בכל אופן לעניינו - http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10642
מדובר על חמישי בערב, 3.9.15 הבחורה תישאר בארץ כשבועיים.
מחיר - 800 ש"ח לשעה, לקחתי שעתיים והבחור בטלפון התפשר איתי על 1500 ש"ח, לצערי זה היה המקסימום.
הגעתי לת"א לרחוב מונטיפיורי לאחד מהמלונות - הבחורה ממוקמת וניתן גם להזמין אליכם בתוספת תשלום בהתאם לאזור.
לצערי זה לא נאמר לי - והתברר שאני צריך להיכנס ללא יותר מידי שאלות ולעלות למעלה ללא הבחנה.
נכנסתי כשאני משוחח עם הבחור ומנהל אתו שיחה כחבר בזמן שאני חולף במהרה על פני הקבלה ומגיע לחדר הרלוונטי שבו קיבלה אותי סטלה המדהימה. אני חייב לציין שאני ממש אהבתי את המראה, וכן התמונות אמיתיות.
נדהם מהמראה של הבחורה, שיער בלונד זוהר, משער שבין גיל 23-25 בהגזמה, שמלה אדומה שקופה שמספקת מבט חטוף על החזיה והתחתון מתחת, תחת בולט ובדיוק כמו שאני אוהב - מבחינתי הוא היה מושלם.
מעביר לבחורה שוקולד Merci וחושב האם הקסם שרוני נוהג להשתמש בו יעבוד, והחיוך שעלה על פניה שיקף לי שכן.
הכסף עבר, הציעה מקלחת אבל התקלחתי בבית אז ויתרתי, התחלנו להתנשק צרפתית בטירוף עד שעברתי אותה אל המיטה כשאני על הדופן של הצד, מתחילה להפשיט אותי ולגשת אל החבילה. התחילה למצוץ ממש טוב מציצה חשופה, חבריקו נעמד דום במהרה השתדלה מאוד לספק גרון עמוק - לטעמי קיבלה עובר פלוס, אך הסטנדרט של כולנו שונה
.

תוך כדי מציצה מעמיקה אני מביט בתחת המושלם שלה ומחליק את האצבע לאזור - גניחות נשמעו..
עברנו ביחד למיטה תוך כדי שהיא ממשיכה למצוץ ואני מחדיר לה אצבע אחרי כ 15 דק' מציצה מושקעת וכשהרגשתי שהיא רטובה מספיק הבחורה עברה עליי לרכיבה. פמפום הדדי של כ 15 דק והגמירה המיוחלת הגיעה.
ישבנו מעט על שיחת היכרות קלילה - שכחתי לציין שהבחורה מדברת אנגלית מעולה, והיחס כ GFE לדעתי גבוה.
עברנו למקלחת משותפת וחמימה, והופה - להפתעתי החלה לרדת מטה ולספק עבודת לשון ופה מעולה!
היה לי מעט קשה לא ברור לי למה, נראה לי שחמדתי את העינוג, אחרי 25 דק' גמירה בפה, רטטתי כמו ויברטור חח.
שוב שטיפה קלילה, עברנו למיטה שוחחנו עוד קצת, החדרתי לה אצבע לאחר זמן מה ותוך כדי הרטבה הגברתי מהירות והבחורה גמרה! הייתי בהלם, ממש טענה שנהנתה וטוענת שעשיתי את זה מושלם, כולה אדומה מהחום והאקשן ועם חיוך רחב.
תוך כדי שאוננתי לה סיפקה לי עבודת יד מחרמנת והמשיכה במציצה לאחר הגמירה שלה ואז לזיון כפיות - שוב גמירה לאחר זמן קצר והייתי מאוד מותש. נשארו כ 45 דק' להערכתי שוב שוחחנו ועשתה לי מעט מסאג' וצמרורים עם האצבעות על גבי הגב.
התעוררתי לרגע שוב ירדתי אליה עם האצבע והפעם גם עם הלשון - זרימה מעולה, וגניחות שהעירו אותי שוב.
אחרי זמן קצר שאלה אם אני עם אנרגיות לדוגי וזרמתי על הניסיון - לקח קצת יותר מהזמן שנותר והטיפות האחרונות מחבריקו יצאו להן לחופשי - הייתי שחוק ועייף, מספר דקות של מקלחת, נשיקה צרפתית וחיבוק לשלום סיימו את הערב בצורה מושלמת.
אז מה היה לנו..? / מציצה בלי - יש / ליקוקי ביצים - יש / אנאלי - לא יודע ולא ביררתי / גמירה בפה - אין, וארחיב בנושא.. כימיה הייתה גבוה מאוד מהרגע הראשון ואני מאמין שזה השפיעה ולכן חרגה בנושא. לי אישית נאמר בטלפון שלא עם דגש על לא, אבל כשיש חיבור נאמר לי שהיא חורגת בנושא בהתאם לשיקולה - קחו את זה בחשבון!
מבחינתי נהניתי ממליץ מאוד למי שאוהב GFE - מתנהגת כמו חברה אמיתית.
אחד הזיונים היותר מהנים שהיו לי בתקופה האחרונה שלל של תנוחות ושיתוף פעולה מדהים.
לצערי עקב הסכום לא אחזור שנית בטווח הזמן הקצר שנותר אך ממליץ בחום!