כ ורשה פולין - סקס אדיר

ורשה פולין

2
היי, יש דיווחים ישנים לגבי פולין, במקרה גם אני מגיע לורשה לעיתים תכופות והדיווחים הישנים לא מועילים כלכך..
מצטרף לבקשהחיוך אשמח לשמוע דיוויחים מהזמן האחרון..
I pray for the booty, keeps me closer to heaven.

ורשה פולין

4
היי

הייתי בפולין כולל ווארשה לפני שנה , בנושאים אישיים ( לאוו דווקא סקס ) . אך אמרתי לעצמי "אם אני כבר שם , לא ננסה" . באופן כללי הפולניות לא איכותיות כמו חברותיהן הסלאביות מרוסיה ואוקראינה . לדעתי , הן מאוד דומות לישראליות , יהירות ושחצניות ( אבל זוהי רק דעתי האישית ומה שחויתי ) . עדיף לא להיכנס בווארשה למעדוני חשפנות , הייתי ביוקרתיים והנחשבים והבנות שם נאות , אך לא נחמדות ועוקצות . מבחינת הזמנות לבתי מלון לא תמיד מה שהזמנת תואם את מה שתקבל . גם המחירים לא זולים במיוחד לאור השירות . הצלחתי להשיג בחורות סבירות במחיר סביר לאחר שהכרתי נהד מונית שהסכים לעזור .

עצה שלי : שמור את הכסף לבזבוזים על בחורות למדינות כמו אוקראינה, רוסיה , גרמניה , הולנד וכו" .
הפוך כל חסרון ליתרון

ורשה פולין

6
הרבי מגור הורה לבטל נסיעות החסידים לפולין מאחר והפולניות חמות מידי

השנה בוטלה נסיעת החסידים המסורתית להשתטחות על קברי צדיקות בפולין בחצר גור. זאת לאור הוראתו החד משמעית של כ"ק הרבי מגור אשר הורה לבטל את כל הנסיעות אשר תוכננו לפולין בקיץ זה.

הסיבות לביטול לא נמסרו למאות אלפי החסידים אך אוזן המקורבת לחדר הרבי מסרה כי מדובר בעיקר בגלל היותן של הפולניות חמות מידי, מה שגורם לבלבול אצל חסידי גור הקרים. לדבריו, הסיבה הרשמית הינה מעשים שארעו בקיץ הקודם כאשר מספר חסידים האמונים על הוראות הרבי כלשונם חיפשו גויות לישון עימהם.

כידוע, ציווה הרבי כי על החסידים הנשואים לישון עם האשה במיטה נפרדת כאשר לפחות מטר מפריד בין המיטות (ומטר ועשרים לחסידים אשר איברם גדול מהממוצע). מספר חסידים אשר תכננו נסיעה לפולין בקיץ הקודם נסעו כמקובל ללא נשותיהם ומשכך לא יכלו לישון עם האשה במיטות נפרדות. משכך שכרו להם נשים מקומיות כדי שישנו עימם במיטות נפרדות כשמאה סנטימטרים לפחות מפרידים.

אך לדברי המקור האנונימי שאול א. הסיבה האמורה הינה הסיבה הרשמית אך מדובר בבעיה כללית של הפולניות. לדבריו, הרבי הבחין כי הפולניות חמות מידיי כלפי החסידים המתארחים בפולין וחשש מאוד כי חמימות זו עשויה הן להוריד מהשפעתם של הכדורים נוגדי הזקפה אותם נוטלים החסידים, והן ליצור בעיות בשלום בית כאשר ישובו לביתם.

לדבריו, החסידים רגילים בנשים קרות וקרירות ובמידה והם ישימו לב לחמימות הפולנית הם עלולים לחוש ניכור בביתם שלהם. כך למשל, חלק מהפולניות בפולין נוהגות לקרוא לבעליהם בשמם הפרטי, חס ושלום, וחסיד צעיר לוי ראה דבר נבילה שכזה עלול לבקש מאישתו ללחוש את שמו וד"ל.

בנוסף לכך יש מהפולניות אשר הולכות ללא פאה נוכרית, מה שנאסר בתכלית האיסור ע"י אד"ש שליט"א מאחר ומטפחות ראש הקשורות מקדימה עלולות לגרום למחשבות בלתי כשרות ולנטיה סאדיסטית מינית.

כדוגמא אחרונה מסר המשב"ק לYNES את נוהגן המגונה של הפולניות ללכת בלא בתי חזה (חזיות בלע"ז) מה שעלול לגרום לכך שלא יהא לגברים היכן להניח את שעוני הכיס שלהם בשעת נענוע הלולב.

עקב האמור בוטלו כאמור הנסיעות לפולין בהוראת האדמו"ר והחסידים מתכננים השנה נסיעה לאוקראינה.

דוברם הרשמי של חסידי גור מסר בתגובה לכתבה כי לאדמו"ר אין שום דבר נגד פולניות ולראיה אשתו, אימו ובנותיו כולן פולניות מקוריות.

בגמילה

ורשה פולין

9
אוסקר אתה ממש WILD [ או וילדע ],דיווח מעולה על הנעשה בחסידות גור.לגבי ה"חמימות" של הפולניות-חצי מחברי הפורום "שרופים " ממנה. [ לוקאל פולניות ,או נחזות לפולניות ]

ורשה פולין

10
[QUOTE=ALEXXX]
אוסקר אתה ממש WILD [ או וילדע ],דיווח מעולה על הנעשה בחסידות גור.לגבי ה"חמימות" של הפולניות-חצי מחברי הפורום "שרופים " ממנה. [ לוקאל פולניות ,או נחזות לפולניות ]
[/QUOTE]
חחח... לא דיווח שלי...
מתוך האתר ההיתולי YNES
בגמילה
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”