כ קיילי תא...נפגשנו והוקל לי !!! - דף 5 - סקס אדיר

קיילי תא...נפגשנו והוקל לי !!!

43
הייתי עם קלי בסיבוב הראשון שלה בארץ , גם אז הביקורות עלייה היו חיוביות מאוד . היא ללא ספק בחורה סקסית מאוד , ואחת שבקלות הייתי יכול לצאת איתה לבלות אבל הביצועים שלה בינוניים . הגישה שלה מדליקה ומושכת מאוד , אבל תכלס היו לי זיונים הרבה הרבה יותר טובים .
כיף לרדת לה וללקק לה את החור של התחת וכמובן להתנשק איתה כמו חברה .
חוץ מזה , המציצה שלה בינונית , אמנם הרבה רוק , אבל היא ממש לא יכולה להכניס את כל הזין ולא גרון עמוק .
הזיון סטנדרטי פלוס , היא אוהבת לקבל קצת מכות בתחת ובפנים , אבל לא יותר מזה .
אני זוכר שהרימניג שלה היא חלש מאוד , לא ליקקה כמו שצריך , אלא יותר "כדי לצאת מידי חובה "
וכמובן שהיא לא מזדיינת בתחת .

אם המחיר היה 400 הייתי הולך . 500 זה דרגה אחת יותר מדיי בשבילה .

47
הייתי היום. לא אהבה רעיון של חריגים וביקשה 200 תוספת על אנאלי.
שמתי שטר על השולחן ואמרתי :בואי נזרום ונראה אם אני לוקח אותו בחזרה.
לא לקחתי. יצא לי 700. מבחינת חוויה וזיון - מעולה. מבחינת תמורה למחיר - לא יודע.
אני מאוד נהנתי. האם אחזור - לא יודע. נמצאת כאן עד 20 לחודש נרא לי לא תחזור יותר כי יש מצב שהיא מתחתנת.

49
לכל המתלבטים, אם עדיין יש כאלה. מצאתי לנכון לצרף קישור לפוסט עליה מביקורה הקודם בינואר השנה.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

50
נתחיל מהחשוב- וואו אחד גדול. וגם שני ואפילו שלישי.

הוותיקים זוכרים את קלאב 101 מיצחק שדה. היתה שם מאשה אחת. יפיפיה.
היותר ותיקים אולי היו חברים בקבוצת יאהו ההיסטורית של רון.
ושם היה דיווח על אותה מאשה שעיקרו- יותר קרוב לכוכבת פורנו מאותה מאשה לא נעמוד, בטח לא נזיין.
אז אחרי קיילי התקרבתי עוד צעד.
ראשית, יפהפיה וסקסית ברמות. חזה גדול נעים גוף אגסי, עיניים יפות. (נדמה לי שגם השיניים כאן באה קריצה לאדמו"ר הרב רוני)
התמונות לא מעבירות את האיכויות שלה ובעיקר כמה היא מזמינה וידידותית לסביבה
דירה נעימה בבוגרשוב
את רוב הדברים עליה מבחינת ביצועים כבר נכתבו. נכון שלא גרון עמוק מושלם, אבל מאוד קרוב לזה. אחרי סבטה בולעת החרבות הסטנדרטים מאוד עלו. מאוד.
גם טכניקית המציצה שלה עם היד והרוק ועוד כמה טריקים של פורנו (להצליף עם הזין על הפנים, לירוק עם חוט של רוק) מכפרים על כל חיסרון שלא באמת קיים.
אוסיף שהיתה לי איתה כימיה מטורפת. אין כמעט פנטזיה שלא הגשמתי.
(אחרי ההתכתבות האחרונה עם הדיווח של מוזר- גם לא אפרט הכל, שלא יחשב מישהו שאפשר לירוק עליה, למשל...(בלי רשות)
רק כדי לתת את התחושה של המפגש, אחרי זיון מטורף של 40 דקות עוצמתי ברמות, בתנוחות שהיאצועקת קרייזי, היא בקשה שאגמור לה על הפנים, סטייל פורנו.
ולא זה לא טעות כתיב, היא בקשה.
צריך יותר מזה בעולם הזה. היש סיומת ראוייה יותר... לשנה היוצאת
הערת המחבר, שאני גומר אני משפריץ כמויות מטורפות. (פורנו או לא פורנו), בקיצור מלאתי לה את הפנים, חזה ותוך כדי הגמירה היא צוחקת מהכמויות ולקינוח משחקת עם השפיך שעל הפנים.
לדאבון לבי הגדול עוזבת ב-20/9
מדברת אנגלית
בקיצור, הזדמנות אחרונה. (היא מצדיקה שבירה של כל מרד מחירים שהוא)
500 ש"ח לשעה.
שנה טובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”