיבור קול נמוך וגברי
מבולבל

759
ביום חמישי זה קרה סוף סוף.
חרמנות ופנטזיה על אורית/קריסטל גברו על יצרי בימתי סוג של וויכוח אם האישה ויצאתי לדרכי לחפש את הריגוש השעה הייתה מוקדמת יחסית 21.30 מגיע לאזור התעשיה בחולון אין אורית איך יש מה לראות תוך כדאי סיבוב או יותר מבחין אני ברחוב הפלד באמצע הרחוב ישובה בתוך תחנת האוטובוס פצצת על אין דברים כאלה גבועה גוף מושלם תחת הכי מזמין שיש חזה בינוני פנים יפיפיות שיער שחור די ארוך לבשה מין בגד גוף לבן עם חוטיני תואם לבן.
עצרתי ושאלתי לפרטים והתבאסתי רצח כאשר שיתפה אותי שהיא קוקסינלית אתם מבינים אין נשים כוסיות כאלה אין ואני כמו מפגר אם סטיגמה של פעם ויתרתי.
ממשיך לכיוון המטרה שרציתי שהיא אורית טוב בסיבות 22.00 היא הגיעה לעבודה וישר יש לחץ עליה.
מיקום-כאשר אתם מגיעים מצומת טמפו ברמזור הראשון שמאלה וישר בתחנת האוטובוס היא נמצאת או לפעמים תתפסו אותה כמוני מעבר לכביש בדיוק.
תמיד בשימלה פירחונית מבליטה את החזה המלא שלה וכמובן השימלה מיני+סנדל עקב וכמובן שיער בלונדיני די קצר מראה של מילפית אמיתית.
ברכב שואו אמיתי נקודה.
הבחורה היחידה שנותנת שירות מקצועי ושרירותי נטו.
25 דקות ברכב עם מזגן זיון בשלל תנוחות מציצה חשופה כולל ליקוקי ביצים.
זיון במיסינרי+דוגי.
חופשי 69 נקייה ומריחה מעולה הייתי הלקוח השני באותו היום.
כמובן גמירה בפה.
בקיצור אם יש לך בכיס 200 שח יש לך את מלוא הפינוקים שהיא נותנת כולל אנאלי.
אורית מעולם לא תישבע מזיון ותמיד תמשיך לתת את הטוב ביותר שלה.
שרירותית שניראת מעולה שנותנת תחושה תובה שלא מלחיצה שנותנת לך לממש את מלוא הפנטזיות.
מבחינתי באתי נהנתי זיינתי והגיע שוב.

נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”