כ גרמניה/ברלין חלק ראשון !!! - דף 30 - סקס אדיר

גרמניה/ברלין חלק ראשון !!!

291
ברוב המקומות, אתה רואה את הבנות ובוחר.
היית גם במקום שהוא ארטמיס "לייט", בר גדול עם המון בנות בעירום, בלי תשלום בכניסה. היו שם רק גרמנים. חלק מהבנות היו גרמניות.

[QUOTE=Einstein]אחרי הביקור שלי בארטמיס - אני חושב שהמקומות האלה לא ממש בשבילי. מהסיבה הפשוטה שמדובר במקצועניות, תקתקניות.
אלא אם תמליצו על מקום אחר שהסיכוי ליפול בו קטן יותר או קטן באופן כללי :)

KOZMOKR - ה-FKK שהמלצת עליהם. מה הם שונים מהארטמיס מבחינת אופי המקום ויחס הבנות?
LevZahav - מה זה מקומות קטנים? מקום עם מספר בנות ואתה בוחר מישהי ונכנס איתה לבד? התשלום הוא על פינוק אחד? או זיין כפי יכולתך?

תודה חברים
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

292
רבותיי,

תמחור שלי (בחור צעיר) לגיחת סופ"ש אצל מוסטפא (שישי לפנות בוקר חזרה בראשון אחר צהריים או הערב):

טיסה - או UP מחיר: 240.11 דולר או UIA חברה אוקראינית מחיר: 224.46 דולר

לינה - מלונית 2A HOSTEL מרחק הליכה ממוסטפא 83 שקל בחדר מעונות

מוסטפא - שני ביקורים 900 שקל

מעטפת ושונות - 157 שקל

סה"כ: 2100 ש"ח

הייתי כבר פעם אחת חמישה ימים ברצף, ועדיין מתלבט לגבי האם שווה? (ככה אני לא מפספס עבודה - אני לא עובד בראשון בבוקר)

294
איינשטיין חפש כאן בפורום לפי לה פולי la folie
לא סתם טרחתי בדיווח.
לגבי הבנות לא הייתי בארטמיס אז לא יודע.אופי המקום שונה לגמרי.כפי שאמרתי בר מרכזי עם מקומות ישיבה ומסדרון שמוליך לחדרים.זה הכל.בשטח הבר מסתובבות הבנות.לא יודע להגיד כמה אבל זכור לי 6-10 .לא במספרים של המועדונים הגדולים כמו ארטמיס.

295
תודה לכולם על העזרה.

לגבי אינסומניה:
מלבד יום הגנגבנג שיש להם. מישהו יכול להמליץ מהם הימים הטובים ביותר? האקטיבים ביותר עם הכי הרבה פעילות? עם הכי הרבה בחורות צעירות?
אולי תהיה לי בת זוג שתוכל להצטרף אליי, ואולי לא.. אז הכל פתוח :)

תודה

298
זהו שאני לא זוכר, כי זה היה ביום הראשון אחרי לילה של טיסה ללא שינה, וביקרתי בעשרה מקומות ברצף. אולי אחד מהחברים זוכר. אם זה חשוב לך אני אשאל.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

300
שלום חברים

אני הייתי אצל מוסטפא מאוד התאכזבתי , בקושי היו בחורות ..!!

הוא מבקש 100 יורו כניסה ..

ממה שראיתי היו 2 חדרים בלבד, המיטות לא נקיות כלל, לא החליפו מצעים וממש לא היה נקי ..לא הבנתי מה כל ההתלהבות ממוסטפא, המקום נוראי לדעתי !

נ.ב.

גם הסביבה והאיזור די מרוחקים מהמרכז של ברלין ולא נעים גם להסתובב בכל האיזור הזה של קארל מקס !!
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”