כ קטיה בת ים דיוול - סקס אדיר

קטיה בת ים דיוול

2
[QUOTE=מוזר31] קטיה הגיעה אלינו ממש היום מאוקראיינה . הייתי הראשון שלה בארץ והיא בהחלט הייתה באנרגיות טוב   . בחורה בלונדינית , די גבוהה וסקסית עם אחלה גוף   . הפנים לא הכי משהו , נראית מעל גי ל 30 , טוענת ל 27 .
 הסברתי לה איזה סוג של סקס אני אוהב , אמרה שתזרום איתי . בפועל באמת זרמה על מה שרציתי . 
מציצה טובה מאוד עמוקה עם הרבה רוק . צריך להגיד שמההתחלה כיוונתי אותה והייתי איתה אסרטיבי . ליקקה לי את הביצים כמו שצריך . לא עושה רימינג .
בזיון שלטתי עלייה לגמרי כולל משיכת שיער חזקה , מכות בתחת ובפנים . גם יריקות אבל ראיתי שניא לא זורמת אז הפסקתי .
גמרתי לה בפה , חלק בלע וחלק ירקה בשירותים .
בסך הכול מומלצת , בטח ובטח שבמחיר של 400 שקל לשעה שלמה .צריך להיות אסרטיבי איתה , היא צריכה שיכוונו אותה וישלטו עלייה . 
שוב הוכח , שב 90 אחוז של המקרים בתאגיד בת ימי , הבנות של ה 400 הרבה יותר וובות ומומלצות מהיקרות יותר . כמעט כל הזיונים המוצלחים שלי היו ב 400
[/QUOTE] אנא צרף פרטים חסרים: קישור, האם יש GFE, רימינג...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

קטיה בת ים דיוול

10

הוא לא סתם מוזר, הוא מוזר עם קבלות, בטח ג'סיקה הטיסה אותו מהדירה ולכן ליכלך עליה בזמנו...
[QUOTE=מוזר31]הייתי עם ג'סיקה היום בבוקר , עוד לפני שקראתי את מתקפת הדיווחים החיוביים עלייה . הייתי הלקוח הראשון שלה באותו יום . היא הייתה מאוד נחמדה , מדברת אנגלית ברמה מאוד גבוהה . הבאתי לה את הכסף והלכתי להתקלח . שיצאתי מהמקלחת רציתי להוסיף לה עוד מאייה על שירות שהיא טוענת שעושה , ולמרבה הפתעתי , היו חסרים 500 שקל !!" ישר התחלתי לצעוק עלייה והיא סירבה להודות בזה . באתי להתקשר לפקידה ואד היא החזירה לי את הכסף. וכמובן שברחתי משם . ראו הוזהרתם....לפי מה שהבנתי ממנה ממש בהתחלה היא מסניפה קוקאין אז יכול להיות שהיא חייבת כסף .[/QUOTE]
----------------------------

:)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”