כ טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות) - דף 9 - סקס אדיר

טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות)

82
זהו דיוווח ראשון שלי , וזהו סיפור המעשה
לפני כחודש קראתי את דיווחו המדהים והמגרה של רבנו רוני על פגישותיו עם צמד הבנות, חרמנות ותשוקה התשתלטו עליי ובאדיבותו של רוני קיבלתי את פרטי ההתקשרות והתחלתי בנסיונות ארוכים ומתישים לתקשר עם טאטינה המנהלת של הצמד הנחשק.
לאחר מסע יסורים דרך גוגל טרנסלייט ( אני אינני דובר מילה רוסית) נקבעה הפגישה המיוחלת 3 ימים קדימה, התגברתי על כל המכשולים ( בנוגע לחוקית) והכנתי עצמי( כדור סיאליס לחיזוק) נרגש לקראת הפגישה אולם שעתיים לפני התחילה מסכת הודעות ,כן יכולות , לא יכולות, יתנו תשובה בדקה התשעים , התחלתי לנסוע חרמן לכיוונים אולם כשהבנתי שזה , זיון לא יהיה כאן היום פניתי בצר לי ולשמחתי גסיקה האמריקאית היתה פנויה והגעתי אליה לפריקת המטען.
בנתיים חלף כמעט חודש , מזג האויר המטורף ועניני עבודה דחופים עימעמו את זכר הפנטזיה אולם ממש לפני יומיים החלטתי לנסות שנית ו תארו לעצמכם , בינגו , עוד פעם סדרה של תכתובות מתישות אולם בסיומם נקבעה הפגישה המיוחלת לאתמול בערב.
נרגש לקראת הפגישה המיוחלת הגעתי לדירה שלהם בבת ים , דירה שהיתה ריקה ללא כל נילווים .
את הדלת פתחה טאטינה , גבוהה ורזה ,שיער בלונדיני , פנים סלאביות . על הספה בחשיכה ישבה סוניה , היא התרוממה אלי והציגה את עצמה , נחשפה לאור וראיתי לפני החורה יפיפיה סקסית עם גוף נפלא , חזה בינוני ורך בגודל המתאים , עכוז מעוגל ומעוצב ,לא רזה מידי וללא גרם מיותר, עור חלק , ופלומת שיער גזור מעוצב שפתי הקוס שלה , מדליק ומגרה, מייד נצמדתי אליה בתשוקה ,התחקמה מצרפתית והזמינה אותי למטבח לעשן סיגריה ולשתות משהו , כך ישבנו וניסינו לתקשר ביננו תוך שאני בוהה לא מעט בסוניה אותה מצאתי יפיפיה ולטעמי .
כאן המקום לציין כי הרגשתי קצת לא בנוח עקב חוסר יכולת לתקשר מבחינת השפה שכן הבנות דיברו ביניהם וחוסר היכולת להבין ולהגיב
כאשר אני , גבר בן 55 ישוב בין שני נימפות המלהגות ומצחקקות בינהם .
הוזמנתי אחר כבוד לחדר המיטות והתחלנו לממש את הפנטזיה.
שני הבנות החלו ללקק ולמצוץ את השרביט , הנחיתי אותם לעשות זאת בעדינות ובאיטיות , ( כזה אני), טאטיינה מכניסה את השרביט עמוק וסוניה מלקקת את הבסיס ואת האגזוזים , המשכנו בתנוחה זו כ 10 דקות , אכן חוויה מהנה וביקשתי מסוניה לענג וללקק את הקוס ערוותה של טאטינה, מראה נפלא למרות שברור שלא מדובר כאן בפעולה הנובעת מתוך עונג ותשוקה אלא חלק מהמשחק שאנחנו משחקים.המראה הנפלא גירה אותי וביקשתי מסוניה להרים את רגליה ולקרב את הקוס שלה לככיוון פני , מראה נפלא והתחלתי במקביל ללקק את ערוותה של הגברת , כפי שכבר הבנתם סוניה היא המועדפת עלי וכאשר חזרה וביקשה Fuck me נעניתי ברצון לבקשתה.
סוניה מעדיפה את החדירה כאשר היא שכובה ועל בטנה , חדרתי אליה בעדינות כפי שביקשה והיא עם ידה ואצבעותיה מאוננת ומשמיעה אנחות מגרות ,במקביל שכבה לידינו טאטינה ברגליים פסוקת וליטפה את עצמה ועינגה את דגדגנה תוך השמעת גניחות שקטות.
המשכתי לזיין את סוניה כ 10 דקות תוך שגם אני מעסה את דגדנה אולם לא הצלחתי להביא אותה לפורקנה.
המזגן בחדר לא עשה פעולתו כנדרש והתחלתי להזיע ולהתעייף לכן יצאתי מסוניה ולאחר הפוגה קטנה והחלפת הכובעון עברתי לזיין את טאטינה , קוס צר וזיון טוב כאשר סוניה מסביבנו מלקקת את פטמותיה של טאטינה.
אני חייב לציין שבכל תהליך הזיון הזה הרבו הבנות לדבר בינהם דבר שהפריע לי לא מעט עקב אי ידיעת השפה ופגימה ותחושת ההתמסרות של הבנות.
לאחר שמיציתי את טאטינה וכבר כל כוחותי ,( בן 55 אחרי יום עבודה ארוך בחדר עם מזגן שאינו בפול תיפקוד..)
ביקשתי מהבנות לחדש את המציצה המשותפת , הפעם סוניה לקחה פיקוד ,מצצה היטב בשילוב עבודת יד הביאה אותי לגמירה מהירה ומושלמת לתוך פיה של סוניה תוך שהיא סוחטת ואינה מרפה עד לפורקן מושלם .
אם כך מה היה לנו , מימוש פנטזיה ארוכת שנים ,2 בנות מקצועניות היודעות את העבודה , הביצוע עצמו לא מושלם עקב שיחות מיותרות בין הבנות שלא ניתן להשתתף באינטרקציה בינהם, כפי הנראה דוברי השפה הרוסית יהנו משידרוג החוויה,מחיר הוגן לחוויה מסוג זה שמרגע שמימשתי אותה אני יכול להמשיך את חיי בנחת, ואחת סוניה לטעמי יפיפיה וסקסית בעלת גוף מושלם שאשמח לחוויה אינטימית איתה בלבד אם המנהלת האומנותית של הצמד תאפשר , דבר שכנראה לא יקרה...
daglas57

