יוליה שוגאר ליידי במצוקה... מארחת בבת ים +תמונות
62[QUOTE=Jummi]חייב להגיב לאשי.
ערבה אנושית - אדם יקר ועדין נפש.

היה פעיל יותר בעבר בתקופת "תור הזהב" של דרום תל אביב.
בעבר עזר לי ולאחרים רבות בכללי ובפרטי. לאחרונה הוריד קצת פרופיל.
לקרוא לו "יחצן" מחטיא את האמת לחלוטין !
[/QUOTEכן, נעים להיזכר. התור הזהב של דרום תל אביב רחוק מאחרינו.
זוכר איך רימינג מעשי ניסה לשכנע אותי לעבור לפרטיות.
זוכר איך מירב הזונה המאושרת האגדית ( מי עוד זוכר אותה) שהייתה ידידה שלי, ניסה לשכנע אותי לעזוב מכונים ולבואו אליה.
אבל החיים עשו את שלהם: עברתי לפרטיות, נקשרתי ולא רוצה לחזור על עצמי בלי סוף בשיבחן דווקא כי אני לא יחצן.
עם יוליה נפגשתי במשך כמה חודשים לפני כמה שנים באופן קבוע, אחר כך נשארנו ידידים שפה ושם נפגשים גם במיטה.
63אהלן ערבה
שמח לראות אותך מגיב.
נראה לי שבמקרים כמו שלך צריך שהפורום ימציא תואר ודרגה חדשה:
"מדווח סקס תורם עם עבר"
כל טוב
החובב
שמח לראות אותך מגיב.
נראה לי שבמקרים כמו שלך צריך שהפורום ימציא תואר ודרגה חדשה:
"מדווח סקס תורם עם עבר"

כל טוב
החובב
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.
64טוב אני חייב להגיב אני לא מגיע לבחורה רק בשביל לזיין אני גם אוהב שצוחקים ביחד מדברים
וזה חלק מהעיניין וגם חלק מהשירות
והתענוג שאתה נמצא עם מישהיא אינטלגנטית ומנומסת ולא איזה אנטיפתית או חמורה (ושיסלחו לי כולם על הגסות)
מאשר בכמה תנוחות זיינתי או כמה זמן מצצה וכו'
ערבה היקר אני מבין לפי התגובות שיתקבלו אתה אדם מאד נחמד ואני שמח ומתנצל אם פגעתי בך
וכמו שנאמר " טוב שם טוב משמן טוב" " ויהללוך זרים ולא פיך"
ולכולם שנה טובה ומתוקה וחג שמח
אקווה לקבל את סליחתך עד יום כיפור
65[QUOTE=אשי]טוב אני חייב להגיב אני לא מגיע לבחורה רק בשביל לזיין אני גם אוהב שצוחקים ביחד מדברים
[/QUOTE]
וזה חלק מהעיניין וגם חלק מהשירות
והתענוג שאתה נמצא עם מישהיא אינטלגנטית ומנומסת ולא איזה אנטיפתית או חמורה (ושיסלחו לי כולם על הגסות)
מאשר בכמה תנוחות זיינתי או כמה זמן מצצה וכו'
ערבה היקר אני מבין לפי התגובות שיתקבלו אתה אדם מאד נחמד ואני שמח ומתנצל אם פגעתי בך
וכמו שנאמר " טוב שם טוב משמן טוב" " ויהללוך זרים ולא פיך"
ולכולם שנה טובה ומתוקה וחג שמח
אקווה לקבל את סליחתך עד יום כיפור
שנה טובה לך ולכולם.
ברור שפשוט הייתה אי הבנה, הרי כול מהשאתה כתבת: והתענוג שאתה נמצא עם מישהיא אינטלגנטית ומנומסת ולא איזה אנטיפתית או חמורה (ושיסלחו לי כולם על הגסות)
מאשר בכמה תנוחות זיינתי או כמה זמן מצצה וכו' זה בדיוק מה שקסום בעיני במפגשים כאלה.
ונחזור ליוליה. היא בדיוק הבחורה מהסוג שתארת: מאוד אינטליגנטית ונחמדה ועברית שלה מצויינת (אפילו עבור בעל עברית כול כך גבוהה כמו לומברןזו). אבל יוליה גם בעלת גוף נשי מדהים ויכולת להתמסר לסקס כול כך אמיתי כאילו פגשה מאהב שחיכתה לו שבועים בהתנזרות.
לאוהבי סקס ארוך ומגוון - יוליה יכולה להזדיין ללא הפסקה כול הפגישה והכול בחיוך וצחוקים. היא גם מסכימה ואולי נהנית שנותנים לה פליקים בזמן הזיון.
בקיצור מומלצת בחום.