כ סופיה VS בוקרשט - סקס אדיר

סופיה VS בוקרשט

1
אם יש עדיין מתלבטים בעניין...אז אקדים ואומר - בוקרשט לוקחת את סופיה בנוק אאוט.
חזרתי בשבוע שעבר משני היעדים הללו... הייתי שבוע בבוקרשט ושבוע בסופיה.
האמת היא שלא תיכננתי לדווח לחברי הפורום אך זה בלתי נמנע.
קודם כל - סופיה, בולגריה = אכזבה. ולא רק בגלל שהגעתי לשם מבוקרשט...סופיה היא אכזבה בכל קנה מידה.
סופיה אמנם עיר זולה למחייה (זולה יותר מבוקרשט) אך מבחר הבחורות אינו גדול כפי שחשבתי...
וניגש להשוואות :

- לחובבי ז'אנר הבודי-מסאז' - אין... פשוט אין בכל סופיה מכוני עיסוי עם "כיף בסוף". שבוע שלם הפכתי את העיר לאורכה ולרוחבה , אין אף מכון מסאז' בכל העיר. נהגי המונית השתדלו...באמת, ולאחר שבוע שלם של חיפושים גם אני התייאשתי.
בניגוד לסופיה... בוקרשט מפוצצת במכוני בודי... הייתי ב-4 מקומות שונים...בהתחלה דרשו ממני 200 ליי (שזה בדיוק 200 שקלים) למסאז' שעה עם סוף שמח אך ברגע שהבנתי שהמחיר הוא אחיד בכל העיר (150 ליי) אמרתי את זה לכל הפקידות איפה שלא הייתי והן אכן אמרו לי שבפעם הראשונה "נעקצתי" ב-50 ליי.
בכל אופן... ב-150 שקלים בחורות שנראות מצוין יודעות טוב מאוד את העבודה...חלקן עושות גם דברים נוספים תמורת טיפ קטן שתזרוק להן ככה בארבע עיניים...
ושוב אני מזכיר בסופיה - אין.

- מכוני הליווי - בוקרשט עולה על סופיה בכמות מכוני הליווי...אמנם קצת יותר יקר מסופיה אך זה עולם אחר...מישהו פעם כתב כאן - גן עדן לגברים וצדק...אין ספק בכלל שמבחינת אסתטיות וניקיון ומבחר הבנות,בוקרשט טובה יותר מסופיה...אין מה לעשות.
בבוקשט יש בכל פינה מכון עם בחורות פצצות אחת אחת...מרוב שהמבחר גדול אתה מתחיל להתבלבל. המחירים נעים בין 220 ליי ל-400 ליי תלוי בכמות השעות ותלוי במעשי הסדום שאתה מציע. שוב אדגיש ואומר הבחורות שם פצצות-על אחת אחת...
בסופיה לעומת זאת מכונים פחות נקיים ובחלקם אווירה של תחנה מרכזית תל אביב למרות שניתן למצוא מציאות ולפעמים גם אפשר ליפול על איזו פצצה נוסח רומניה במחירים אטרקטיביים. אני מזהיר - לא ללכת למכון בכתובת Vrabcha 24...זה מאוד קרוב למרכז התיירותי ונהגי מוניות מציעים כל הזמן אבל גועל נפש שם...יקר ולא נקי... תזהרו.

- הזמנות לדירה/מלון - דווקא כאן הופתעתי מסופיה...אולי כי הפסקתי כבר לצפות מהעיר הזאת...כל שומר זוטר במלון או קצין ביטחון בקזינו (מומלץ לנסות בקזינו של מלון פרינסס) יארגן לך אחלה בחורה לחדר...המחירים בסופיה מפתיעים לטובה. שוב...המבחר לא גדול כמו בבוקרשט אבל המחירים קצת מאזנים את המצב... ב-600 ליבה (שזה בערך 300 שקל) אפשר להביא אחלה כוסית לחדר למשך שעתיים שלוש...ברוב המקרים הן גם נשארות עד הבוקר ואם יש להן מצב רוח טוב גם תיתן לך לפתור לה את הסודוקו כשהשמש תזרח...
ברומניה הטקטיקה פשוטה יותר... 400 שקל היא שלך עד היום שלמחרת...כך זה ברוב המקרים. לכן כדאי לוותר על בילוי ליילי או על היסחפות בקזינו ופשוט להזמין אותה אלייך כמה שיותר מוקדם... שוב...לא רוצה לחפור אבל הבנות בבוקרשט נראות כמו דוגמניות של ויקטוריה סיקרט...שם אתה יודע מה לצפות ומה לקבל...אין הפתעות. זה ממש ללכת על בטוח.

לסיכום העניין : סופיה נראת כמו חיקוי עלוב של בוקרשט אבל גם לה יש מה להציע... לחובבי הבודי אין מה לחפש בסופיה... ורומניה זה באמת גן עדן לגברים.

זה היה הדיווח הראשון שלי....מקווה שעזרתי.

מייק.

סופיה VS בוקרשט

3
טלפונים? לניקים?
איפה אני מזמין ללילה בחורה?
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”