85
היי רוני וכל הפורום

לאחר קריאת הודעתך ניסיתי ליצור קשר עם טטיאנה . האמת ניסיתי גם לפני שבועיים להשיג אותה ומרוב הודעות תבוא , לא תבוא , עסוקות , לא יכולות עכשיו , פשוט התיאשתי וויתרתי .

לאחר כמה הודעות הודיעה לי טטיאנה שהן מקבלות רק שתיהן יחד . נאלצתי להסכים . קבענו שעה . קיבלתי את מיקום הדירה . יצאתי לדרך ופתאום אני מקבל הודעה "יש בעיה , אין אפשרות" . טוב , מה אפשר לצפות משתי אלו . הן עושות צחוק לא רק ממני אלא מהרבה חברי פורום . הבנתי שגם אלה שנפגשו איתן עברו סדרת טירונות .

רוני אני מכבד ואוהב אותך ואתה יודע את זה , אבל הן לא יודעות להתנהג . ייתכן שאיתך הכל יפה וסבבה , אבל עם הרבה חברי הפורום כולל אותי אכלנו מירורים משתי אלו .

אנחנו באים בטענות לכל מיני אנשים שלא מכבדים את הבחורות העובדות - ובצדק .
אבל שתי הבחורות האלה לא מכבדות אותנו לאורך כל שהייתן פה . אין זה מקרה חד פעמי שלהן אלא צורת התנהגות מתמשכת .

אשמח לתגובה של חברה הפורום לנושא ובעיקר רבינו רוני
הפוך כל חסרון ליתרון

87
הייתי איתן במלונית.
האחמשית בקבלה רצתה 200 כי אני היינו שלושה.
הבנות לא נגעו כמעט אחת בשניה, לא נשיקה, לא ירידה - כלום.
סוניה עשתה טובה שהייתה איץנו בכלל, העדיפה לנמנם בצד ולהתבונן תחת הצגה מעצבנת של אוננות עצמאית. הן אכן בחורות יפות ומרשימות מאוד אך במחיר הזה ציפיתי ליותר אקשן ממה שקיבלתי.
היה לי חיבור גדול עם ט וחוסר חיבור מוחלט (לצערי) עם סוניה, למרות שהעדפתי אותה.

88
אחרי שלפני חודש בערך הייתי אצל שתי הבנות, החלטתי שאני אנסה רק את סוני.
בפעם הקודמת ממש נדלקתי עליה וכמעט לא נגעתי בטטיאנה. עשיתי אותה רק אסיסטנטית לליטוף הבצים שלי תוך כדי שאני מזיין את סוני המתוקה.
זה היה במלון בבת ים. הפעם קבעתי רק עם סוני בדירה שלהן בבת ים. מה אני יגיד לכם. היא ממתק אמיתי. זה כמו שפפרו רושה יתאחדו עם גלידות שטראוס וייצרו גלידה חדשה לקיץ. ליקקתי לה כל פינה בגוף. יש לה לוק וגוף כמו של דרום אמריקאית. היא שחומה בגוף ויש לה פנים יפות. היא עושה לי את זה בגדול. טטיאנה הייתה בדירה כל הזמן הזה. הקיצר נהניתי לאללה. האם אחזור? אני רוצה לגור עם סוני.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”