שלום לכולם,
לאחר תקופה ארוכה של התלבטויות בדיקות קריאה בפורומים וכו' החלטתי ללכת פעם ראשונה לקוקסינלית,
אחרי שעברתי על הכל החלטתי ללכת לדומיניק (מפרסמת באתר),
למרות הדיווחים הישנים יחסית ותגובות לא טובות של חלק מהמשתמשים, אחרי שיחה איתה וקריאת עוד ועוד תגובות הרגשתי שלפעם ראשונה אני לא התאכזב איתה,
בקיצור הגעתי לאזור, אמרה שהיא מספר דק מתארגנת ושהיא תתקשר שאני אעלה, לא אשקר לקח זמן, כנראה היא היתה עם לקוח אחר שהתעכב ויצא לי לחכות בסביבות החצי שעה 40 דק עד השיחה המיוחלת,
עליתי לדירה, טיפה חשוכה אבל עשתה הרגשה טובה סך הכל, היה ריק טוב ולא היו חתולים כפי שחלק מהדיווחים אומרים,
סיפרה שיש לה כלב אבל לא ראיתי אותו באזור,
בקיצור נקי ואווירה טובה, הסברתי לה שזה פעם ראשונה והיא אמרה שאין בעיה ושהכל בסדר,
העברתי 300 כפי שסוכם והתחילה במסאז' נחמד טיפה להרגיע אותי (הלחץ היה מטורף אני חייב לציין)
לאחר כרבע שעה התחילה במציצה בלי קונדום (שאלתי לפני לגבי בדיקות והכל ואמרה שזה הכי חשוב לה ושהיא אוהבת את מה שהיא עושה והיא בחיים לא תעשה משהו שיפגע בלקוח) סך הכל באמת נותנת הרגשה טובה, מדברת מספרת על עצמה וזה לא הפריע לי במיוחד כי הייתי לחוץ,
אחרי מציצה מעולה אני חייב להודות עברנו לדוגי, אני אקטיבי הייתי,
החבר טיפה עשה בעיות בגלל הלחץ אך לאחר כמה דקות של זיון הצלחתי להגיע לגמירה לא רעה בכלל,
הגוף שלה טיפה יותר גדול מהתמונות אבל עדיין חלקה ומרגיש נשי מאוד, שדיים גדולים וטבעיים תחת מעולה ממש הרגיש טוב,
אחרי שגמרתי הורידה ממני את הקונדום ניקת את האזור וטיפה דיברנו עד שהיה אפשר להתחיל עוד סיבוב,
בסיבוב השני היא אמרה שהיא רוצה זיון גרון עמוק, זרם לי, תמיד רציתי לעשות את זה,
היא ממש נהנת מזה וזה הדליק אותה התחילה לשחק בעצמה ואני פשוט דוחף עמוק לתןך הגרון והיא מטפלת בו בלי בעיה,
האקט השני נמשך הרבה זמן והיא באמת לא הראת שום לחץ של זמן,
אחרי שסיימנו ניקת אותי טוב ונפרדנו לשלום,
סך הכל חוויה טובה לפעם ראשונה, משאיר טעם של עוד, ממליץ למי שרוצה יחס טוב והוגן ללא לחץ ועקיצות לנסות אצלה,
עכשיו ליעד הבא,
אחרי התאוששות מהחוויה אני מרגיש שלא מיציתי עדיין את העיניין, אני מעוניין לחוות יותר גם מבחינה פסיבית וגם עוד אקטיבית,
בזה אני צריך את עזרתכם,
לא חסר פה משתמשים שמכירים מארחות טובות,
אני אשמח שמישהו ימליץ לי על אירוח טוב במחיר סביר כמובן להתנסות כאקטיבי ופסיבי (מציצה וחדירה אני חושב שבא לי לנסות) עם אחת נקייה וטובה שמוכרת למשתמש לטובה,
אפילו בפרטי אם לא רוצים לפרסם פה,
אני רציני ומאוד רוצה לחקור את העולם הזה לכן אשמח להמלצות רציניות מבעלי ניסיון,
אשמח לדווח על כל חוויה שהתכל בה בעתיד,
תודה לעוזרים ולמשתמשים המדווחים בפורום שעזרו לי לגלות את העולם הזה בלי שהפעם הראשונה תיהיה אסון,
אשמח לתגובות :)
דיווח פעם ראשונה
3הי,
אחלה דיווח.
יש את ליאור מרמת גן (מפרסמת בת"א) - הבחורה עם כלי גדולללל ועבה.
דירה מאוד נקייה, היא בסהכ חמודה וכייפית.
חסרון: 400 שח + אקטיבית בלבד
יש את רומי - סופר עליה רבות בפורום. תבדוק האם אקטיבית או פאסיבית
דיווח פעם ראשונה
4קראתי הרבה על ליאור ורומי בפורם... מת לנסות אבל לא מצליח למצוא את הפרטים של ליאור...
מישהו יכול לפרסם או לשלוח בפרטי
דיווח פעם ראשונה
5יש את מירית, אני מאמין שעדיין לוקחת 300
היא הייתה הראשונה שלי בתור פסיבי
היא מאוד סבלנית והכל ברגוע אצלה וכיף. ממש נותנת לך הרגשה נעימה
דיווח פעם ראשונה
6בביקורי האחרון בארץ גם אני הלכתי בפעם הראשונה לטעום מהעולם הקוקסינליות וגם בחרתי בדומיניק. ( יש לה זין מפלצתי וכיף כשהוא נעמד בתוך הפה ) רק אצלי היה הפוף באקטים
ממש נהנתי מהייחס
בעוד חדשיים מגיע שוב לביקור וחשבתי ללכת להילה או עוד פעם לדומיניק. רוצה לנסות להיות פאסיבי אבל אם דומיניק לא ניראה לי יצא הכלי שלה ממש ענק.
ממש נהנתי מהייחס
בעוד חדשיים מגיע שוב לביקור וחשבתי ללכת להילה או עוד פעם לדומיניק. רוצה לנסות להיות פאסיבי אבל אם דומיניק לא ניראה לי יצא הכלי שלה ממש ענק.
דיווח פעם ראשונה
8תודה רבה, אשמח לקבל עוד הצעות ועוד פרטים כמי קישור לדף שלהן או פלאפון,
אפילו בפרטי זה יהיה מעולה איזה אחת שאתם מכירים בוודאות שלא רוצים לשתף
לכולם,
אני ממש רוצה לנסות שוב ואדווח כמובן בעתיד על החוויה, לדעתי עם אקטיבית לפעם ראשונה לא כדאי כלי גדול אז אם מכירים משהו בסגנון אני אשמח לעשות עליו,
תודה ואמשיך לדווח בהמשך כמובן
לכולם,
אני ממש רוצה לנסות שוב ואדווח כמובן בעתיד על החוויה, לדעתי עם אקטיבית לפעם ראשונה לא כדאי כלי גדול אז אם מכירים משהו בסגנון אני אשמח לעשות עליו,
דיווח פעם ראשונה
9הרבה זמן ממתין לאישור אז מנסה בשנית:
תודה רבה, אשמח לקבל עוד הצעות ועוד פרטים כמי קישור לדף שלהן או פלאפון,
לכולם,
אני ממש רוצה לנסות שוב ואדווח כמובן בעתיד על החוויה, לדעתי עם
אקטיבית לפעם ראשונה לא כדאי כלי גדול אז אם מכירים משהו בסגנון אני אשמח
לעשות עליו,
תודה רבה, אשמח לקבל עוד הצעות ועוד פרטים כמי קישור לדף שלהן או פלאפון,