כ ניקה, פנינה בפתח תקווה. - דף 3 - סקס אדיר

ניקה, פנינה בפתח תקווה.

21
[QUOTE=danibigboy]

האמת שלא ציפיתי לתגובה כזאת. דווקא איתי הייתה סבבה (והיה גומי) כנראה שאין עדיין תקווה בפתח תקווה.
נמשיך לחפש :)
[/QUOTE]
בוקר טוב דני ...
אין לי טענות כלפיך,אתה בסדר גמור,ותיארת את החוויה כפי שאתה שחווית....
אני בא בטענות לגברת,לא אליך !!!
אני אוהב ונהנה,לקרוא את הדיווחים שלך המשך כך .....מוחא כפייה
[QUOTE=sunken360]
מומלץ באופן גורף לא ללכת בעקבות דיווחים של חברים עם פחות מ100 הודעות
אלא אם אתם ממש סקרנים ומשעמם לכם
[/QUOTE]
בוקר טוב sunken
אני מעריך ומוקיר את הידע שלך,ואתה יודע זאת...
אך ההכללה במקרה זה אינה נכונה !!!
דרך "אחים של גברות" קיבלתי את הזיונים הטובים ביותר בפורום,עוד לפני שהיו לו 100 הודעות !!!
ולגופה של זונה... ניקה ...
עוד שני דברים הזויים !!!
ראשית: לתאם איתה פגישה זה פשוט סיוט....
היא שוכחת שדיברה או קבעה איתך...או פשוט עושה עצמה שוכחת !!!
שנית: לאחר שהבינה שאני מבואס מכל הסיפור,אמרה לי ...
"תרשום בסקס אדיר שהיה לך טוב ובפעם הבאה תקבל שעה ב300 ש"ח"
הייתי בשוק !!!Shockedכאילו מה !!! מי אמר שאני כותב בפורום !!! מעולם איני מזכיר את הפורום !!!
הפורום מבחינתי זה הכור בדימונה פצצה
והכי קטע...שלא באתי אליה באותו יום עם החולצה,שכתוב עליה על הכיס "סקס אדיר" ובלי הדרגות על הכתפיים StarStarStar!!!
בקיצור הזוי Dead
יאלה ממשיכים הלאה .....
אחלה יום...זיונים וזונות מוצלחים יותר לכולם מוחא כפייה
אמן הללויה ......
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

ניקה, פנינה בפתח תקווה.

25
לאור הניסים והנפלאות שנכתבו, לא הייתי בטוח שזו אותה אחת שכבר נכתב עליה שכן חוויתי בחברתה היתה אחרת לגמרי.
אחרי שקראתי את ההודעה הראשונה צלצלתי וכבר מהשיחה הבנתי שזו אותה אחת שכבר נכתב עליה וביקרתי אצלה לפני שנה שנתיים וההתנהלות שלה כמו גם המראה והיחס גרמו לי ללכת כלעומת שבאתי.
אחת החוויות הכי מוזרות שהיו לי - התנהלות של מורה שמנהלת מפגרים.
צר לי לומר אבל ההודעה הראשונה נראית כמו דיווח מטעם...

ניקה, פנינה בפתח תקווה.

26
רוני תמשיך לשעשע

אהבתי את תיאור צבע הגופה - באופן אישי נמשך ללבנות - מאוד
לא פירטת שהבאת שוקולד לגב' - ואולי פה התחילה הנפילה. היא ציפתה ממך ליותר שוקולד או אולי ערכת ים המלח...

בנוסף, כניראה שראתה בדרכון שאתה לא מעיר הקודש פ"ת

ניקה, פנינה בפתח תקווה.

28
היתי אצל ניקה לפני שבועיים ראיון קצר, ובחרתי את המסלול המקוצר 300 לחצי שעה , מיד עיקמה פנים ואמרה שב300 המציצה לא חשופה התרציתי ובחרתי במסלול הארוך . ירדה למציצה אחרי 20 דקות שרציתי לזיין שאלה אם יש לי גומי , אמרתי לא , ענתה מה אתה לא יודע גבר צריך להביא גומי. הזוי.. הכל טוב ויפה אבל איך ב300 רצית לתת לי מציצה לא חשופה אם אין לך גומי , כמו שרוני אמר נוכלת גמרתי הלכתי , לא אחזור יותר

נ.ב העליתי תגובה בשרשור הקודם שהעלה discrety 373 אבל admin לא שחרר עד היום

ניקה, פנינה בפתח תקווה.

30
לניקה שם רוסי ואפילו מראה רוסי וכמובן מוצא "רוסי", אבל לדעתי יש לשייך אותה לקבוצת הישראליות.

היא בארץ לפחות 20 שנה, למדה בארץ באוניברסיטה וסיימה בהצלחה , עובדת גם במשרה נורמטיבית, לפי התרשמותי אינה נאלצת להחזיר חובות או לפרנס משפחה.

לכן השירותיות שלה פחותה משל רוסיות "אמיתיות" , ובפרט התיירות הנמרצות , והשריטות שלה בהחלט שורטות גם את המבקר המזדמן.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”