שאלה לגברים נשואים
12קח לך אישה ובנה לך בית אדם צריך עוגן בחיים ואשה ומשפחה זה העוגן
הכסף זה חיובי אבל כשאין חיים הוא לא שווה כלום
אשה טובה כלים נאים מרחיבים דעתו של האדם וזה הסדר
מצא אישה מצא טוב( לא מצא עוד יותר טוב סתתם צחוק)(
כל זה נכתב רק אם אתה מוצא את המכסה שלך ולא את הזונה שלך
שאלה לגברים נשואים
13אני אחדד את השאלה: אם הייתם צריכים לבחור - זנות או המשפחה - על מה הייתם מוותרים? לוותר אני מתכוון לגמרי: לא אחת קבועה, לא מסאז', כלום 

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שאלה לגברים נשואים
14שלום
הרשה להביע את דעתי אברהרד (תמיד קשה/איבר קשה)
אם אתה אוהב לבוא בסוף יום עבודה הביתה, לשקט, בית ריק בלי בלבולי שכל של אחרים מסביב, אז אל תתחתן.
אם אתה חושב שהנה, עוד פעם ריק ואני רוצה שיהיה מלא - אז תתחתן...
אני לכשעצמי כבר לא רווק, ולפעמים באים הביתה ורוצים שקט ושלווה.
אבל קרה פעם או פעמיים - שבני המשפחה לא היו יומיים וחזרתי לבית ריק. - חטפתי דיכאון.
בקיצור עשה שיחות כנות ורציניות עם עצמך...אולי עם חבר/ה, קרוב משהו שאתה מכיר ומוקיר את עמדותיו (לשחנ"ש צפוף)
בהצלחה
הרשה להביע את דעתי אברהרד (תמיד קשה/איבר קשה)
אם אתה אוהב לבוא בסוף יום עבודה הביתה, לשקט, בית ריק בלי בלבולי שכל של אחרים מסביב, אז אל תתחתן.
אם אתה חושב שהנה, עוד פעם ריק ואני רוצה שיהיה מלא - אז תתחתן...
אני לכשעצמי כבר לא רווק, ולפעמים באים הביתה ורוצים שקט ושלווה.
אבל קרה פעם או פעמיים - שבני המשפחה לא היו יומיים וחזרתי לבית ריק. - חטפתי דיכאון.
בקיצור עשה שיחות כנות ורציניות עם עצמך...אולי עם חבר/ה, קרוב משהו שאתה מכיר ומוקיר את עמדותיו (לשחנ"ש צפוף)
בהצלחה
שאלה לגברים נשואים
15אני בטוח מוותר על הזונות. אין מה להשוות.
מסגים עם מקסימום שאתה כנראה לא מוכן להתחתן. נישואין אינם משחק אלא התחייבות להקים משפחה ביחד.
להתחיל חיי נישואין ולהמשיך עם זונות מתוקנת להרבה סבל לאישה וגירושין בסוף.
הייתי בקשר עם דה בסט יו קן וברגע שהוא מצא חברה רצינית הוא ויתר על הזנות. אולי יחזור יום אחד אבל מנטלית הוא היה מוכן להתחייב לאהבתו.
בהצלחה
מסגים עם מקסימום שאתה כנראה לא מוכן להתחתן. נישואין אינם משחק אלא התחייבות להקים משפחה ביחד.
להתחיל חיי נישואין ולהמשיך עם זונות מתוקנת להרבה סבל לאישה וגירושין בסוף.
הייתי בקשר עם דה בסט יו קן וברגע שהוא מצא חברה רצינית הוא ויתר על הזנות. אולי יחזור יום אחד אבל מנטלית הוא היה מוכן להתחייב לאהבתו.
בהצלחה
שאלה לגברים נשואים
16השאלה לא נכונה! ודאי שחיים אמיתיים זה אשה וילדים ובעל/אבא שלא הולך לשום מקום אחר. מכאן והלאה זה מתחלק להרבה נתונים משני בני הזוג כדי להבין מדוע שוק הזנות והעיסוי פורח, חוסר התאמה, תסכול, גיוון, ואפילו סקרנות שמגיעה בסוף כמו כל הסיבות האחרות להתמכרות לתחום. יש בינינו את האנשים שהיו יכולים בכיף באופן קבוע לחיות עם אשה נוספת וישנם את אלו שאפילו עם אחת לא יסתדרו... ברכותי שתגיע לעמק השווה בצורה הנכונה ביותר
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות
שאלה לגברים נשואים
17אין אושר ומילוי גדול יותר מילדים.
אישה - בהתחלה דבש, סקס מטורף, בילויים, הפרייה הדדית ופינוקים אבל אחרי X שנים זה דועך. ולא משנה עד כמה תשקיע.
אז ככה...
אם יש מועמדת מתאימה שיש בינכם כימיה שיכולה להספיק לעשר שנים ושניים שלושה ילדים - סבבה. תתחתן.
בעוד עשור פלוס מינוס תסתדר פיננסית (בתקווה - בשבילך), תתיבש מינית (מקווה שלא - בשבילך) - ואז תחזור לשוק זנותנות השרות.
אגב אני, מהרגע שהתחתנתי במשך 13 שנים לא נגעתי באף אחת זולת החוקית.
כשהייתי על סף פרוק החבילה הגיע מאהבת (אמיתית לא נתמכת) - שהפריחה את שממת חיי המיניים והצילה את נישואיי.
ומאז ועד היום אני מחלק את זרעי בין מאהבת, בנות בשכר והחוקית (חלוקה שיוויונית פחות או יותר)
והאישה מאושרת (ואם היא מאושרת אני גם)
תמיד להיות בנתינה.
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
שאלה לגברים נשואים
19גבר צריך אישה...
שתבשל לו,
שתעשה לו ילדים,
שתבלה איתו,
שתעשה איתו סקס חזק,
אבל שאף אחת לא תדע על האחרות....
המגביה עוף - ירחיק ראות
שאלה לגברים נשואים
20[QUOTE=איצטגנין] <font size="2" color="#00ffff">
גבר צריך אישה...
[/QUOTE]
איצ... המאמין הכי גדול במוסד הנישואין...
גבר צריך אישה...
<font size="2" color="#00ffff">שתבשל לו,
<font size="2" color="#00ffff">שתעשה לו ילדים,
<font size="2" color="#00ffff">שתבלה איתו,
<font size="2" color="#00ffff">שתעשה איתו סקס חזק,
<font size="2" color="#00ffff">
<font size="2" color="#00ffff">אבל שאף אחת לא תדע על האחרות....
[/QUOTE]
איצ... המאמין הכי גדול במוסד הנישואין...

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?