נתניתית מבוגרת חיה רעה
125[QUOTE=לשונאי]
[/QUOTE]
טוב, אז הייתי עם אירנה

סיכום במילה אחת לממהרים או קצרי הסבלנות - וואאוו
סיכום במשפט אחד לממהרים או קצרי הסבלנות - יפה-נשית-סקסית -ברמות- על -סקס-פצצה-תענוג .
חיכיתי ברכב ולפתע יצאה מהמונית הגברת אירנה . רק מלחשוב שאני הולך להיות איתה נעמד לי ככה שהשכנים יצאו לבדוק אם יש ליקוי חמה .
אני לא חובב אנאלי (תהיו בריאים איך הצלחתם לחדור לחור הקטן והמתוק שלה
). . הפסקה, שנינו על המיטה מתיילדים קצת ,צוחקים מכרסמים ופלות ובין לבין צרפתיות האווירה . ירדתי לצלילה ארוכה מאד , יכולתי לעבור לגור שם אם זה היה ניתן
. הולבש קונדום -מיסיונרית עם שינויי מיקום רגליים שלה ואכילת אצבעותיה, מעבר לדוגי כשבגב שלי צמד יוריתמיקס נותנים בראש . ישבן עסיסי חלק וחייכן -גמירה, נשימות, חיוכים ,מקלחת , ופלות ואני מקפיץ אותה לעיר כשכל הדרך היד שלה במבושיי היד שלי על ירכיה ובכל הזדמנות צרפתית לוהטת .כן, אני יודע שהיא ככה עם כולם, קראתי דיווחים אבל זה כיף ואי אפשר להוריד ממנה את המבט והידיים . נפרדנו בדמעות 

קל מאד להתאהב בה ובבקשה לתת כבוד
לא רוצה להזדקן ,אלוהים , לא רוצה 

ערב טוב לשונאי ...
איזה דיווח 

גדול,גדול,גדול
תודה רבה
אהבתי,וצחקתי,עדיין צוחק ....

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
נתניתית מבוגרת חיה רעה
126אחלה דיווח לשנואי. רק שהיא בת 40-42. יש לה בן ב 21 שגר ברוסיה והיא עוזרת לו עם כסף ללימודים . אישה מקסימה . עוזבת אותנו ב 18 לחודש
נתניתית מבוגרת חיה רעה
127פותח השרשור מעריך שהיא בת 50.
לשונאי אומר 34.

לשונאי אומר 34.

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
נתניתית מבוגרת חיה רעה
128וואלק אם היה לי זמן גם אם היו אומרים לי שהיא בת 70 הייתי הולך להיזדיין איתה