כ ליאנה - בילוי לילי - דף 2 - סקס אדיר

ליאנה - בילוי לילי

12
היי חברה, אני לא ממש מדווח אבל עוקב הדוק של הפורום, רציתי לספר קצת על ליאנה, תיאום קל מול הפקידה באיזור בלפור, ממליץ לחפש חנייה ברחוב ירושלים, פותחת את הדלת ליאנה ואיך שראיתי אותה ישר עשיתי עם היד תנועת ניצחון( אגרוף סגור כמו שכדורגלן נותן גול ואמרתי יש יש יש) תבינו מדובר אולי באחת הבחורות היפות ביותר שיצא לי לדגום, ראיתי בחורות יפות בחיי שיצא לי גם בסוף להיכנס איתן למיטה חלק בתשלום וחלק בחינם, אבל ליאנה היא באמת משהו מיוחד.
תיאור: 170ס"מ פנים אקזוטיות עיניים כחולותתכלת, שפתיים משורטטות מלאות בשר, שיניים יפות לבנות(שימו לב הבחורה לא מעשנת, אז בשביל הזרימה צחצחתי שיניים לפני שבאתי) שפתיים טעימות, ניסיתי להגיע לנשיקות עמוקות, מחסום קל באיזור הלשון... חזה יפה מאוד לא גדול אבל למבינים 80 C או ללא מבינים מידה 3, אוהבת להסתכל על עצמה במראה (לבד גם מאוננת על עצמה...חחח שאלתי נענתי בחיוב...חחחחח)
למי שמפריע, מצצה לי עם גומי רציתי בלי אבל לא יודע מה חסם אותה גם כשהגעתי מקולח ומריח טוב, סה"כ הייתה זרימה מצויינת, ירדה לי, אני לה, 69 טעימה מאוד.... מיסיונירי ורכיבה לאקט הראשון, אח"כ דיברנו קצת על החיים אנגלית רהוטה למדה רפואה כמו שכבר נרשם, מקלחת וסיבוב נוסף בעודה מעסה את ה"חבר" תוך כדי דבור בסלון נעמד וחזרנו לחדר, חבל לחזור על מה שכבר כתבתי למרות שבאקט השני הייתה קצת עייפה בשעות אחה"צ ..... סה"כ מדובר בבובה יפייפיה (הטעם שלי מאוד קשוח אני לא מתבייש לתת ברקסים לבנות בפנים, אבל בנימוס רב) , אם אחזור, ברור שכן אין כאן שאלה בכלל. שאלתי לכמה זמן היא תשאר בארץ אמרה שאחרי ראש השנה מסיימת עם התאגיד, ממליץ לדגום, תאמינו לי שעד שאני מדווח זה באמת שווה את זה נכון זה לא ממש זול 500 ש"ח, אבל חוויה כזאת לא אשכח לעוד הרבה זמן, כששכבנו באמת שהתאפקתי לא לגמור גם בשנית. יוווו בא לי ללכת שוב......חחחחח
אסיים בנימת "ברכות לזוכים" .

ליאנה - בילוי לילי

13
לאחר הדיווח הראשון, החלטתי שצריך לנסות.
הגעתי לבת ים, והופתעתי לגלות שהיא די פנוייה,אני רגיל שלאחר דיווחים טובים באתר.
אי אפשר כלל להשיג את הבחורה.
אכן בחורה נחמדה, פנים נאות, גוף לא דקיק אבל מחוטב.
לא שונאת לדבר.. למעשה את כל סיפור התאגיד והמעבר שפורט בפוסט הפותח.
שמעתי ממנה שוב.. אולי טעיתי שלא אמרתי לה, שכבר קראתי הכל באתר.
הייתי חוסך הרבה דקות של חפירות..
היא נחמדה וישר פתחה בנשיקות, מאפשרת להכניס את הלשון לפיה וללקק לה את השפתיים.
לאחר מקלחת, עברנו לחדר שינה קטן. ושם עברתי לאט מפיה דרך החזה ועד לפות שלה.
איבר נקי, מריח טוב.
מאפשרת לרדת לה כמה שתרצו, משמיעה קולות עדינים, אבל לא אחת שתגמור מהירידה.
אחר כך מציצה מקונדמת, לא להיט.
הזיון מתחיל במיסיונרית, ולארח שמיציתי, עברנו לדוגי. משתפת פעולה ומשמיעה את הקולות "הנכונים".
לאחר גמירה ומקלחת, שכבנו כמה דקות חבוקים במיטה ודיברנו. היא סיפרה של הטיולים שלה בארץ
וכמה שהיא אוהבת לטייל. שאלה אותי, האם כדאי לה ליצור קשר עם תאגיד בתל אביב ואם יהיה לנו קל יותר
להגיע לתל אביב לעומת בת ים.. לא היה לי חשק להתחיל לספר לה על עבודות הרכבת הקלה והפקקים..
היא תהיה בארץ עד סוף אוקטובר ואחר כך חוזרת למוסקווה ללימודים. למעשה כל קיץ היא מבלה בארץ.
סה"כ בחורה נחמדה, מין סביר לא יותר (המקונדמת מורידה הרבה) וחופרת לא קטנה גם כן..

ליאנה - בילוי לילי

14
דגמתי אותה היום 500 לשעה פינוק כולל ירידה חשופה נשיקות
ליאנה היא בלונדית מלאה יש לה הרבה איפור פנים אחרי 20 דקות אחרי המס הראשון פשוט לא נימדכתי אליה והלכתי בגלל זה התלבטתי עם בהתחלה בכלל להיכנס איתה לסיכום לא שווה 500 גם לא 400 לא אחזור חבל על הכסף אני ידגום את קטיה ואדווח
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”