כ גיטה בת ים - דף 3 - סקס אדיר

גיטה בת ים

23

ערב טוב

חבל ועצוב שבחורות עוזבות בגלל יחס של גבר או גברים מסוימים . זאת פעם שנייה החודש ( אחרי ג'סיקה ) . צריך להבין שבחורה זאת לא מכונה . אתם מבינים שזה מוציא לישראלים שם רע גם בארץ וגם בעולם . אבל אני בטוח שמדובר במיעוט כאלה . רק חבל שהם לפעמים הורסים לכולם .

הפוך כל חסרון ליתרון

גיטה בת ים

25
תוך יומיים. שיא שלילי חדש. אבל אולי זה סתם לא מתאים לה...

[QUOTE=אופציה אקזוטית]הבחורה עזבה אותנו.. בכי
מאותה הסיבה שג'סיקה עזבה...
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

גיטה בת ים

26
[QUOTE=LevZahav]תוך יומיים. שיא שלילי חדש. אבל אולי זה סתם לא מתאים לה...

[/QUOTE]
[/QUOTE]

אתמול ביקרתי את הגברת ב11 בלילה .
אמרה לי שהיא אוהבת את ישראל , אני אומר לך מישהו אנס אותה היום עד כמה שזה קיצוני להגיד את זה.

מחקו תוך כמה שעות את הפרסום שלה

גיטה בת ים

27
[QUOTE=LevZahav]תוך יומיים. שיא שלילי חדש. אבל אולי זה סתם לא מתאים לה...

[/QUOTE]
[/QUOTE]

במשרד רמזו לי שזה בגלל טיב הלקוחות...
אבל אי אפשר לדעת...
----------------------------

:)

גיטה בת ים

29
סליחה שאני מתערב אבל רציתי לומר לכל אותם אנשים(במידה והם קוראים בפורום) שהתייחסו לג'סיקה ולגיטה בצורה כה מחפירה שגרמה להן לעזוב את הארץ - אני מאחל לכם רק סבל ושכל החיים יתייחסו אליכם בדיוק באותה דרך שהתייחסתם לשתי הבחורות האלו!!!!כועסכועסכועסכועס

בחיי שאנשים כמוהם אפילו לא ראויים להיקרא פסולת אנושית(כי פסולת עוד אפשר למחזר איכשהו). מאחל להם שיתוק וסרטן מהסוגים הכי גרועים שיש ושיסבלו כמה שיותר עד שיתחננו למוות אבל הוא לא יגיע והסבל רק ימשיך וימשיך!!!Evil Smileכועס בני זונות זבלים שחושבים שאם שילמו כסף אז הבחורה הפכה להיות רשומה על שמם בטאבו. פשוט להקיא עליהם... סליחה להקיא מהם! הם לא ראויים לתשומת הלב המינימלית של הקאה בכיוונם.

סליחה אדמין ושאר החברים על הקיטור שהוצאתי פה... הייתי חייב להגיד את זה. אלוהים העד שלי כמה שאני שונא אנשים כאלה!כועס כואב לי הלב על הבחורות שצריכות להתמודד עם יצורים כאלה.
מי היה מאמין... שתי בחורות בורחות מכאן בהפרש של כמה ימים בגלל חארות שהייתי בכיף מכניס לתוך גורס אשפה.

נ.ב - לא הייתי עם אף אחת מהן, ועדיין - כגבר שמאוד אוהב ומכבד נשים - פשוט כאב לי לקרוא שעזבו בגלל יחס מגעיל מצד "אנשים" שככל הנראה עדיף היה לאבות שלהם להשפריץ אותם לקיר או לתוך גומי.
zooz
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”