טוב תהיו עדינים - זה הדיווח הראשון שלי בפורום, ודווקא מדובר באכזבה כואבת במיוחד. לצערי
החלטתי להגשים פנטזיה ולקחת מסז' ב4 ידיים (2 בנות כן?)
המקום, אין מה להגיד על רמה מבחינת הבנות, כל אחת בצבע ביחס לשאר המקומות הזמינים כרגע.
אז נכנסתי לחדר ריק והתבקשתי להמתין, המתנתי, והמתנתי, והמתנתי... עזבו באמת כשאתה חרמן אתה תמתין אבל 10דק- רבע שעה? טוב גם... אבל הבנתם את הנקודה
האוירה אחלה, אור אדום עמום, מוזיקה מתאימה, נר בפינה של החדר ומיטת מסז'ים במרכז, מריח טוב ונקי.
2 בנות נכנסות לחדר, ניקול ודנה (נראה לי שדנה חדשה אבל לא סגור על זה)
ניקול - קטנה, שיער(פאה) קארה שחור, עיניים גדולות, שפתיים אדומות, אי אפשר לומר רזה אבל גם לא מלאה, גוף מעוצב וסקסי, די יפה אין מה להגיד.
דנה - ג'ינג'ית, שיער חלק, גוף אשש! חלקה בלי סימנים ונמשים וחזה קטן ויפה, פנים... טוב לא להיט (סליחה)
300 שח לחצי שעה - כסף הלך, בגדים ירדו ואני על המיטה עם הראש בחור (של המיטה)
עד פה הכל תקין, אחרי 5 דקות על הבטן אני שומע משהו מוזר... "תתהפך", טוב לא הייתי בטוח אבל היי אני בוער, 4 ידיים עליי, 6 שדיים- המחשבה הראשונה שעולה לי "אוקיי אולי אני אקבל עכשיו פינוק של 25 דקות לכל הפרונט".
אז"ש - ניקול, עם כמה שהיא סקסית, מסתכלת, מתנשפת, בטוחה בעצמה מאוד, מאוד רצתה לסיים את העניין, גם אחרי שאלות ובירורים שלי בסיגנון "תיזהרי שזה לא יסתיים מהר מידי" ו"כבר את רוצה שאני אלך?" לא קיבלתי תשובות ברורות מידי וכמובן המשיכה לנסות להביא אותי אל ה"אושר"
דנה נשמה קטנה ועדינה, בקושי מדברת, בכלל נראה כאילו אלה הפעמים הראשונות שלה
תראו אני שונא להעיד על עצמי אבל אני אחד שיודע לשלוט בעצמו ולהחזיק מעמד לאורך זמן, חלקן אפילו מוציאות מילות התפעלות מפעם לפעם, אבל כמה אפשר, זה נגמר תוך רבע שעה. עוד לא סיימתי לירות הכל ו4 הידיים נפרדו ממני לטובת מגבונים בצד והופקרתי לרוח המזגן הקרירה.
מיותר לציין שלא נוגבתי (לא חייבות נכון אבל קצת תודעת שירות), רק קיבלתי מגבונים ליד ו2 הבנות נעלמו כמו באטמן
בקיצור ביזבוז של פנטזיה, 300שח וזרע
ואני לתומי ציפיתי לסצינת double handjob כמו בסרטים
נ.ב. - מי שיהיה בר מזל ויפול בזמן שסבינה נמצאת, שלא יהסס, הבחורה מתנהגת כאילו יצאה עכשיו מסרט פורנו! יפה, גבוהה, חלקה, כולל הבעות פנים סקסיות, דיבורים מלוכלכים וכו'
דיווח - התעשייה נשר
4מענן הזיהום שבא עלינו לטובה צמחו לבנות עוד שד כל אחת? (אחלה דיווח סקרימר ברוך הבא ותודה)
דיווח - התעשייה נשר
5יפה ושאפו על הדיווח
אבל לדבר כזה תחילה (לדעתי) צריך להתנסות עם הבנות לראות איך השרות וכו..
ואחר כך להזמין 4 ידיים
על המקום הזה יש כמה דווחים
לא זוכר במדויק אך לדעתי הדווחים סותרים
כלומר חלקם ממש יצאו מרוצים וחלקם ממש לא
כלומר תלוי כנראה על איזו בחורה תיפול
לפי התיאור שלך דנה מועדף על ניקול
אבל לדבר כזה תחילה (לדעתי) צריך להתנסות עם הבנות לראות איך השרות וכו..
ואחר כך להזמין 4 ידיים
על המקום הזה יש כמה דווחים
לא זוכר במדויק אך לדעתי הדווחים סותרים
כלומר חלקם ממש יצאו מרוצים וחלקם ממש לא
כלומר תלוי כנראה על איזו בחורה תיפול
לפי התיאור שלך דנה מועדף על ניקול
דיווח - התעשייה נשר
9מה זה המספר הזה
לא מצאתי שום פרסום שתואם
אדמיננו - איך נתת לפרסם
אלה אם יש פרסום באיזה עיתון כי באינטרנט לא מצאתי כלום
בכל מקרה שאול,
תפרט קצת על המקום, תן דווח כמו שצריך...
לא מצאתי שום פרסום שתואם
אדמיננו - איך נתת לפרסם
אלה אם יש פרסום באיזה עיתון כי באינטרנט לא מצאתי כלום
בכל מקרה שאול,
תפרט קצת על המקום, תן דווח כמו שצריך...
דיווח - התעשייה נשר
10העצה של שאול נראת כפרסום יחצני משו... ללא פרטים וללא השוואה אובייקית בין המקומות.
נבדוק את הנושא בבוקר
נבדוק את הנושא בבוקר